Hep mi sakin, sempatik olursunuz? Şaka gibi. Bir de çok iyi iltifat ediyorlar. Çok manken yakışıklılığı yok ama baktıkça o tatlılığı ve huzuru hissediyorsun.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep mi sakin, sempatik olursunuz? Şaka gibi. Bir de çok iyi iltifat ediyorlar. Çok manken yakışıklılığı yok ama baktıkça o tatlılığı ve huzuru hissediyorsun.
Evet ilk 1 ay öyle olan canım sevgilimin burcu sonrasında gerçek sinsiliğini görüyorsun tipine bak saf canım ama içi yilan sinsi seytan sen daha leb demeden leblebiyi anlar derler ya o daha L demeden anlar sen konuş dudak okur dinler çaktırmadan telefon kurcalar güzel yalan sıkar sen ve ilişkide sen hariç 1-2 kız daha mutlaka olur yeter ki boşluğa kalmasın ilgiyi severler bunu böyle hep öveceksin bu hızlı geliyorsa sana muhtemelen diğer kızdan kaçıyordur o da denendi onaylandı Sjsjsjsjs
ya sadıklar demedim zaten. EDNWSJWMDFHEWJD
🤣🤣🤣🤣🤣
Yilanlar abi uzak dur
Yılan ve tatlı
@19__Ece__91 tatlı matli değiller
Millet bahar bahçe terazi erkeği ise kaktüs terazi erkeği yks sorusundaki deveyi calan adam işte Bedeviyi kandirip
O kadar doğru ki, haklılığından nutkum tutuldu 🤣✅
@thetuvanaa
sen hangi burçsun balık mı? iyi çözmüşsün teraziyi ahaha
@acayipadamm nerden çıktı şimdi balık olduğum?
@acayipadamm terazi çözülebilecek bir burç değil Rabbim onu bizlere ibreti alem olsun diye yaratmış bu kadar ilginç bir burç tanımadım gerçi ben 2 erkek burcuna hakimim ama diğer burçların kadınları çok iyi ikizler hariç mesela
site seni balık burcu gösteriyor eğer üyelikte girdi�%
site seni balık burcu gösteriyor eğer üyelikte girdiğin d. tarihi doğruysa. ben terazi tanıdım erkek 2 si de çok ka_hpeydi aynı anlattıgın gibi ama aralarda iyi teraziler de var. hepsi bir değil. ama yorumun nokta atışı. diğer burçların kadınları konusunda ikizlere katılmıyorum gelgitleri dengesizliği yorucu sadece ama çok sağlam karakterli ikizler kadını da var. asıl kova yay akrep kadınları genelde beş para etmez. bazen koç da dahil buna. hatta bazı boğa kadınları da ruh hastası olabiliyor
@acayipadamm evet balık burcuyum zaten de 😅
Başka hangi erkek burcuna hakimsin terazi gibi?
@acayipadamm Koç
koç mu daha iyi terazi mi
@acayipadamm Allah var şimdi terazi kanka ya koçun erkeği kari duskunu sinsi ağzı çok iyi laf yapan manipulatif bir varlık terazi erkeği de belli belirsiz prenses bir erkek ama ben yine de EFECİYİMMM😅
Evet hakkaniyetli bir yorum yaptın bence. Efe kim bu gömdüğün terazi sevgilin mi :d
@acayipadamm evettt canım kaktüs 😅
iyi bakalım
Terazi erkeği olgun erkektir. Sakindir. Az ve öz konuşur . Manken gibi yakışıklılığı olmasada yakışıklıdır. Sınırı olan bir erkektir. Evliliğe önem verir. Birde severse tam sever. Eşimden biliyorum adkkemdmd hahahhaahah
Arkadaşımın sevgilisi terazi. Of bıktık. Sevdiği zaman iyi hoş ama arkadaşlarıyla olduğu zaman ortadan kayboluyor 🤦🏼♀️ o arayana kadar arkadaşımla ben uğraşıyorum, bıktım 😅 acaba öyle yaptığı zaman arkadaşım ne yapsa da, dersini alıp, tekrarlamasa şu terazi erkeği ya 🥺
Teraziler sinsidir insanına göre konuşur. Herkes en iyi burç insanı olduğunu iddia eder ama tam tersi kişisine göre oynamayı iyi bilirler hayatta bir duruşları yoktur
genel olarak sakin yapımız vardır ama bu tamamen ortamdaki enerjiye bağlı değişir, sürekli pamuk gibi olamayız tabi ki. iltifat konusu da içten geldiği için samimi duruyordur, hesap kitap yaparak konuşmayız pek.
Cevap
9Cevap
Burçlar sahte ayrıca öyle olmazlar.
öyleler.
İltifat marifete tabidir. Maeifet olmasa o iltifat nereden aklımıza gelecek.
Terazi sevgilim vardı ısınamadım sevmiyordum.. Fakat kişiye göre değişiyor sanırım.. Her terazi erkeği aynı değil sanırım bilmiyorum.. Dün akrabamızın damadını gördüm o iyi terazilerden di sanki.. Sakin mantıklı eşine yardımcı biri
Eşine düşkün ve iş yaptırmıyordu eşine.. Tatlı tatlı sözler söglüyordu
Söylüyordu olacak.. Benim sevgilşmde öyleydi gerçi sadece ben ısınamamamıştım her terazide öyle hissedermiydim bilmiyorum
Terazi gördün mü kaçacaksın knk
yani ciddi düşünülmez çok. Ama arkadaş olunur.
ikizler burcuyla ciddi dusunulurmu sence
Asla hayır imkanı yok
Öylemi neden peki ben cok burclardan anlamamda ondan merak ediyorum
@cappypalpi
bir de ben sorayım balıkla ciddi düşünülür mü? ve senin burç neyy, site boğa gösteriyo doğru mu
Balıkla da çok zor ama imkansız değil, evet ben boğayım
@cappypalpi
evet zoruz bunu çogu kişi söyler ama balıgın kadını da zordur. karşımızdaki kadın gerçekten bizi iyi anlarsa dünyada cenneti yaşatırız ama dengimize denk gelmesi lazım yoksa hayal kırıklığında sevmiş gibi yapar önümüze bakarız çapkınlıgımız flörtözlüğümüz asla bitmez. Sonra da herkes eleştirir durur balığı. Değilse sevince gerçekten çok sadıkız sanıldıgı gibi değiliz. En büyük problemimiz bu sadece ama karşı taraf balıgın derinliğini anlamadıgı için tüm mesele.. Balık kadınlarının çogu da beklediğinden farklı hanzo, yüzeysel tiplerle evlendiği için aynı durumdadırlar. Dengini bulabilmeli balık.
Ağzı iyi laf yapar, doğru shsh
beni şu hayatta iki erkek laflarıyla düşürdü onlarda teraziydi. Fenasal iyiler. İçten olmasa bile düşüyorsun
Kova erkeği olarak bilemiyorum :D
kovalar konuşmasın
Uuu.
Evet öyleyim:)
Of bir terazi sevgilim vardı kaçırdım çocuğu
Peki ikizler nasil acaba bir fikrim varmidir
İkizler erkeği kadını sinir ediyor ama çok zevk alıyor bundan. Çok sinirimi bozar ben patlayınca da ne oldu ya vs. der
Ben maalesef ikizler burcuyum
Terazi erkeğinden nefret 🤦🏻♀️
whyy
İlk defa burcumu öven biri var ya sağol
Doğru galiba
Ben teraziyimmm
Görmediml
Buyrun
Öyleyim evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?