Güncellemeler
2 sa
Burcunuzu yazın lütfen, yazmadan ben bilemem hgfjkd
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Siz burcunuzu yazın, biz de Güneşimsu ile hangi kokteylsin onu söyleyelim :)
@Güneşinkadini W Me <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Merhaba,
Oğlak ben, yükselen, Koç, alçalan terazi! 😅
Mojito
Oğlak erkeğine Old Fashioned yakışır; viski ağırlıklı, hafif tatlı, biraz buruk ve ağırbaşlı… gösteriş yapmadan etkisini bırakan, zamanla güzelleşen cinsten. 🥃
Ne olduğunu bilmiyorum ama 😅hiç duymadım japon şeyi sanki
Himm 😅 erkeğim ben dimi sert erkek 😅
https://m.youtube.com/shorts/LYYIcV6VjZ4
Valla senin yazdığını da duymadım gülümseyen kedi hanfendi. 😅
Ama sana iniyorum evet o olur güzel olur 😅
Oğlak burcum yükselen akrep
Gin and tonic
Oğlak erkeğine Old Fashioned yakışır; viski ağırlıklı, hafif tatlı ve buruk, ağırbaşlı, net ve zaman geçtikçe etkisini daha çok gösteren cinsten.
Öyle bir tarif ettiniz ki alkol kullanmayan, benim içesim geldi şu an 😂
Arda sakın annem biz uzak duruyoruz haram şeylerden djdjs
Dimi mdmdm
Wowowo haramm :D
😂😂
Ooo hadi söyleyelim aşkoo🤍
Nickini yanlış yazmışım baby :*
Hele söyleyin bakam burcum başak
Başak erkeğine Dry Martini yakışır; keskin, sade ve dengeli, detaylara takılan, neyi sevip neyi sevmediğini daha ilk yudumdan belli eden bir kokteyl.
Güzel sevdim
pimpirikli başak seni😂
Söyleyiniz, aslan
Godfather
Aslan kadınına Long Island Iced Tea yakışır; tatlı ve masum başlayıp bir anda sertleşen, ilgiyi üzerine çekmeden duramayan ve birkaç yudum sonra neden bulaştığını sorgulatan bir kokteyl.
Güzelmiş teşekkürlerrr
Rica ederiz, afiyetlerce..
aslan burcuyum, dinliyorum anlat bakalım.
Dry martini
Aslan erkeğine Whiskey Sour yakışır; viski ağırlıklı, ekşi ve hafif tatlı, dışarıdan cool ve kendinden emin ama ilgiyi üstüne çekmeden de duramayan bir kokteyl.
Teşekkürler kızlar harikasınız
Rica ederiiz..
onun kim olduğunu bilmiyorum sen söyle
Burcun?
koç.
Koç kadınına Espresso Martini yakışır; sert kahve aroması, hafif tatlılığı ve yoğun alkolüyle sakin durup insanın aklını karıştıran, etkisi geç fark edilen bir kokteyl.
Balık burcuyum
Balık kadınına Piña Colada yakışır; hindistan cevizli, ananaslı, tatlı ve yumuşak, romantik, biraz hayalperest ve içtikçe insanı başka bir ruh haline götüren cinsten.
Dry martini
Oğlağım ben.
Oğlak erkeğine Negroni yakışır; bitter, turunçgil aromalı ve dengeli, ilk anda mesafeli duran ama alıştıkça kendine çeken, ne istediğini bilen bir karakteri var.
Oğlak.
B-52
Oğlak erkeğine Manhattan yakışır; viski ağırlıklı, hafif tatlı ve tok, sakin görünen ama karakteri güçlü, gösterişten çok ağırlığıyla akılda kalan bir kokteyl.
Uu çok iyi😄
Oğlak 😂
Oğlak erkeğine Espresso Martini yakışır; kahvemsi, hafif tatlı ve yoğun… dışarıdan sakin, içine girdikçe etkisini belli eden cinsten. ☕🍸
Cosmopolitan
@gülümseyenkedi Teşekkür ederim efenim kahve severiz 😌
@Günesinkadini Cosmopolitan içmeden yapamıyorum 😂😂😂😂
Afiyetler olsunn , güzel düetlerinizi bekliyorum 🍹
Teşekkürler 🙏
İkizler 🙂
İkizler kadınına Virgin Mojito yakışır; ferah, lime’lı ve bol naneli, bir yudumda neşeli diğerinde bambaşka bir ruh hali çıkaran bir kokteyl.
Evet çok severim hemde 😍
Başaak 🌾
Long Island iced tea
Başak kadınına Dry Martini yakışır; keskin, sade ve dengeli, detaylara takılan, neyi sevip neyi sevmediğini daha ilk yudumdan belli eden bir kokteyl.
