Su grubu erkeklerinin hepsi çok tuhaf ama balık burcu ayrı tuhaf, ne yaşıyorlar bunlar, var mı bilen söylesin ya
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onlar uzaylı haberin yok mu hlşflhlfş dünyanın en lanet burcu balık. Kadını da erkeği de melekmiş gibi rollenip arkadan her türlü şeytanlığı sinsiliği yapar. 5 para etmezler
Aslan burcusun dimi?
Evet ya kendilerini mazlum göstermeyi çok seviyorlar ahahahah
Geldi uzaylı hoşşşşttttt
Yok boğayım ahahhaahah
balık sevgilinin gidişi iyi koymuş galiba, her yerde bu kadar gömüp duruyon balıkları
Aynen köpek olmuştu peşimde senin gibi koşturuyordu kemik atmadım sana atmadığım gibi
Akıllı olsaydın da kaptırmasaydın başkasına. :) Kimbilir napmışsındır elemana da başkalarına yönelmiş senden sıkılıp gitmiş. Zaten adam gittiği yerde mutludur sen kafanı yorma kemiğe ihtiyacı yok onun ahaha. anlıyorum incinmişsin aslan burcu gururunu iyi kırmış eleman ama yine de kuyrugunu dik tutma çaban takdire şayan :D
Kız boğa burcuyum diyor sen hala aslan diyorsun işte burdan bile anlarsınız balık burcunun anlamada kıt sorunlu olduğunu ahahahahah
ironi yapıyor o ben boğayım diyerek , aslında aslan burcu konuşma geçmişini bilmediğin için anlayamadın. sen yine de balıklarda anlama kıtlıgı oldugunu düşünme dikkatli ol, balık seni istese suya götürür susuz getirir bu balıklardan çekmiş aslan burcunda olduğu gibi ahaha
Arkadaşın boğa travması var kuduruyor hahaha maraba bu
@soran bu acayip psikopatın psikolojisi bozuk karşılık vermeyelim herşeye kırk sayfa cevap veriyor
Umrumda olmadığını bilmeni çok isterdimmm
Geldi 10. sayfa
Yaşasın balıklarr. Senin beğenmediğin balık yönetiyor ülkeyi. 23 yıldır yıkamadılar adamı. sizin ateş grubundan dünyada böyle ses getiren adam çıkmış mııığ. Patavatsız yay burcu kemal kılıçtaroğlu seçim kazanacagını sanıyor halen. Yahudi ajanı epstein bile notları arasında erdoğan israilin işlerini zora soktu ordudan israil yanlısı tüm subayları temizleyerek diyor. Sinsilik bu devirde iyi işe yarar ama niyet önemlidir... amacını mal gibi ulu orta belli edersen hedef olursun. ateşler gibi patavatsızca hareket etmek akıllı adamların işi değildir. Balıkları yukarıdaki koruyor şanslı burcuz hep 4 ayak üstüne düşerizzz. Biz özel bir burcuz koç başlatıyorsa biz de sonlandırırız. Aslan da halen kendini onaylatma ihtiyacına devam etsin. :D Ateş grubunun en akıllısı yine koçtur.
Hee sen yengeçleri gariban sanmaya devam et. Darbeci kenan evren falan yengeçti. Yengeç erkeklerinin çogu sıkıntılıdır dünyadan haberin yok gelmiş yengeçlere gariban diyon.
Kafa açmanız da var tabi hatırlatmış oldun… uzattınız mı uzatıyorsunuz neyse ki kendime söz verdim bir daha su grubu erkekleriyle muhattap olmam
yok reis ben sandıgın gibi kafa ütüleyen balıklardan değilim ortamın neşesi artar benim girdiğim ortamda, keyfim yerindeyse benden sempatiği enerji patlaması yaşayanı olmaz ortamda. aslan falan hikaye. sen akrep burcu falan mısın? bu tarz sabırsızlar tahammülsüz tipler genelde akreplerden çıkıyor sabit kafalı oldukları için değişim çıldırtıyor akrepleri. akrep değilse boğa ve kova da olabilirsin. ikizler olamaz ikizler her türlü dinler karşıyı, işine gelir sohbet.
@soran psikolojisi çok bozuk cevap vermeyelim, iki kelimemize kitap yazıyor hasta
kafası basmadıgı için aslanların gamsız oldugunu ayırt edemiyorum demiyor da :D su ve topraklar detaycıdır sizin gibi yüzeysel takılmıyor. sizde derinlik sıfır.
