22 sa
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence burçları eğlence amaçlı takip etmekle hayatını tamamen burçlara göre şekillendirmek arasında büyük bir fark var. İnsanların karakterini sadece doğduğu aya göre değerlendirmek bana da çok mantıklı gelmiyor çünkü aynı burçtan olup birbirinden tamamen farklı insanlar var. Birini tanımadan burcuna bakıp hakkında karar vermek ya da sırf burçlarımız uyuşmuyor diye bir ilişkiye şans vermemek bana doğru gelmiyor. Burç yorumlarını okumak keyifli olabilir ama bence insanın hayatını belirleyen şey burcundan çok seçimleri, karakteri ve davranışlarıdır.
Kesinlikle öyle
Burçlara inan. O delil var. Ancak astrolojii lagaralugarasıyle gezegenlerle insan psikolojisini bağdaştırmak zandır ve Allaha apaçık ortak koşmaktır, ve ahmaklık. Buna tabi olan insanlardaki rezilliği görüyoruz
Bir de bunun evren versiyonu var. Düzeni sağlayan ve hızayı yapan Allah, siz yapılan şeyden medet umuyorsunuz ğfşğrpdğffğfppf allah belanızı verdi ki böyle bir çağdaşsızlık içinde sürünüyorsunuz
Bunları kader kaydınıza çıkmaz, pis bir lekeyle yazdınız. Kıyamet vakti yazdığınız kaderinizi okuyacaksanız. İstediğiniz gibi kendinizi temize çıkarın, isterseniz süslü süslü dilinizden tanrınızı düşürmeyin. Rezilliğiniz dünyada sizden silinmeyecek
Anladımm dini açıdan söylediğin doğru ama yine de burçlara inanma kısmı kişiye kalmış💚
ayynen öyle valla hayatı merküre göre falan yaşamaya çalışanları ben de anlamıyorum aslan burcuyum diye ortalıkta kasılıyolar ama işin tadı kaçtı artık her şeyi burca bağlamak saçmalık biraz da irade lazım yani
Çok doğru Valla
İnsanların umutlarını kapitalizm ile sömürü. Acayip saçma ve komik
Off çok iyi söyledin şu kapitalizm her yerde
Çok komik.. bana inanılmaz saçma geliyor :))
Saçma çünkü ama eğlenceli olabilir o ayrı hahah
Hayatı ona göre sekıllendırmek yanlıs ama burçlar güzel bence ben ilgileniyorum
Evet zaten her şeyini burca göre düzenleyenleri kastettim
Onlar saçma bı hayat gayelerı fıkırlerı yok o yüzden ona tutunuyolar
Evett
Senın burcun ne
Yengeç
Hmmm yengecı hıc bilmiyorum 😂
Boş ver hepsi aynı😂
Hahahahha ben boğayım yukselenım de boğa 😂
Aslan gibi kusursuz burca, aslandan sonraki en kusursuz burç olan koç yükselenine sahibiz. Bu kombinasyon mükemmelliğimizi tescillese de, burca göre hayat yaşamıyoruz tabii
Herkesin kendi hayatı İnanır İnanmaz bir şey diyemem
Komik elbette. 12 yıldız kümesinin insanların karaterini ve hatta kaderini şekillendirdiğine inanır milyonlarca insan maalesef 🙂
İnsanlar bir şeye inanmaya yer arıyor jsjsj
Inanç konusunda bir şey diyemem tabi 🙂
Yani genel anlamda...
