Tek soru için kart açacağım, ciddi olarak sorunu özet geç, ismini yaz ve ne sormak istiyorsan yaz, ciddi olanlara cevap vereceğim burada (25) yaş ve üzeri olanlara sadece
finansal durumu belirgin şekilde güçlenecek ve çok daha sağlam bir zemine oturacak. Mevcut kararsızlık veya tatminsizlik evresi geride kalıyor; emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağı bir döneme giriyor. Kader şu an finansal kararlar konusunda bir kararsızlık (İki Kılıç) veya mevcut imkanlarından tatmin olmama (Kupa Dörtlüsü) hissi yaşıyor olabilir. Ancak Kılıç Ası ve Tılsım Üçlüsü, alacağı net ve mantıklı kararlarla iş birliğine, yeteneklerini sergilemeye ve yeni bir ustalaşma sürecine adım atacağını gösteriyor. