Güncellemeler
1 gü
Uzayda ki tas parcasi benim sagligimi karakterimi iliskimi maddi gucumu etkiliyormus
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mantiken bedenimiz buyuk oranda su. Ay dunyadaki su kutlelerini cekip iterek koca denizleri okyanuslari yerinden oynatiyor. Bizim bedenlerimize de illa ki bir etkisi vardir.
Farkli mevsimlerde dogan insanlarin en temel hatiralarinda gunesli gunlerin veya karanlik gunlerin olmasinin kisiliklerinin ve temel tepkilerinin gelismesine bir etkisi oldugunu dusunuyorum. Fakat bir iddiam yok.
Butun astroloji de varsayim uzerine kurulu. Ellerinde bir cok insanin ayni fikirde olmasindan ote bir delil de yok.
Yine de buna dogru/yanlis/ mantikli/sacma demek dogru degil.
Inananlarin kanitlamak icin ne kadar kanit eksigi varsa, inanmayanlarin da curutmek icin o kadar kanit eksigi var. Kimseyi inandigi seyden dolayi zorbalamamak lazim.
Fakat, size bk gibi davranan birisi "ama ben bilmem ne burcuyum" derse o zaman zorbalayabilirsiniz, zira size acik bilet veriyor.
Burçlara çok Allah yüklemenin lüzumu da yok bütün insanlara aynı kefeye koymanın lüzumu da yok insanlar çeşit çeşit büyük memelisi var küçük memelisi var değirmen taşı gibi kalçası olan var küçücük fındık kalçası olan var😏
Bence değil sadece bir şeye tutunmak isteyen içsel karışıklık içinde bir saftirik
Evet Var
Doğru bir inanış değildir
Aptalca ama shdh
Evet
Evet