Elbette , onu öyle dalgasına söyledim
Şimdi anladım... 🙂
Evet çok komik ve saçma
Öyle yaa
niye hiç Uranüs retrosu metrosu yok
Dimi
Ben Biraz inanırım yaa
Ya ara sıra ben de bakarım yorumlara eğlenceli de olur ama böyle her şeyi burca bağlayanlar var kendi iradeleri yokmuş gibi
Bildiklerimi öğrenmeye açık insanlarla paylaşınca aşırı mutlu oluyorum pekişiyor böylelikle, ama bilmiyorsam üstlemem, biraz farklı biriyim bu konularda inanmaya inanmıyorum 😂
Anlamadım ama neyse 😂
Yani inançlar olmadan da yaşayabilir insan aslında, bir şeyi ya bilirsin ya bilmezsin kısaca, inançlı olunca herhangi bir şeye inanmak onu doğru yapmaz, bilmediğin bir şeye inanırsın bilsen zaten inanmana gerek kalmaz
Evet bu konuda aynı düşünüyoruz hemen hemen
Sevindim böyle düşünmene pek rastlamadım böyle düşünen insanlara çünkü
Övünmek gibi olmasın ama böyle düşünen az 😂 insanlar ya hep ya hiç kafasında
İnsanlar herkesin yaptığı şeyleri yapmayı, özlenmeyi, gösteriş yapmayı çok seviyor. Üzülüyorum, zihin paraşüt gibi açmazsan çalışmıyor, sosyal medya, zihne zarar veren o kadar çok şey var ki anlatamam. Sorgulamıyor kimse koyun sürüsü gibi yaşamak işlerine geliyor, sorumluluk yok, ya başkası bir şey derse falan
Aynen öyle ve bu kendi evlerimizde bile böyle maalesef. Bir şey görüp duyuyorlar mesela hiç araştırayım , acaba doğru mu yanlış mı diye merak bile etmiyorlar.
Aynen öyle, bence asıl sorun da bu zaten. İnsan bir şeyi duyduğu zaman hemen doğru kabul etmek yerine “Acaba gerçekten böyle mi?” deyip biraz araştırsa birçok yanlış bilgi kendiliğinden ortaya çıkacak. Ama çoğu insan sorgulamayı bile düşünmüyor maalesef. Bedeni yorup saatlerce gym yaparsın ama emin ol 10 dakika meditasyon yapmak, zihni çalıştırmak 3 saatlik gym den daha zordur
Elbette öyle umarım düzeliriz ne diyim🥲💚
Umarım, inşallah, keşke bu tarz lafları hayatımdan çıkardım ben :)
Bir şeyi istiyorsan yapmaman için bahane değil çözüm odaklı olmamız gerekiyor, kalpten isteyip üstüme gideceğiz ve gerçek olacak. Her şey şu an yaşanıyor, geçmişe ve geleceğe inanmıyorum :)
Burdayım yakalayamazsın ki 😂
😂 deli
Şu son yazdığın gözümden kaçmış , çok haklısın o kelimeleri silmek lazım
Spora başlayacağım diyen o kadar insan var ki be hiç başlamazlar, yarın yaparım sonra yaparım diye diye hep ertelenir çoğu şey.
Evet bu yüzden ben de artık yapacağım demiyorum şimdi kalkıp yapıyorsam zaten gerçek olan odur. İnsan sürekli yapacağım edeceğim diyip yapmayınca daha çok yoruluyor zaten çünkü bir beklentiye giriyor zihin ister istemez.
O kadar güzel açıkladın ki, kalpten bir şeyi istiyorsak eninde sonunda o şey oluyor zaten. Beklentiye girince de hasta olabiliriz stres yüzünden. her şey şu an da gerçekleşiyor, yaşanıyor aslında. Yarın yok, dün de olmadı :)
Off sen harikasın yaaa😂💚
Şey yani böyle pozitif insanlara hayranım
Bir şey diyeyim mi, sen de harikasın düşüncelerin çok değerli, herkeste olmayan bir şey var sende.
Teşekkür ederimmm 🥹 sen de öylesin hep böyle insanlar olsun çevremizde
Yaa ne kadar düşüncelisin sen ya 🥹
Tamam abartma 😂
Abarttım mı 😂
Yok ama bu kadar minnoşluk yeter bugünlük yine de çok tatlısın 😂
Bunu duymak güzel hissettirdi 🥹 bana dur diyorsun sen durmuyorsun 😂
Her zaman güzel hisset , tamam durdum😂
Oyun oynayalım mı?
Nasıl bir oyun
2 doğru 1 yalan, kendimiz hakkımızda 3 şey söyleyelim hangisi yanlış bulalım
Burdan mı
Telegram, instagram?