Alkollü şeylerden beni uzak tutun kizlar enisteniz sadece kaçak çaya izin veriyor shshs 😂
Başak♍️
Old fashioned
@Günesinkadini güzell
Başak kadınına Cosmopolitan yakışır; narenciye aromalı, hafif ekşi ve dengeli, zarif, ölçülü ve detaylarda bile kendini belli eden cinsten.
Bu da güzel olur sjsnsn
kova
White Russian
Kova erkeğine Gin Tonic yakışır; ferah, keskin ve hafif buruk, klasiklerden uzak durmayı seven ama kendi tarzını da hiç zorlamadan ortaya koyan bir havası var.
İkizler 👯♀️
İkizler kadınına Mojito yakışır; ferah, lime’lı, hafif tatlı ve bol naneli… bir yudumda neşeli, diğerinde bambaşka bir tat bırakan cinsten. 🍃🍸
Ay evet bayılırım 🥰 thx
Bendee =)
aslan kadini nedir kizlarim?
Strawberry margarita
Aslan kadınına Long Island Iced Tea yakışır; tatlı başlayıp alttan alta sertleşen, masum görünmeye çalışırken ortamın bütün ilgisini üzerine çeken ve dozunu kaçırınca herkesi pişman eden bir kokteyl.
Söyleyebilirsiniz
Aslan
seks on the beach
Aslan kadınına Long Island Iced Tea yakışır; tatlı başlayıp alttan alta sertleşen, masum görünmeye çalışırken ortamın bütün ilgisini üzerine çeken ve dozunu kaçırınca herkesi pişman eden bir kokteyl.
Teşekkür ederimm 😃💖
Ricalar gizli hanım :*
İkinize kalp bu arada 💖💖
<3 <3
@Günesinkadini
Olurr
Askım burcun ndjdjs
Burcun?
Akreppp
Akrep kadınına Virgin Berry Smash yakışır; orman meyveli, ekşi-tatlı ve yoğun aromalı, ilk anda masum görünüp tadı kaldıkça merak uyandıran bir kokteyl.
Cuba libre
İkizler gönderin gelsin
İçmem ama Söyle merak ettim.
Terazi
Terazi / Teraziyim
Satürn kadını oğlak 😂hadi anlat bakalım🐐
Buyrun 🌸
Cuba libre
Çiçeğim burcunu yazmamışsın :)
Unuttum Oğlak 🤣
Oğlak kadınına Virgin Espresso Martini yakışır; yoğun kahveli, hafif tatlı ve tok, mesafeli görünen ama karakteri ortaya çıktığında ağırlığını hissettiren bir kokteyl.
Tam olaraktan ben teşekkür ediyorum çiçekler 💝
Olur
Dur ben bir en yakın müneccime gidip geliyorum 🙄
Olur söyleyin 🌸
Burcun ne canım ?
Goç..
Boğa burcuyum
Balık burcusu
aslan
yülselenim balık
Yengeç
Yay yükselen Akrep ☺️
Yollaaa..
Burcun?
@Günesinkadini Aslan
Tombul Efes'im ben
Edin bakem 🙄
Burcunu biz mi tahmin edicez 🙄
Soruyu yanlış okuyan ben 🙄
Koç 😎
Allah'ım ayını da yalnış yazmış
🙄
Margarita
Koç erkeğine Margarita yakışır; sert bir tekila, biraz lime ve hafif tatlılık… ilk yudumda kendini belli eden, fazla oyalanmadan etkisini gösteren cinsten. 🍸
@Günesinkadini sağol jsjs
Valla ben öyle uzatamam dkdjsj
Yarın bir bakayım jaguar jssj
Teşekkür et kaba şii ghfjdk
Teşekkürler saray prensesi jsjs
Ricalar venedik elçisi :D
Akrep 🦂
Irish coffee
Akrep erkeğine Espresso Martini yakışır; sert kahve aroması, hafif tatlılığı ve yoğun alkolüyle sakin durup insanın aklını karıştıran, etkisi geç fark edilen bir kokteyl.
alkolsüz olsun 😅
O zaman sek espresso :D
Oğlakk
aslan
oluur
bogaaa burcuyum
Cosmopolitan
ekşi seven biri olarak güzel tercih
Boğa erkeğine White Russian yakışır; kremamsı, kahveli ve tatlı, konforuna düşkün, ağırdan alan ama alışınca kolay vazgeçilmeyen bir kokteyl.
Hamsiyim 😃
Cuba libre
Hamlisi çorba =)
Üff yemedim ama güzel gibi