Ateş grubu gereksiz derinliklere dalmıyor diyelim o zaman siz bulduğunuz tüm su birikintilerine dalmaya çalışıyorsunuz sanırım ahahaha biraz da gamsız olmak lazım dimi yoksa sizin gibi gece balık burcu savunmaları düşünmekten uyunmaz 😂
gereksiz derinliklere dalmasa nolur boş işler peşinde eşşek inatı olan tipler ateş erkekleri ve kadınları. valla ne dersen de en başarılı ceolar, zengin kişiler git araştır yengeç , balık ve terazilerden çıkar. topraklardan da oğlak ve boğa çıkartır ama topraklar biraz odundur soguktur kurallara göre gider özgün biçimde üretkenlik, hayal gücü pek olmaz bunlarda. ateşlerde bi tek koç çıkartır o da akıllısıysa çıkartır onun da nedeni ben yenecem kafasında hırslı davranmaları hep en iyi olmak istemeleri.. ikizler kova yay at çöpe gitsin bunlar bi bok beceremez işleri daha da berbat eder,. havalarda bir tek teraziler iyidir bu konuda tuttugunu koparırlar, kararsız gibi dursalar bile her detayı hesap eder iş konularında gamsızlık etmezler yay kova ve ikizler gibi boş yapmazlar. dünyanın en zenginleri arasında balıklar yengeçler ilk sıralarda yer alyıor. gamsız adam zaten şirket yönetemez çarçur eder parayı. hele aslanlar zaten bu konuda tam facia, işi show'a dökmek için 30 günde kazandıklarını 3 günde harcarlar. ama kazanırken de herkesin hakkına girerler gasp ederler çünkü kapasite yok. koç hariç ateşlerin hepsi anlık düşünür boş düşünür. köklenmeyi beceremez hava ve ateşler. evet erkeğin derin düşüneni iyi deildir kafası var kadınların çogunda ama bu düşünce hatalı. günümüzde köklenmeyi beceren erkekler daha akılcı çözümler üretir başarıya daha fazla gidebilir.. taş devrinde yaşamıyoruz. patavatsız davranıp işin derinlerini hesap etmezsen seni harcarlar bu devirde.
Sa lak olduğu için beni hala aslan sanıyor
Ahahahha dedim ya kıt oluyorlar biraz sen boğasın ben koçum bu hikayenin balığı belli zaten ama aslanı kim acaba hahaha sen yeni kitabına başlık düşün bence ama kim okur bilemiyorum
Kendi gibi bulsun bir balık okyanuslara açılsınlar bşicşhşşf
Aslanın biri iyi koymuş
Hahahahah evet bizden uzak olsunlar
yav saftirik koç :D bu karı sallıyor algı manipülasyon yapıyor önceki yorumlarından biliyorum bunu gizli olsa da engellediğim için kabak gibi belli oluyor aslan burcu bu. kıvırtıyor kendine bok kondurmamak için. eski sevgilisini arkadaşına kaptırmış balık burcuymuş o yüzden kuyruk acısı bundan kaynaklı. tüm balıkalrı gömüp duruyor her balık sorusunda ahhaaha. burcumu sevmiyorum demişti zaten. saftirik koç, yeme bu numaraları.
Akrep burcuyum ne sallıyor hala bilmiyorum ama kafası çok güzel yani
Daha fazla cevap vermicem bu maymun zekalıya @acayip geribeyinli kendi halinde oyna buralarda saldık sana ortamı
Yaz romanını inifihşfşhlşfşh
Şizofren önce boğayım diyor şimdi de akrep. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yokk
boğayım diye dalga geçtim sende anladın zaten dönmez artık burdan kurtarmaya çalışma😂. Kendini gizliye bile alsan sayfa sayfa yazmandan ele veriyorsun kendini ruh hastası şnşfşhşfş Aslan diye ağlıyordun saatlerdir noldu sherlock anca kendini küçük düşürürsün
sizin maziden kalan bir arkadaşlığınız varsa bilemem onu acayip her burç sorularında ikiniz denk gelip tartışıyor musunuz yoksa hahaha
Gizlide belli olmam umurumda bile değil ahaha. Seni istesem her türlü bulurum kim olduğunu. beni engelleyen bir boğa vardı yükseleni yengeç. kullandıgın kelimeler onunkine benziyor ama farklı hesaptan yazmıyorsan yaş aralığın onunkiyle tutmuyor sadece.. diğer cevaplarını inceleyip her türlü bulacam seni. Daha önceki gizli sorularıma da yazmıştın, engellendiğin için belli oluyordun, balık sevgilisini başkasına kaptırdıgı için balık nefreti olan aslan burcu bir takıntılı da vardı onun gibi de yazıyorsun ikisinden birisin başka biri olma ihtimalin yok. aslan olma ihtimalin daha fazla. zira aşagılık komplekslisin ezilmişliğini benden çıkarmaya çabalıyon. Boğa uğraşmaz bunlarla.
