Koç kadınıyım flörtümde koç burcu nasıl olur koç erkekleri koç kadınıyla nasıl anlaşırlar nelerden hoşlanırlar neleri sevemezler
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Koç–Koç flörtü genelde yüksek enerji, güçlü çekim ve bolca atışma üzerinden ilerler. Tabii burçlar kişiliği kesin olarak belirlemez; bunu daha çok eğlenceli bir yorum gibi düşünebilirsin. ♈️Koç erkeği Koç kadınında nelerden hoşlanabilir Özgüven: Kendi hayatı, fikirleri ve sınırları olan biri çekici gelebilir.
Netlik: İma ve oyunlardan ziyade ne istediğini belli eden tavır hoşuna gidebilir. Heyecan: Spontane planlar, eğlence, flörtöz atışmalar ve biraz macera. İlgi ama fazla yapışmamak: İlgini göstermek güzel; fakat sürekli peşinden koşulması ters tepebilir. Kendisine meydan okunması: Her konuda hemen teslim olmayan, kendi fikrini savunan biri ilgisini canlı tutabilir. Samimiyet: Yapmacık davranışlardan ziyade doğal ve direkt iletişim. İki Koç nerede zorlanabilirikiniz de “ben haklıyım” moduna girerseniz küçük bir konu bile tartışmaya dönüşebilir. 😄
Burcum koç. Eski sevgilim de koç burcuydu. Anlaşamadık
Koç kadınları ölsün bir zahmet yaa
ahahahha çok zoruz ya
Ya Allah kahretsin yaa ilgi delisi şaka kaldırmayan sürekli tartışma çıkaran cadılar
ahahah kahkaha attim ilgi delisi oldugumuz dogru ama ben saka kaldırırım ya bazen zoruma gidyorda yapımda şakacı
Şaka kaldırıyormusun Allah çarpacak bak yukardan geliyor şimşek üstüne üstüne. Sen ağzına geleni şaka diye söylersin zaten bunuda içim dışım bir tabirinin arkasına saklanarak kamufle eder kalp kırmaktan çekinmezsin 🤦♂️ telefon kasıyor sana yazarken o derece
tespit gibi tespitdir der geceriz
Helal olsun başkasının doğrusuna saygı duyan bir koç kadını. Mart koçu musun Nisan koçu mu. Dur tahmin edeyim bence Mart koçusun
nerden bildin ahaha 30 martım
Nisan koçları biraz daha duygusal empati sahibi ve anlayışlı ama Mart kadınları şeytanın yer yüzündeki elçileri
vay arkadaş ya bu nasıl bir tecrübedir
Ama Koç kadınları genel olarak dişil bakımlı ve çok gğzellerdir böylede bi lanetleri var
öyleyiz ya kendi şahsım adıma konuşuyorum baska tamdiigim koç kadını yok çevremde
Başka koç kadınlarını çevrene sokmazsın zaten ondan yoktur 😀 Koç erkeğiyle nasıl anlaşacaksın senin hakkından ikizler gelir ancak
😅😅😅😅 koç kadını çevrene sokmazsın lafına güldüm. ikizler anlaşamadım daha önce olmustu capkın oluyolar. Bu koç erkeğiylefe tesadüfen tanıştım da bilmiyorum iki koç nasıl anlaşır oda Nisan koçuydı herhalde unuttum.
Nisan koçuysa sen onun hakkından gelirsin saçında sakalında beyazları çıkartır 3 farklı kanser sahibi yapar yoğun bakım ünitesinde terkedersin 😀😀 ikizleri istememe sebebin senin hakkkından gelebilen tek burç
ahahaha çok iyisin😅😅😅 dur görücex daha yeni başlıyoruz onunla
Onunla olmazsa şansımı denemek isterim 😀 hayat bayadır iyi gidiyor biraz sıkıntı lazım
Boynuz tokustururlar sıkıntı yani
yansın ortalık sjshs
Bu siteden mi?
yoo
Anladım
İyi vurucudan