Astroloji & Burçlar Boğa kadını ve boğa erkeği anlaşabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl venüs koç erkeği ve venüs boğa kadını uyumu nasıldır Boğa kadını ve boğa erkeği anlaşabilir mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Efsane olur..Fakat evlenip boşanmamış olmalı.Özellikle kadının.Çünkü kadın kabul etmek istemese de aklı hep eskisinde kalacaktır. 1 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslında harika anlaşıyorum. Ama evlilikte nasıl olur bişey diyememOrtak noktalar varsa bence gayet güzel anlaşılır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl birbirlerine karşı ayna oldukları için bazen sinir bozabilir gibi Yorumla zevk-i-alemmmmm Aslan +1 yıl Hayır ortak noktalar çoksa daha güzel bence Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 538 cevap paylaştı. boğa kadını itici ilişki yürütemez 0 6 Yorumla Soran +1 yıl itici derken Yorumla Gök-mavi Balık +1 yıl Çekilmez anlayışsız egolu şımarık tavırlar ukala ilgi manyağı genel olarak itici Yorumla Soran +1 yıl senin kuyruk acın var sanki Yorumla Gök-mavi Balık +1 yıl Hayatım da hiç boğa kadını ile ilişki yaşamadım kuyruk acım niye olsun yaş kaç senin 13 mü ne alaka Yorumla Soran +1 yıl yaptığınız yoruma bakılınca herkes aynı şeyi düşünür gök-mavi bey Yorumla Gök-mavi Balık +1 yıl Sen haklısın tamam uğraşamam akşam akşam hadi yolun açık olsun engelle beni Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boğa erkeği çekilmez ya 2niz bi arada ortalık karışır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl jfdkfjlksgskdfkf erkek zaten çekilmez (genel) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet asko Yorumla
isimsiz2634 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Oğlak +1 yıl Efsane bi ilişki olur full aksiyonlu ve eğlenceli. Ablam ve eniştem boğa burcu ikinci bebekleri yolda ☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah bozmasın maşallah :) <3 Yorumla isimsiz2634 Oğlak +1 yıl Amin kuzum darısı sana ☺️🩷 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Efsane olur..
Fakat evlenip boşanmamış olmalı.
Özellikle kadının.
Çünkü kadın kabul etmek istemese de aklı hep eskisinde kalacaktır.
Aslında harika anlaşıyorum. Ama evlilikte nasıl olur bişey diyemem
Ortak noktalar varsa bence gayet güzel anlaşılır
birbirlerine karşı ayna oldukları için bazen sinir bozabilir gibi
Hayır ortak noktalar çoksa daha güzel bence
boğa kadını itici ilişki yürütemez
itici derken
Çekilmez anlayışsız egolu şımarık tavırlar ukala ilgi manyağı genel olarak itici
senin kuyruk acın var sanki
Hayatım da hiç boğa kadını ile ilişki yaşamadım kuyruk acım niye olsun yaş kaç senin 13 mü ne alaka
yaptığınız yoruma bakılınca herkes aynı şeyi düşünür gök-mavi bey
Sen haklısın tamam uğraşamam akşam akşam hadi yolun açık olsun engelle beni
Boğa erkeği çekilmez ya 2niz bi arada ortalık karışır
jfdkfjlksgskdfkf erkek zaten çekilmez (genel)
Evet asko
Efsane bi ilişki olur full aksiyonlu ve eğlenceli. Ablam ve eniştem boğa burcu ikinci bebekleri yolda ☺️
Allah bozmasın maşallah :) <3
Amin kuzum darısı sana ☺️🩷
İki boğa birbirini yer sjjs
Bende bogayim sonuçları merak ediyorum