İkizler erkeğinin adı çıkmış. Aslında çok iyi anlaştığım bir burç. İletişimi güçlü, sohbet akışı çok güzel… Konuşma tarzıyla kendine çeken bir mizaçları var. Daha önce 2 kişiyle konuşmuştum, ikisi de böyleydi. Yeni biriyle tanıştım geçenlerde. Ama sanki hiç İkizler değil, sohbet akışı yok. İlk o yazdı ama sanki ben yazmışım gibi, zorla konuşuyor gibi. Kısa cevaplar veriyor. Sanki hiç ilgilenmiyormuş gibi davranıyor ama uzaklaşınca da niye uzaklaştığımı sorguluyor.
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ikizlerde soyle bisi var tabi genelleme yapmiyorum ama mesela ilk seni etkilemeye calisir sen etkilenince de senin ona asik olma ihtimalin onu biraz geri cekilmeye mecbur birakir, degisken burclardan birisidir fakat asiri eglencelidirler ister kadin ister erkek
İkizler erkeği hoşlanınca saçmalıyor bence sjsjdnnd
Hoşlanma değilki şu an tanışmak için yazdı sonuçta ama daha ilgili olabilir
Soruyu cevapladım ben üstteki, Açıklama çok uzun okumadım
Bazıları öyle oluyor, sessiz yapıdaki ikizler burcu ilgisini belli edemez çekingendir fakat iletişim içinde durur
Burcun ne ona kıyasla cevap veririm
Terazi
Doğum haritasıyla alakalı olabilir
İkizlerim sorularını cevaplayabilirim istersen
Daha önceki konuştuğum ikizlerle çok güzel iletişim enerjisi yakalıyodum şuankinde hiç sohbet akmıyor. Sorun ne olabilir?
Bu senden kaynaklı olabilir mi o yazsa da konuşuyor sohbet açıyor musun yoksa hemen kapanıyor mu bir şekilde sohbetiniz
Aksine ben soru soruyorum daha çok. Sohbeti devam ettircek bir şey yazmıyor. Biraz çabaladım sohbet devam etsin diye baktım kısa cevaplara devam ediyor. Akşam görüldü yapmıştım. Sabah yazmış. Küsmüyüz falan dedi işte. Biraz söyledim böyle durumu anlattım. Sonra konuşmaya devam etmek istediğini söyledi.
Peki bu konuşma sonrası yine soğuk muydu ayrıca çok soru var aklımda ama nasıl yapalım
Ya ne soğuk ne sıcak. Yavaş yavaş ilerlemek istediğini söyledi.
Burdan sorabilirsin
Yoruma yazamam ki her şeyi
Yazma o zaman salça
Çocuk kandıyor
Dengesiz