Aşk acısı en az fiziki acı kadar acı vericidir.
Hiç geçmeyeceğini düşündüğünüz en illet bir acıdır.
Bu acı ikiye ayrılır. Ya kendim ettim, kendim buldum olayı ya da karşı taraf sizin duygularınızla oynaması.
Aldattınız ya da bir şeyler gizlediniz ondan ve ilişkiniz bitti diyelim. Ve çok sevdiğinizi düşünüyorsunuz pişmansınız. Ne diyeyim acınızı hak ettiniz. (Benim gibi) paşa paşa acısınızı yaşayın. Aşk acısı yanında ekstra vicdan eklenince üzgünüm azizim acın dağlar kadar.
Bak sana ne diyorum iyi dinle al bir kağıt, kalem bekliyorum ben.
Geldin mi? Heh şunu bil ki karşındaki kişinin güvenini kırdın. Yaz bunu kağıda, ''Ben bencilim, canımdan çok sevdiğim insanın güvenini kırdım.''
Afeeeerin sana. O an daha mutlu olabilmek için gizledin değil mi? Al sana mutluluk, daha mı mutlusun şimdi? Şşşit! telefona bakıp durma mesaj atmaz. Şimdi defterini eline al ve yaz. ''Artık değişeceğim, o eski karaktersiz insan olmayacak. Hem karşımdakinin hem de benim canımı yakmayacağım bir daha.'' Zaten yapamazsın ki. Yaptın da noldu? Sürünüyorsun şu an. Korkma korkma geçer. Delip geçer, ezer geçer elbet geçer. İzi kalır azizim. Ya karşındaki ne yapacak? Sana güvendi, sana her şeyini anlattı? Bre insafsız ona yazık değil mi? Bir daha nasıl güvenecek? Küçücük kalbini kırmaya değdi mi? Neyse çek acını, inan onun hissettiklerinin yanında bu hiçbir şey. Al eline kalemini, ''Nefsime hakim olacağım, sıradaki ilişkimde dürüst olacağım.'' Sen şimdi diyorsundur; ben bir daha sevemem ki. Yahu güldürme, severken onu nasıl kaybettin o zaman? ''Ama onun mutluluğu yaptım her ne yaptıysam.'' Utanmaz seniii! Anlatsaydın ya daha mu mutlu oldu şimdi? Şu an karakter yoksunusun biliyorsun değil mi? Bingo! doğru cevap aferin sana. Evet o karakteri baştan aşağı tekrar yarat, ''Ama nasıl?'' önce sabırlı ol. Anlatıyoruz işte.

Kılık kıyafet ile karakter değişmez. ''Saçlarımı kestirdip artık ben değiştim.'' Afeerin sana bad boy/girl. Karakterin düzeldi şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldun. Al defteri de yaz, yaz yaz bekliyorum. Altını da çiz çünkü bunlar senin yapman gerekenler.
1) Arkadaş çevremde değişiklik yapacağım.
2) Yalandan uzak duracağım.
3) Tavırlarımı, konuşmalarımı düzelteceğim.
4) İnsanlara yardım edeceğim.
5) Kötü alışkanlıklardan vazgeçeceğim.
6) Empati kurmayı öğreneceğim.
7) Eğitime yöneleceğim.
Şimdilik bunları öğren. Yeni karakterine alış. Yavaşça düzene oturur bu.
Aşk acısı çekiyorsun değil mi? Yaz bakalım.
1) Müziklerden uzak dur.
2) Film seçimlerine dikkat et mümkünse aksiyon olsun.
3) Ona ait ne varsa sil, parçala demiyorum. Acı geçtikten sonra pişman olursun. Gözünün önünden kaldır eşyaları, resimlerinizi eski mesajlarınızı okuma. Kapat telefonu kalsın öyle.
4) Çivi çiviyi söker diye başka kollara gitme. O çiviler sana girer mazallah.
5) Kötü alışkanlıkları bırak sigara, alkol, intihara meyilli hareketler de neymiş? Kurtul şu eziklikten.
6) Uğraşlar bul, biliyorum dışarı çıkmak istemiyorsun. Kış günü nereye çıkacaksın zaten ders çalış, okuluna git. Arkadaşlarınla sinemaya git (2. maddeyi unutma.)
7) İdeal kilon neyse onu koru. Cılız kalmayasın, kimse beğenmez. Şimdi dersin ''Ama iç güzellik önemli.'' Güleyim bari. İç güzelliğini gördük. Ama düzelecek değil mi? Afeeerin aslan parçası.
Eveet, ilk 7 madde önemli. Unutma bu büyük acı geçtiğinde duygusuzun teki olacaksın. Bir daha böyle acı çekmeyeceksin. Bundan sonra ayrılık olursa fazla giren çıkan olmaz. Yani acının değerini bil azizim, aşk acısı olmasaydı aşkın değeri olmazdı.
Vicdanımı nasıl rahatlatırım mı diyorsun şimdi? Üzgünüm hak ettin o sızıyı. Anlatmıyorum.
Heeeh, içim karardı bee. Bir de acının asili vardır. Terk edilme...
Merak etme azizim sana kaba dille konuşmayacağım. Bütün gururunu bırakıp yapmadığın şey kalmadı değil mi? Ama seni anlamadı. Belki de anlıyor ama başkasını seviyor, senden soğudu. Kağıt, kalem alma sen azizim aklını kullanabiliyorsun sen.
1) Önce ağla, unutma ki ağlamak mutluluk hormonu sağlar ve acın azalır. Uykuya dalarsın sonra da.
2) Film ve müziklerden uzak dur. Ona ait eşya, mesaj ve resimleri atmaya kıyamıyorsun değil mi? Gönlünü sevdiğim atma zaten. Gözünün önünden kaldır. Ne bileyim arkadaşına emanet et bir süre. Telefonuna bakma acı verir.
3) Sosyal hesaplarını takip etme. O acıyı yaşama. Her şeyi baştan yapmak zorunda kalırsın. Zor biliyorum ama kendine hakim ol be azizim.
4) Kötü alışkanlıklara başlama kendine zarar verme. Acı geçince(!) pişman olursun. O acının izini zaten taşıyacaksın, bari fiziki iz kalmasın.
5) Hastaneye gitmekten çekinme içinde saklama güvendiğin dostlarına anlat. Ama boş tavsiye verecek dostlarına değil. ''Benim öyle dostum yok mu diyorsun?'' Ben seni dinlerim azizim.
6) Elbet şimdi birini sevemezsin, güvenemezsin ama gün gelecek aylar sonra şimdiki haline bakıp şaşıracaksın. Derin nefes alacaksın. Ama için arada sızlayacak. Seni öldürmeyen şey güçlendirir. Daha güçlü olursun.
7) Acıdan sonra sen de duygusuz olacaksın azizim. Bu kadar acı çekmeyeceksin bir daha bu halini özlediğin olacak. İnan bana olacak.
7 madde her zaman önemlidir. Uygulayın. Önünüzde yıllar var birkaç ayını acıyla yaşar sonra hayatınızı yaşarsınız.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
-Diaaablo
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar