Abi artık polise gideceğim bu nedir ya? Yengeç erkeği olduğumu duyan kızlar yakama yapışıyor bırakmıyor peşimi.

Seni öldürürüm diyen de var. Diğer kızlar acı çekmesin deyip bıçak çeken de var. Bu ne böyle?
Yengeç erkeğiyiz diye?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi artık polise gideceğim bu nedir ya? Yengeç erkeği olduğumu duyan kızlar yakama yapışıyor bırakmıyor peşimi.

Seni öldürürüm diyen de var. Diğer kızlar acı çekmesin deyip bıçak çeken de var. Bu ne böyle?
Yengeç erkeğiyiz diye?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende terazi burcuyum bir faydasını göremedim
Bu zamana kadar bir erkeğin burcundan memnun olduğunu görmedim bence bu burçlar kızlar tarafından uydurulmuş erkek gömme projesi
Öyle galiba hayır ben hariç tüm teraziler yakışıklı 🤣
Bi yanlışlık olmalı shd
Nasıl yani? 🤔 İyi anlamda mı kötü anlamda mı? Mesela şu anda benim canıma kastetme veya şu erkek kimmiş diyip tanışma isteği var mı?
Yengeç erkekleri zor oluyor
Evet ama bir yandan da evcimen ve yakışıklı oluyorlar... Bu arada senin burcun ne?
Sanada bay bay... 🥲
Zoru severiz ama evcimenlik beni sıkar birazzz 😂😂😂
Tahmin et burcumu bakimm
Şakadan anlıyorsun. Kibar bir kıza benziyorsun böyle senin sitedeki yorumların kendini beğenmiş değil mantıklı ve maakul bir kız gibisin. Terazi başak kova üçlüsü içinde kaldım terazi diyorum
Tutmadı shd
Kibar olmaya çalışıyorum 😂😂
Aslan olamaz. Boğa belki. Balkık veya yengeç değil zaten. İkizler olabilirsin. Bence ikizler veya boğa ya. İkizlerin sen
Aslan desem :))
Yükselenimi tam bilmiyorum ya oğlak ya kova