burç meselelerine pek inanmasam da gerçekten bu konuda bilgili olan kişilerin kova burcunun iyi kötü özellikleri neyse çekinmeden söylemesini istiyorum, kırılırım diye dert etmeyin, kırılmam, açık olabilirsiniz
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burç meselelerine pek inanmasam da gerçekten bu konuda bilgili olan kişilerin kova burcunun iyi kötü özellikleri neyse çekinmeden söylemesini istiyorum, kırılırım diye dert etmeyin, kırılmam, açık olabilirsiniz
İyi Yanları:... Sıradan insanların aylar sonra fark edeceği şeyleri saniyeler içinde çözer En karmaşık krizlerde bile duygusal dramalara girmeden tamamen stratejik ve soğukkanlı bir zekayla hareket eder Zihinsel olarak kimseden onay almaz kendi krallığını kurar
Sözde Kötü Yanları... Soğuk ve mesafeli derler ama aslında sadece sığ muhabbetlere ve gereksiz dramalara zaman harcamak istemez Bir konuda haksızsanız veya mantıksız davranıyorsanız sizi hayatından bir anda tek bir kelime etmeden silebilir
başta bunun burçla alakalı olmadığına inanmak istedim ama bence sende kendinden yola çıkarak bunu söyledin sanırım gerçek ya bu burç olayları
Yükselen ve ay burcu kova olarak bunu söylüyorum+Burçlar işin işareti sadece asıl mesele insanın kendini tanıması ve zekasını nasıl kullandığı Bazen yaşayarak tecrübe etmek genel burç yorumlarından çok daha net gerçekleri söyler
Cevap
4Cevap
karaktere göre değişir..
teşekkür
Bende kovayım ama erkek kız kovası farklı diyolar
bilmiyorumki bende ilkoşjıhuıgyut
Kaşar olurlar. Kimde eridikleri belirsizdir. Suner dururlar. Genç yasta yalama olur cikarlar. 😉 örnek soran.
Kova balık ile iyi geçinir derler
koç yay diyorlar ama bilmiyorum çokta inanmıyorum zaten burçlara
Libidosur düşük olur
burçla libidonun alakasınıda ilk defa senden duyuyorum
Öyle sen bana inan
libidonun hormanel bir şey olduğunu anladığımız an gelişeceğiz hayatta klşjkhljgkhfgjhf
Peki sana soru: libido ile cinsel performans alakalı mı
şahsen umrumda değil sorum burçlar üzerine
Senin libido ile performans nasıl
sanane amca birde şu yaşında kızın yaşındakine sorduğun soruya bak
Kız mız yok arkadaş! Kadınsınız ve namahremsiniz bırakın bu modern kafaları
30 yaşındayım nasıl baban olacak yaşta olabilirim hem? 12 yaşında baba mı olunur ha Abla söyle? Namahrem adama amca dersen abla derim. Amca abla abi teyze geçin bunları boş laflar bunlar, akraba olsak mahrem olsak anlarım eyvallah uyar ama öyle değil
Saygısızlık etmesin kimse haddini bilsin ciddi olsun can yesin baş tacı olsun. Amca ne abla ne ya
ya git amca kafanmı iyi senin ya istemek zorundamıyım krdşm senin yaşındaki adamı 1 yaş küçük olsam pedofili sayılıyor şu ilgin
Kendinden 16 yaş büyük iş arkadaşına abi abi diyen baldızım onunla evlendi. Bana abi diyenler benden 2-3 yaş büyük erkekler ile flört (zina) etti hey yavrum hey hiçbiriniz masum ve samimi değilsiniz ve ne istediğinizi bilmeyen kararsız korkaklarsınız (kadınların geneli böyle kimse alınmasın rol çalmasın)
Ama 1 yaş ufuck değilsin... Ayrıca sen istesen de ben artık istemiyorum
O canlarım çok şanslıydı altımdan geçti hâlâ paramı yiyorlar helali hoş olsun can onlar can. Sen onların osuruğu olamazsın be Saygısızlık ve olgun zihniyete sahip olamayan boş kişilik.
aynen amca öyle olmuş hayranız biz size asla senin çevrenin sorunu değil
senin gibi çevrenin ürünüde sen olmuşsun işte umarım kızına 17-18 yaşlarında 30 lu yaşlarda biri yavşarsa ses etmezsin
beni nasıl gördüğün inan skimde bile değil çünkü seni tanımıyorum bile bana dediğin şeyler beni belirlemez senin bakış açını belirler
abicim anlıyormusun bilmiyorum ama yazma daha
amca nolur iste beni ioıoşulytryılutyrtdrs
beni engellle ya ğ, pijoşhılgukfyjdth
Yavşarsa ses etmem öldürürüm de İnsan gibi evlilik isterse damad gözüyle bakar baş tacı ederim. Bırakın modern kafaları İslâm ne diyorsa o! Beğen beğenme ama inkar edemezsin çirkin göremezsin. Sana göre Baban şerefi ile ikinci evlilik yapmak istese o babana kötü gözle bakan bir nankör olursun. Allah'ın helalini çirkin gören bir de Müslümanım diyorsa ikiyüzlü münafıktır o!
20 yaşında erkeğin 70 yaşında kadınla evlenmesini veya bir erkeğin 2-3 tane aynı anda nikahlı karısının olmasını veya bir çarşaflı insanı eğer çirkin ve iğrenç buluyorsan bu durumlarından ötürü sen İmansız olursun bilgin olsun senin iyiliğin için diyorum imanını muhafaza et bu dünyadan kimseye hayır gelmedi
Haa eğer gayrimüslimsen eyvallah saygı senin de hakkın derim ve zorlama yapamam
Tabii İslâm düşmanlığı yapmadığın sürece👍 haydi eyvallah
abi öncelikle müslüman değilim haberin olsun
islam ne derse osa hadislerde araplar gibi giyinmen yazıyor millete yavşamaman gerekiyor küfür etmemen gerekiyor ama maşallah sen hepsini yapıyorsun
muhattap olma benimle
helal falan demiyor abim git sokakta gördüğün 18 lik kıza yavşa demiyor farkındasın değilmi
ban ayetli kanıt atarsan böyle dediğine dair sevinirim
abi hadislere göre konuşuyorsun bunlar kuranda dinin kaynağında geçmiyor
ve senin savunduğun hadislerde peygamberin 6 yaşındaki çocukla beraber olduğu yazıyor
aynı zamanda bu hadisler peygamber öldükten 300 yıl sonra yazılmaya başlıyor ve asırlarca birden fazla kişi tarafındanda yazılmaya devam ediyor
şimdi sende allah tarfından inmeyen hadislere güvenip kuranı reddediyorsun
bana ayetli kanıt at
Dur kardrşm lütfenn yoğunlaştım işim var çocuklar durmuyor yerinde onlarla ilgileniyorym bakacağım
Kalbini kırdıysam özür dilerim. Bir müslüman olarak kötü temsil etmekten korkuyorum özür m dilerim dur
tamam abi çocukların varken yavşama kimseye hadi bb çocuklarınla sana mutluluklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar