Enerjisel anlamda bana hiç iyi gelmeyen burç, kadını da erkeği de çok içe dönük, sinsilik enerjisi en fazla burç
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Enerjisel anlamda bana hiç iyi gelmeyen burç, kadını da erkeği de çok içe dönük, sinsilik enerjisi en fazla burç
en sadık burçtur ama yalan söylersen 1 kalemde siler rahatına düşkün olduğu için tembellikle suçlanır yeri geldiğinde herkesten çok çalışır çok konuşmaz ama bildiği bir konu ise bildiklerini sonuna kadar anlatır sevdiği için ölüme gider kadını sevdiği adam ve ailesi için saçını süpürge etme derecesinde çalışır küçük hediyelerle mutlu olur cinsellikte meraklıdır ama o da erkeği gibi sadıktır yaptığı başarılı işlerde kendisinin takdir edilmesini ister erkeği de kadını da yemeğe düşkündür astrolojide böyle yazıyor ben boğayım yükselenim boğa ay burcum aslan Çin burcum ejderha bu burçların özellikleri hemen hemen aynı ve ben hepsini taşıyorum ha unuttum çok dayanıklıdırlar keza ben 3 defa ölümün kıyısından döndüm
bana da iyi gelmiyor çok nadir naif olanları var belki %1-2 dir onlara denk gelmek, onların da doğum haritası iyidir açıları falan. bir insan bu kadar sakin soguk vurdumduymaz hissiz sabırlı davranması mümkün değil bence rol yapıyorlar. boğa erkeklerinin çogu kar üzerinde yürürler iz bırakmazlar bence çok sinsiler
Valla ben boğa burcuyum. Sinsi değilimdir. Doğru bildiklerim konusunda aksi ispatlanana kadar inatçıyımdır. Zor sinirlenirim ve zor sakinleşirim. Sevdiklerimi korur, kollarım. Ama benden kolay vazgeçenden de yine kolay vazgeçerim.
Cevap
3Cevap
Boğalarla anlaşamıyorum ama kötü değiller, güçlü karakterleri var
Hangi burç erkek verelim
Seve seve anlaşırlar
Anlaşamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?