Herkese günaydın,
burcumu çok geç öğrendim ve bu konuda çok cahilim maalesef.
19 Şubat (Sabah 6-7 arası) tarihinde doğdum, internetten baktığımda kendimi kova olarak gördüm ve hep kova biliyordum.
yükselen Burcu olduğunu ve bunun da oldukça etkili olduğunu öğrendiğimde, yükselen burç hesaplama sitesinde aslında burcumun kova değil, balık olduğunu öğrendim.
Hesaplama. net sitesinde burcum balık ve yükselenim ise kova idi.
internette baktım bazı yerler kova, bazı yerler ise balık diyor 19 Şubat tarihine.
Koca Burcu özelliklerine baktığımda kendime balık burnuna nazaran daha uygun olduğunu düşündüm.
duygusallıktan ziyade mantıklı ve ciddi, çok arkadaş canlısı olmaktan ziyade daha soğuk ve ketum bir duruşum vardır dışarıya Karşı.
siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kova mıyım yoksa balık mı?
burcumu çok geç öğrendim ve bu konuda çok cahilim maalesef.
19 Şubat (Sabah 6-7 arası) tarihinde doğdum, internetten baktığımda kendimi kova olarak gördüm ve hep kova biliyordum.
yükselen Burcu olduğunu ve bunun da oldukça etkili olduğunu öğrendiğimde, yükselen burç hesaplama sitesinde aslında burcumun kova değil, balık olduğunu öğrendim.
Hesaplama. net sitesinde burcum balık ve yükselenim ise kova idi.
internette baktım bazı yerler kova, bazı yerler ise balık diyor 19 Şubat tarihine.
Koca Burcu özelliklerine baktığımda kendime balık burnuna nazaran daha uygun olduğunu düşündüm.
duygusallıktan ziyade mantıklı ve ciddi, çok arkadaş canlısı olmaktan ziyade daha soğuk ve ketum bir duruşum vardır dışarıya Karşı.
siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kova mıyım yoksa balık mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer