Benim burcum Akrep (13 kasım)
Sevgilimin ise balık (11 Mart)
İyi anlaşıyoruz ama ara sıra problemler çıkıyo tabi ki. Sizce uyumlu muyuz?
Sevgilimin ise balık (11 Mart)
İyi anlaşıyoruz ama ara sıra problemler çıkıyo tabi ki. Sizce uyumlu muyuz?
ara sıra problem olmasa zaten o aşkda bir sorun vardır diye düşünürdüm bazen mantık öne geçer ve fikirlerinizi savunup kısa zmanda olsa ters düşmenizi sağlar :))
Yok o hep alttan alır beni off kıyamam ya daha bir sevdim şimdi :)
Teşekkürler :)
ikiside su gurubu iyi anlaşırlar akrep burcu algılama yetenekleri ile çalışmaktadır balık burcu aşırı derecede duygusaldır, her şeyi hissederler
Evet haklısın
Çok iyi anlaşırlar istisnalar kaideyi bozmaz. Su gurubu neticede.
Peki teşekkür ederim :)
İki burç da çok duygusal ve su burcusunuz anlaşırsınız 👍:)
Cevap
5Cevap
2 akrep tanidim, ikiside en guvende hissettigim anlarda soktular ignelerini, zehirlerini aktardilar acimadan.. akrep kadini deyince dusuneceksin bolca..
Yok bak kendimi övmek gibi algılama ama bu zamana kadar hep ben arkamdan yedim bıçağı bir tanesi kız kardeşim dediğim 12 yıllık can dostumdu hatta...
Aynen ben de akrep burcuyum tutkuyla bağlanır sevdi mi sonuna kadar gider akrep kadını ve ben de sırtımdan bıçaklandım :)
Tanımadan konuşmamalı :)
:) :)
:D gerçekler
Akrep burcu candır :D
Eyvallah :D
Biliyorum :)
Bnce fazla uyumlular bnimde oyle bir iliskim vardi ama düşünsene bir dizide hep aynı sey tekrarlandiginda insan bir süre sonra bikmaya başlıyor bnce bir askta biraz adrenalin olmasi gerekiyo
Evet haklısın ama biz uzağız biraz ve gereğinden fazla özlüyoruz ben tatillerde memlekete gidince oda bize heyecan oluyo bide nişanlıyız biz :)
Akrep balığı yer
Bu iliski de burada biter.
Şiir gibi oldu artık yeter.
Hadi ben kactim iyi geceler.
Yok yemem :)
((:
Balik erkegi uysal ve capkin. Akrepte biraz dedigim dedik dik kafalidir. Ama özünde kedi gibidir. İki su grubu bence gayet hos anlasir 😏
balık erkeği kafasına koydunu yapar ama çokta duygusal dır onu elde tutmak istiyorsan duygularını ele geçirmelisin kadınlığını kullanmalısın benim eşimde balık burcu
dikkat et hepsini toplar toplar sonra tek tek yüzüne çarpar balık burcu duygusal olduğu kadar kincidir de ona yanlış yapılmasından hoşlanmaz senonun her dediğine evt dedinmi el üstündesinhayır dedin mi düşmanısın
Çok duygusal hemde ama erkek olduğu için duygularını bastırma ihtiyacı hissediyor hep dün birden sancılandım onunda çok uykusu vardı gece 12 de bitti dersim sabah 5 te kalkıp işe gitmesine rağmen benim okuldan gelip evdeyim aşkım dememi bekler hep neyse telefonda konuşurken birden bir ağrı saplandı oda iyi misin falan dedi iyiyim aşkısı sen uyu dedim bin kere sordu iyiyim dedim öyle tamam dedi telefonu kapattık 5 kere daha aradı bak doğru söyle bak sen uzaktasın yanında kimse yok bişey olur. İnce giyiyosın o yüzden oluyo benim hırkamı giy ayaklarına da pandiflerini giy çay yap kaloriferin önünde otur vs vs her defasında iyiyim dediğim halde bak doğru söyle diye 5 kere aradı ve sesi titriyodu ağlıyodu farkettim kıyamam kuzuma yaa :)
Yook içine kapanık ama kin huyu yok onu ben sinirlendiririm çileden çıkar ama 2 saat sonra ben suçlu olmama rağmen o arar özür diler.
Ama bir kere onu çok kırdığımda bişey söylemiştim onu hala söylüyonamakırıldığını söylüyo belki de onu çok üzdüğüm içindir
2 en yakın arkadasım akrep. ben balık. ben anlaşıyorumda erkek balık anlaşabılır mı bılemem:)
Şimdilik iyiyiz de inşallah hep böyle olur :)
hayır uyumlu değilsiniz
Neden ki 😯
Evet bende duygusalım ama benden ziyade o çok duygusal ama bastırıyo sürekli
Beni özlediğinde ya da ne biliyim duygusallaştığında ağlıyo arkadaşlarımın sevgilileri onlar üniversiteye geldiğinde aldatmış benim sevgilim ne zaman geliceksin çok özledim canım çıkıyo artık diyip ağlıyo kurban olurum ya :(
:) :)
Leopar g. ötü hint fakiri? :)
uyumsuz :D
Nedenn
balık duygusal olur ama akrep ona göre teklikeli sinsi dir :D
Valla hiç öyle değilimdir gerçekten çok duygusalım ve hayvan sevgim çok fazla bilmiyorum belki de insanlara güvenemiyorum diyedir.
oda ola bilir ama balık içine kapanık ve duygusaldır kin tutumayı sefer
İçine kapanık ama kin huyu yok onu ben sinirlendiririm çileden çıkar ama 2 saat sonra ben suçlu olmama rağmen o arar özür diler
uysaldır ama damarınada bastınmı da çok kinçidir :D annem balık burcu ordan biliyom :D
Benimde annem balık :)
Ama benim sevgilimin huyu sinirli olması bazen sinirden ne yapacağını şaşırıyor geçen elini çatlattı nereye vurduysa artık
o normal burcla alakalı değil ben canım sıkıldımı cam cerceve indiriyordum askerden önce askerken duvara vurdum bisefer duvarda yumrugumun izi cıktı parmaklarla birlikde bileğimi kırdım :D
Bizimki askerde sinirlenmiş birini tuvalete kilitleyip dövmüş adam ölüyomuş az daha dövme sebebi de niye beni uyandırdı :D
onu bende yaptım ikinci kaltın camında attım aşağı cavuşu uykuyu çok sever balık burcu ayrıca sen hiç sirini almayınca araba camını kafasıyla kırdığını duydunmu bizzat kendim yaptım :d adamı gövüyom sinirimi atamadım ayırdılar sinirden aranın ön camına kafa attım :D
Bizimkinin dövdüğü de çavuşmuş :) bir kere benimle konuşurken sinirlendi giden arabaya yumruk attı 2 parmağı ve bileği kırıldı sonra adam indi niye yumruk atıyon diye adamı da dövdü cins sevgilim :)
normal kıskanıyormu peki seni
herşeyinede karışıyormu
Kıskanmak ne kelimee... Bazen kafayı yiyorum izlediğim dizideki oyuncudan kıskanıyo öyle diyim sen anla
o enişte seni çok seviyor seven inmsan helede gercekten seven insan çok kıskanır
Ama çok sıkıyo yaa hiç isyan etmedim ama bilmiyorum
oda sana kalmış ya terk edeceksin ya da onuda öyle kabul edeceksin
Yok bizim lugatımızda ayrılık yok ben onu her haliyle seviyorum sinirlenince annesine bile çok ağır konuşuyor ama beni kıskanınca sinirlenince kıyıp bana bişey diyemiyor etrafa saldırıyor kendine zarar veriyor
gercekten seviyor işte bak
Evet ama onun kendine zarar vermesi benim canımı daha çok acıtıyor
o zaman sende onu kızdırmamama ya gayret göstereceksin kanka başka yollu yok bu işin
Evet haklısın
başka care de var aslında ama sevgilin ne der bacım bu duruma bilemem
Ne?
bir piskiyatriden veya piskolaktan yardım ala bilirsiniz bacım eniştemizinde istemesi lazım bu durumu tabiki
Yok o kadar aşırı bir durum yok ben gideyim yanına yapma diyim tutuyum elinden anında kedi gibi olur
sende bacım öyle yapacasın o zaman
Evet yorumlar için teşekkür ederim :)
rica ederim kardeşim yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar