Bu burçtaki kişilerle ilişkiniz oldu mu, olduysa nasıl geçti?
Cevabın nedir?
Bende bir yengecim birinci agizdan anlatym sana:)...YENGEÇ BURCU KADINI
Biraz çılgın, biraz üzgün ve olağanüstü hayallerle doludur Yengeç Kadınları... Evet, Yengeç Kadınlarını tanımlamaya böyle başlamak mümkün. Tabii bu arada en büyük erdeminin sabır olduğunu söylemeden geçmeyeceğim. Ancak, kendisini üzüntüye kaptırdığı zaman hemen harekete geçmeli, onu kendisinden uzaklaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Yoksa, öylesine derin bir biçimde içine kapanabilir ki... İşte bu noktaya gelmeden onu yakalamaya çalışmalısınız.
Bebek gibi üzerine düşülmesinden hoşlanan bir tarafı vardır. Sevdikleri tarafından şımartılma arzuları duyar. Hatta bu isteği Yengeç Kadının yapısında taa derinlere kök salmış gibidir. Onu azıcık şımartarak inanılmaz ölçüde sevgisini alabilirsiniz. Size bütün benliği ile sevgisini sunacaktır.
Yengeç Kızlarının sevdikleri için yapabileceği kahramanlık derecesinde fedakarlıklarının sonu yokmuş gibi görünür. Hatta içinden çıkılmaz durumlar içine girseniz bile o sizi asla yüzüstü bırakmayacaktır. Hiçbir şey onu sevdiğinden ayrı tutamaz.
Yengeç Burcu biliyorsunuz annelik duygularını yönetir. Çocuklarından biri hapşıracak olsa hemen yatağa atıp ilaç, sıcak çay, tavuk suyuyla besler ve onu şımartır. Üstelik bu tutumu sadece çocuklarına yönelik değildir. Eşi, ailesi, sevdiğine karşı da büyük bir sevecenlik ve şevkatle yaklaşır.
Yengeç Kızlarının mutfakla arası son derece iyidir. Şayet midenize düşkünseniz bir Yengeç Kızına aşık olup evlenmek sizin için bir şans sayılabilir.
Bir Yengeç Kızına aşıksanız ve onunla arkadaş olmak istiyorsanız öncelikle annesine iyi davranmanız gerekecek. Yoksa, sizi hiçbir zaman affetmeyebilir. Onun annesi hiç kimsenin incitmemesi gereken bir hanımefendidir. Ayrıca, Yengeç Kızlarının yapısı hiç de öyle tipik kaynana şakalarını kaldırabilecek cinsten değildir. Bu yüzden onunla konuşurken özellikle anne konusunda dikkatli davranmalısınız. Tabii onun ilgi ve sevgini istiyorsanız.
O muhteşem sevgisinin sürekli olarak üzerinizde hissetmek istiyorsanız bir annesine iyi davranmalı, ikincisi ise, onu eleştirmek kaçınmalısınız. Özellikle alaya alınmaktan ve eleştirilmekten nefret eder. Size olan duyguları sırf bu nedenle sönebilir.
Yengeç Kızları öyle atak tipler değildir. Üstelik çekingendir de... Bu nedenle ilk hareketi sizin yapmanızı bekler. Onun size yaklaşım getirmesini beklerseniz, çok bekleyeceksiniz demektir. Halbuki size karşı yoğun duyguları vardır ve bunları belli etmediği için bilemezsiniz. Ancak, ona birazcık yaklaşıp ilk hareketi yapacak olursanız, ne kadar yoğun olduğunu anlarsınız. Çünkü, Yengeç Kızları yapmacık ve sahte duygular göstermez. Son derece içten sever. Size aşık olursa sonsuza kadar bağlı kalır ve tam olarak itaat eder, yüceltir, bu arada biraz da eleştirir...
Bir Yengeç Kızına aşıksanız öncelikle onu nasıl idare edeceğinizi öğrenmelisiniz. Çünkü, son derece hassas ve kırılgan bir tarafı vardır ve incinmekten korkar. Farkında olmadan yapacağınız imalardan alınır.12 Yorumla
İkizler+1 yılVay be teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. erkekler ne çok burç sormaya başladı :D
yengeçleri çok severim. mutfakta iyilerdir elleri yatkındır. çok anaçtırlar. sosyallerdir aynı zamanda. haksızlığa tahammül edemezler. pamuk gibilerdir :D (erkekleri bilemedm kızları böyle )00 Yorumla
Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok iyidir, sahip çıkar sevdiğine her koşulda. çok sever ve ilgilenir, ilişkiyi ayakta tutmak için her şeyi yapar. romantik ve duygusaldır ve karşısındaki de böyleyse ayaklarını yerden keser bazı jestler ve sürprizlerle. Tutkuludur ve asla sıkılmazsın yanında. Eğlencelidir ama evcimendir. Evini çok sever ve inanılmaz sadıktır eğer gerçekten seviyorsa. Hsrika bir eş ve babadır. Ancak çok çabalamasına rağmen ilişki bittiyse kabuğuna çekilir ve acısını çeker ama asla tekrar dönemz. Döneni çok nadirdir. Çok gururludur çünkü. Ayrıca inatçıdır, tükürdüğünü yalamaz. Bir yengeçten ayrılmadan önce iyi düşünün çünkü bir daha o ilişkiye başlamaz. Çabuk kızar çabuk durulur ama sinirlenince istemeden karşısındakini kırabilir. Kısaca böyle. Birde şunu söyleyeyim. Altıncı hislleri süperdir. Mümkün mertebe yalan söylemeyin.
14 Yorumla
+1 yılBen yengeçim, kendimi anlatayım baya duygusalım, kolay bağlanmam ama bağlandım mı da tam bağlanırım. Zaten az ilişkim oldu bugüne kadar ve uzun sürdü hepsi. Öyle tek gecelik ilişkiler arayan bir tip değilim, evime bağlıyım, çocuklara bayılırım.
İlişkilerde diğer burçlara göre daha ilgiliyimdir, en ufak meselede kavga edip günlerce konuşmayan sevgililere benzemem, gurur yapmam.
Ayrıldıktan sonra da aradığım hatta barıştığım olmuştu ama bir işin olmayacağını gördüğümüz anda da kendimiz bitiririz tabi içimiz kan ağlar orası ayrı. Duygusal açıdan çabuk yıkılır, geç toparlanırız.33 Yorumla
İkizler+1 yılBen de benzer bişi yaptım ama sonra yürümeyeceğini anladım ve acı bir şekilde bitiren ben oldum, çok da sert bitirdim. O günden sonra hiç aramadım, kampüste bazen karşılaşıyoruz ama umrumda bile değil. Nefret etmiyorum öyle bir yapım yoktur ama artık kafam rahat, umrumda değil.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
21Cevap
duygusaldır ama çok fazla romantik değildir,pohpohlanmayı sever,dıştan efendidir içi de öyledir ama biraz fırlamalıkta vardır,kolay kolay bişeyi beğenmez,içine atmayı sever,çok hırslı değildir hemen pes edip kendini aşağılama huyu vardır,kindarlık vardır,yapılanı unutmaz,biraz odunluk vardır,titizdir,tembeldir,düzeni bazı yengeç sever bazısı sevmez,çeneleri açılınca çok konuşur,dıştan kasıntı bir tip imajı verir,herkesle konuşmaz,ciddidir..vs
15 Yorumla
İkizler+1 yılAynı ben
İkizler+1 yılYalnız şu var, kötülüğü unutmazlar ama iyiliği de unutmazlar :)
İkizler+1 yılHaa :)
Ayrılık sonrası tam bir psikopat olurlar. Hayatı sana zehir ederler. Yeni sevgili bulsan hatta evlensen çoluk çocuğa karışsan dahi yıllar sonra seni bulur senden intikam alırlar. Yengeçler tek seferlik intikam ile de tatmin olmazlar. Sürekli azar azar ama hayatının her döneminde sana acı verirler ta ki gün gelip de bir gün seninle uğraşmaktan bıktıkları anda seni yok ederek bu işi bitirmeyi düşünürler. Kolla kendini.
02 Yorumla
+1 yılYengeç kadınları, tam olarak kadın gibi kadın görünen/davranan kadınlarlardır..
Bunlar pek hamarat olurlar. Yemek yapmasını, çocuk bakmasını, ev çekip çevirmesini en iyi bu burca mensup kadınlar bilir. Sağlam ve aşırı anaç bir karakterleri olur. Koca .ötleri, koca koca memeleri vardır. Östrojen hormonları tavandadır.
Fakat, biraz tutku yoksunudurlar. Seksin en hararetli kısmında bir anda durup ''ay dur, göğsüme yat, sevicem'' diyebilirler.
Severim..00 YorumlaÇok sey söylenir bu burc hakkında ne kadar taşıyorum tartışılır. Yok evine bağlı, evlenilecek erkek vs bunları taşımayan kaç erkek var ki? Ancak su varki Arkadaslarım ve akrabalarım dahil olmak üzere bence ortak özellikleri detaycı olmaları, sürekli düşünen ve önemseyen kişi olmalarıdır bu kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçen sene hayvancıda böle bi yengeç gördüm, rengi çok güzeldi, bordo ile kırmızı arası yer yer hafif hafif sarı ile yeşil arası bir renkler felan, alsam almasam mı kararsız kaldım, sonraki hafta gittiğimde satılmıştı, bi daha da o renk rastlamadım başka hayvancılarda ::(
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnedenki
+1 yılmız mız kaprisli sinir bozucu kendine güvensiz 2 saatte bir huyu değişen cesaretsiz pasif
22 Yorumla
İkizler+1 yılVurdun öldürdün
Yay+1 yılbenim tanıdıklarım öyle :D
Duygusal ama duygularını ifade edemeyen , dürüst , inatçı , kin tutamayan bir yengeç burçlu sevgiliye sahibim :)
05 Yorumla
İkizler+1 yılBenim de oldu ama kötü bitti :)
İkizler+1 yılYuh :)
İkizler+1 yılSert hatun iyidir :)
al evlen kacirma :) kuzu gibi. disari bakmaz. at gozlugu takmis gibidir resmen ya,. buldun mu kacirmican. sekil a : OmanTurk :s
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. çok iyi bilirim mükemmeller gerçekten .. ama bir yengeç asla bir kovaya yaklaşmasın akıl sağlığından olabilir ..
00 Yorumla
+1 yılYengec burcu erkeği çok guzel aşık adam rolü yapar.
Fazla duygusaldır duygularını hep yoğun yaşar.
Sevmiyorum bu burcu kusura bakmada (:03 Yorumla
İkizler+1 yılNeden?
Terazi+1 yılÖyle yani.
Yengeç+1 yılnerden biliyorsun sen gerçek yengeç görmemişsin bak ismime :D şaka maka sen gerçekten yengeç görmemişsin
Yengec burcu evine bagli olur..tercih yapacaksan secebilirsin..balik burcuyla anlasir.ikiside su gurubu.uyumlu bir cift olursunuz.
20 Yorumla
+1 yılBen yengeç erkeğiyim ve bir yengeç hanımla ilişkim oldu, bitirdi beni.
Evet çok tatlıdırlar, çok kadınsıdırlar ama olmadı işte kötü bitti.01 YorumlaKıskanç, fesat, ben merkezli, kompleksli, çıkarcı, aç gözlü bir burçtur.
Genelleme yapmayım ama ne zaman yengeç tanısam böyle.11 Yorumlaen dengesiz en çok aldatan hiç duygusal olmayan burç yengeç
11 Yorumla
İkizler+1 yılKülliyen yalan.
+1 yılduygusal romantik merhametli süpheci sezgisi iyidir.bir de degisken
00 YorumlaCok gıcık,iticidirler.Bütün kötü özellikler onlarda toplanmıştır.Cidden hiç sevmem onları.
14 Yorumla
Yengeç+1 yılben seni cok seviom :D
Yengeç+1 yılhahaha yengeç kıskaçlamış sizi ama sizi gerçekten sevmiyormus demek yengeçler kinci olur intikam alır pratik zekaya sahip duygusal oldğu kadar zekilerdir dikkat edin yengeçleri kızdırmayın mizah anlayış ile ezer sizi :D
+1 yılEvlenilesi bir burçtur. Tam bir ev hanımı. Anaç. Ama ikizlerle bir araya gelmemeli.
02 Yorumla
Aslan+1 yılKarakter yapıları farklı demek bu 2sinin.
Ikizlerle yengec iliskisi mi? Yalniz ölmeyi tercih ederim.