Sen bu kızı bulup napıcaksın be kankam başka bir burç sorusunda yine denk gelir kapışırsınız siz merak etme ama bu sefer açık hesaplarla olsun ki kim hangi burçmuş öğrenelim😂
zekası olmayan bana istek attı zamanında ben bunu engelledim. Hala kendisi engelledi sanıyor avel
Hani muhattap bile olmadım profilinden saqat olduğunu anladım hala boğa diyor aslan diyor beyni yokki ilk defa benimle burada konuşabilme lütfuna erişmiş. Su grubundan erkek olmaz balıktan hele hiç olmaz saatlerdir dırdır kafa açıyor. Erkek olsa susar
@acayip daha fazla rahatsız etme beni tac*iz boyutuna ulaştın artık yazma rahatsız oluyorum yalan yalan tespit yapıp kendini de inandırıyorsun many ak mısın nesin ruh hastası aq beş para etmezsin. @soran yanıtımı siler misin bu abdala daha fazla katlanamıycam
lan a çaktıgımın kev aşesi. sen kaç kuruşluk karısın da beni erkek olarak görmeme lüksün bile yok aslan burcu olarak yarr_amın gizlisi. tipik megaloman ezik bir aslansın işte seni s ker sever çogaltırım aklını alırım haddini bil beynini sktimin gerzeği seni. bi akıl sende var aşagılık kompleksli kah_pe. erkekleriniz ayrı g_Vat siz ayrı o_rospu aynen küçük dağları siz yarattınız bok çukurları sizi.
s ktimin gereksizi profilimden sakat oldugunu anlamışmış. bilmiyor ki kediye tavuk bacagını verirken kedi onu kaçırmaya çalıştıkça böyle komik bir görüntü ortaya çıktı ve komik diye profile koyulduğunu. kıt aklıyla bu kadar yorumluyor işte. siz aslanalr var ya çok sinsisiniz çok. çevremde de var aynı senin gibiler hayatları yalan hepsinin.
" ilk defa benimle burada konuşabilme lütfuna erişmiş"
küçük dağları yarattıgını sanan tipik megaloman aslan cümlesi. aslan karısından çok karı olur gelmiş lagaluga yapıyor. koç kadını bile sizden daha kadın olabilecek burçtur ama sizden yine bi bok olmaz. erkeklerinizden zaten hiç bi bok olmaz sırp katili miloşeviç gibi hasta o _çocukları çıkarır aslanlar ancak. özünde eziktir ezikliğini millete show yaparak bastırırlar
Onların hayal dünyalarını anlamak mümkün değil. Kendi hallerinde ve tek bırakmak gerekir çoğunu djdjdkd
Balığım ben balığım ama akrep tarafımda var
Nasıl kadınlardan hoşlanırsın
Aşk anlamında mı cinsel mi ana prenses demene de bozuldum yani
İkisi farklı mı oluyor sizde 😂 ikisini de söyle madem çok duygusalsınız küsüyorsunuz o yüzden prenses yazdım valla
Değil tabi de aşk öyle ha diyince olmaz ki şahsen ben öyleyim ben aşık olsam evlenmiştim ama bazen su gibi güzel kızlar görüyorum yalan yok bale da bana bakmaz diyorum öyle geçiyor hayat diğer türlüsü hafif balık etli severim popı ve meme çok severim
50 yaşlarında bazı kadınlar bile bana çok seksi geliyor mesela
Balık burcuyum prenses değilim, kadınımın ayaklarını yerden keser onu dünyadaki tek kadınmış gibi hissettirir heyecanlandırırırım, yatakta da itaatkar biriyse uçururum
😄 Dün “Balığım” deyip bugün odun gibi davranıyorsa hesap tutmuyor zaten. 😂
ilerde ailen evlendirir seni biriyle kasmala. sanane milletin burcundan shdjd
Bendr balığım ama balık erkekleri genelde manipulative oluyorlar
Evett
Balıklar iyidir iyi.
Yok yaa
Uzak dur