Ay burcu yengeç, akrep, balık, terazi olanlar veya yükseleni bu burçtakiler genelde içine atar ama hiç sağlıklı değil o an söyleseler sinirlendiklerini karşı tarafta ayağını denk alır tuhaf olan güneşi bu burçta olanlarda çevremde gözlemlediğim kadarıyla yırtıklar
Ooo benimde yengeç ve yay stelyumu var ayım koç güneş aslan bazen içime atan hassas bir tipken bazen en yakınını tanımayan ortalığın anasını ağlatan birine dönüşüyorum ama 2. huyumu daha çok seviyorum çünkü hassaslığımı koz olarak kullanan çok oluyo
evet aynı şekilde bana çok soguk donuk sinirlisin diyolar ama öyle degilim marsım terazi allahından bulsun diyorum çok fena buluyor bu aralar içsel huzursuzluk mu diyim baska bişey mi ne huyum degişti konuşmak istesem konuşamıyorum yardım etmek istesem edemiyorum bi tuhaflastım anlamadım bende aile denen şeyide sevmiyorum
Mars Terazi kavga ederken daha stratejik kontrollüdür diye düşünüyorum benim marsım yay ben direk savaşırım ama satürn ikizler tam karşıt beni engelliyor djdkd bu aralar hassaslaşmış olabilirsin duygularını dinle neden böyle hissettiğini içinde sorgulamaya çalış
@acayipadam ooo bana göre tehlikeli 😅 bi yandan akrebin derin analizi bi yandan ikizlerin hızlı çalışan zeki ve dinamik kafası hiçbirşeyide unutmazlar tabi sen nasılsın bilemem hırslı olurlar birde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ay burcu yengeç, akrep, balık, terazi olanlar veya yükseleni bu burçtakiler genelde içine atar ama hiç sağlıklı değil o an söyleseler sinirlendiklerini karşı tarafta ayağını denk alır tuhaf olan güneşi bu burçta olanlarda çevremde gözlemlediğim kadarıyla yırtıklar
ayım akrep canım genellikle muhatap olmuyorum
ya da direk söylüyorum
Evet akrep etkililer diğerlerine göre daha atılgan oluyo ama bazılarıda belli etmiyor
evet intikam almadan no 🙄 burcum yay yükselenim ikizler ay burcum akrep mars terazi Venüs oglak Kuzey ay düğümü aslan stelyumumda akrep
keyifli şekilde izliyorum belasını bulunca
Ooo benimde yengeç ve yay stelyumu var ayım koç güneş aslan bazen içime atan hassas bir tipken bazen en yakınını tanımayan ortalığın anasını ağlatan birine dönüşüyorum ama 2. huyumu daha çok seviyorum çünkü hassaslığımı koz olarak kullanan çok oluyo
evet aynı şekilde bana çok soguk donuk sinirlisin diyolar ama öyle degilim marsım terazi allahından bulsun diyorum çok fena buluyor bu aralar içsel huzursuzluk mu diyim baska bişey mi ne huyum degişti konuşmak istesem konuşamıyorum yardım etmek istesem edemiyorum bi tuhaflastım anlamadım bende aile denen şeyide sevmiyorum
Mars Terazi kavga ederken daha stratejik kontrollüdür diye düşünüyorum benim marsım yay ben direk savaşırım ama satürn ikizler tam karşıt beni engelliyor djdkd bu aralar hassaslaşmış olabilirsin duygularını dinle neden böyle hissettiğini içinde sorgulamaya çalış
benim yükselenim akrep ayım ikizler sence ben nasıl olurum @nuranii
@acayipadam ooo bana göre tehlikeli 😅 bi yandan akrebin derin analizi bi yandan ikizlerin hızlı çalışan zeki ve dinamik kafası hiçbirşeyide unutmazlar tabi sen nasılsın bilemem hırslı olurlar birde
Evet çok hırslıyım derin yapım var zaten bi işi köküne inmeden bırakmıyorum ama burcum balık :D venüs de koçta. marsla kavuşum venüs
@nuranii
burcun aslan yükselenin yengeç mi senin?
Burcum aslan yükseleniim hava grubundan yükselenimi herkese söylemiyorum
Venüs mars koç nasıl bir etki verir bilmemde ilişkilerinde kavga çok oluyo mu
bilmiyorum sinirleniyorum hemen.
Normal çünkü, zaten mars kendi burcunda bu yüzden öfke problemi dürtüsellik verir abijim benden bu kadar birazda googleden araştırın iyi akşamlar 🫡
ne abisi abi deme lazım olur
Küçük ablam yengeç burcu sinirlenince adamın aklını alıyor 😂 demek ki bu iki kişiden birisi yengeç burcu değil karar veremedim 😂
Oylemiyiz ben yengecim sanırım ama aşırı kavgacı biriyim hatta ufak şeylerden kavga ederim yoksa ben üvey yengeç miyim
Senin burcun aga
Evet aga
Burçlara göre hareket etse kadınlar erkeklerin işi emin ol çok kolay olurdu.
Evet yengeçin böyle bir yanı var maalesef en fazla siler engeller 😅
Selam ben yengeç. Sinirli olduğum zaman ağlarım ve kılımı bile kıpırdatmam.
venüs ve marsın nerde? yükselenin akrep onu biliyoruz
boş ver burcu murcu çok daha derin gizemler var bu alemde
Tamamen kova burcu, uğraşma değmez diye düşünüp hiç tı lamıypeuz
Yok Sinirlendim mi yer yerinden oynar Terazi Ne kadar Salşn durdurursa kendi içinde okadar ejderha besler
Yengeç burcu
Evett
Gergedan burcu olabilir
Net Akrep
Hiç öyle değilim
Yok yok
Yengeç
Yay ve yengeç
Balık burcu
Yengeç.
Bence balık.
Akrep. Pasif agresif