15 Yorumla
+1 yılduygusal merhametli sezgisi güclü.biraz da hayal perest:))
00 Yorumlaillaki olmuştur genelde burç sormadığım için bilmiyorum
00 YorumlaBen yengeç burcuyum ama burçlara inanmıyorum.Çünkü saçmalık hep yanlış çıkıyor.
01 Yorumla
+1 yıldışa dönük sıcakkanlı girişken paylaşımcı kişiler.
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir boğa değil ama:( (:D)
00 Yorumla
+1 yılBen anlaşamam pasaklılarmış ...
14 Yorumla
Boğa+1 yılTerazi yokmu ?
- +1 yıl
odamın hatun odasından daha temiz ve derli toplu olduğu hususunda kendime 1 e 10 veririm.pasaklıymış peeeh.
+1 yılBildiğim kadarıyla pasaklı oluyorlar ...
12 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 3,5b cevap paylaştı. Neyyy..yengeç mi? 2 tane mandal veririm :D
01 Yorumlaolmadı olamadı bı turlu :(
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı. takılma burçlara..
çok farklı olanlar var..00 Yorumlahay burcunuza ... kırk milyon kez sordunuz yahu
07 Yorumla
İkizler+1 yılYou are very aggressive Mr. Reese.
+1 yılmütiş tutkulu fakat sonuçsuz olur .
01 Yorumla
+1 yılgüvenirse sana olay bitmiştir
04 Yorumla
Yengeç+1 yılen temel olay sana güvenmesidir geri kalanlar teferruattır.unutması zaman alır biten ilişkiyi.yeni birine bağlanması zaman alır ama bağlanınca da kopması zaman alır
Kova+1 yılpeki ya artık tüm şansı verdiyse son olarak tekrar bittiyse .. benden nefret ediyor artık hissediyorum umursamıyor halbuki benden çok seven direnen oydu hep gleen bitmesin diye yalvaran oydu şimdi ne hale geldik .. 5 ay oldu .. dönmez dimi ve de nefret ediyor benden seziyorum ama konuşuyorda karşılaşınca ..
Yengeç+1 yılnefretini kazandıysan eğer zor geri dönmesi
Astroloji & Burçlar konusunda 2b cevap paylaştı. sakindir güzel yemek yapar
12 Yorumla
+1 yılbaglıdır...güven arar..duygusal..
00 Yorumla
+1 yılbugün sahne de hep yengeç vardı.
05 Yorumla
Yengeç+1 yılsoru da...
Yengeç+1 yılhaha:)) salla ..yengecler iyidir:))
+1 yıloda duygusal romantik alıngan şüpheci
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok felsefik düşünürler ve merhametlidirler
11 Yorumla
İkizler+1 yılHaklısın.
Küçük sürprizlerden hoşlanır.
00 Yorumlaçok iyi arkadaş olur :D
22 Yorumla
Yengeç+1 yıl
Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Duygu dolu.
20 Yorumlailişkide nasıl bilmiyom ama yengeç tava iyidir
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Duygusal.
03 Yorumla
Yengeç+1 yılyav haksız yere neden suçluyorsun
+1 yılsevmem
12 Yorumla
Yengeç+1 yılsen ztn bugun kımseyı sevemıyosn anlasılan
Boğa+1 yılbugünlük bişe değil
Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Duygusal evcimen.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. efendi olurlar
12 Yorumla
Yengeç+1 yıltskler efenim...
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. evcimen uysal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenden uzak olsunlar mümkünse.
05 Yorumla
Yengeç+1 yılgörüşürüz ozaman...
Cevap sahibi+1 yılgörüşmeyelim.
Yengeç+1 yıldeli
Yengeç+1 yılen iyi burç yengeçtir kıskanmayın
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünahımı vermem. o derece.
02 Yorumla
Yengeç+1 yılyav bak sen gizli üye olup sürekli karalıyorsun kıskacımla yakalıcam seni şimdi ayık ol
kötü biliriz
03 Yorumla
Yengeç+1 yılsendemi brütüs
Yengeç+1 yılyav noluyor size herkez kim kötüye çıkarırtyor yengeçi en iyi burçtur
Astroloji & Burçlar konusunda 566 cevap paylaştı. süper şaaaneeee...
114 YorumlaCan SIKICI
10 YorumlaEvine bağlı erkek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburclara inanmam
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!