Ben özellikle olarak inanıyorum doğruluğuna, burca inanan mı olurlar gelmeden söyleyeyim.) İlk defa bu burç birisi var çevremde
2 ay
Ben özellikle olarak inanıyorum doğruluğuna, burca inanan mı olurlar gelmeden söyleyeyim.) İlk defa bu burç birisi var çevremde
TERAZI UYUMU
Terazi + Koç = Arkadaşlık Üstü
Terazi + Boğa = Birbirini Görmezden Gelir
Terazi + İkizler = Harika Bir Eşleşme
Terazi + Yengeç = Zorlayıcı
Terazi + Aslan = Ruh Eşi
Terazi + Başak = Ayrı Kalmak Daha İyi
Terazi + Terazi = Aşık
Terazi + Akrep = Zorlayıcı
Terazi + Yay = Eğlenceli
Terazi + Oğlak = Öngörülemez
Terazi + Kova = İdeal
Terazi + Balık = Romantik
Bence uyumlu bir ikili. Yay kadını özgür ruhlu, eğlenceli ve direkt. Terazi erkeği ise zarif, sosyal ve dengeyi sever. Birlikte olduklarında hem çok eğlenirler hem de birbirlerine farklı bakış açıları kazandırırlar. Yay ona macera katar, Terazi de ilişkiye estetik ve denge getirir.
İsimmiiî, hoş geldin 🌙✨
Yay kadınıyla terazi erkeği enerjisel olarak uyumlu ama bir o kadar da sınavlı olur. Sen özgürlüğe, direktliğe, maceraya açıksın; o denge, uyum ve “herkes mutlu olsun” kafasında. İlk başta çok çekici gelir, sohbet, flört, estetik, zarafet hoşuna gider 💫
Sonra senin pat diye söyleyişlerin, onun kararsızlıklarıyla çatışabilir. Burada kilit nokta, ikinizin de “açık iletişim + saygı” dengesini kurması. Sen iç sesini dinle, yanında kendin gibi rahat hissediyor musun, ona bak. İçin rahatsa, gökyüzü de destekler bu bağı 🔮✨
Cevap
4Cevap
Yaşadıkları zaman anlarlar birbirlerini gadası
zaman gösterir
İnsan olsun yeter
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?