Merhametliyim anlayışlıyımdır ama asla kimseye boyun eğmiyorum, haklıysam feriştahı da gelse isterse başbakan olsun, onun otoritesini tanımıyorum. Çaresiz kaldığımda gözümü kararttığım durum çok oluyor ama bunu normal koşullarda yapmıyorum, sıkışırsam son çare yapıyorum. Bu durum haritamdaki Koçlardan mıdır yoksa Balık burcu zaten böyle midir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Jelatini paramparça olmuş erkek
Burç bilince jelatin mi parçalanıyor :D
Sen burcu bilmiyon ki sen astrolog olmuşsun mk
Yo yüzeyselim hala. Burçların karakter üzerindeki etkilerini anlamaya ilgim var daha çok.
Abooo
Senin burç ne ablam
Akrep
Yükselenim ikizler
anladım iyi kombinasyon
Niye ki
akrep toksikliğini düzeltir yükselen ikizler
Bence hiçbir faydası olmadı ben hala kavga ve kaostan hoşlanıyorum
kavga kaos meselesi değil , bilinçaltın kirlidir senin :D akrep zaten kaotik negatif bir burç
Bilinçaltım kirli derken?😅😅
öfke halindesiniz devamlı. herşeyden nefret ediyosunuz. onu kastettim. zaten seksomanyak olmanızın temel nedeni bu.
Oha nerden bildin sürekli öfkeli olduğumuu senin jelatin paramparça olmamış yok etmişler senin jelatini
seks yaparsan geçer, sizin sorununuz bu, bilinçaltı öfkenizi sekste çıkarmak istiyosunuz :d
Evlilik olmadan yapmayı düşünmüyorum. d
Tamam sanal yap bari sesli falan
Zaten😸😸
Aa kimle yapıyosun benim neden haberim yok :D
Kriterlerime uyan beyefendilerle 😄
https://vocaroo.com/1d2oCYgs5geV
Kriterlerin nedir peki :D
Açılmadııı
Upuzuuun bir liste var emin misin hepsi de birbirinden alakasız
Merak ettim listeyi, geç cevap verince sildim sesi
Haa atıyım listeyi bekle
Matematik yapabilrn erkek yabancı dil bilen erkek meme uçlari pembe erkek kaslı erkek bevaz tenli erkek esmer buğday tenli de olur ama beyaz çok severim) olqun erkek kalın seali erkek beni reddeden erkek merhametli erkek çok sulugöz olmasın ama ağlamay bilen erkek kolları ya da elleri damarlı olan erkek kıilsız erkek dudakları yumuşak erkek hafif uzun boylu erkek göbekli ama omuzlanı genis kolları kaslı erkek çok maço olmayan ama vakti geldiğinde elini masaya vuran erkek bana bağıran erkek şahsıma küfreden erkek deri ceket giyen erkek racing motor kullanan erkek komik erkek bunlar kriterlerim tabi bunlar kendi arasında çok etlendiklerim etkilendiklerim ve az etkilendiklerim olarak 3 e ayrılıyor
cevabımı söyledim.
https://vocaroo.com/15Vsh3LrhQoe
Ohaa matematiğin iyi miii düşüp bayılcamm
Hayır maalesef onda berbatım ama geri kalanların çogu uyuyo. analitik zekamın iyi oldugunu düşünüyorum sadece.
4-4 lük bulamazsın hepsini birinde. konuşmak isterim ama gizlisin
Hallettim bile
attım t kp , geri gizlenebilirsin
Sen burçtan anlıyorsan şu an bir şey olmaz senden
Saçmalık.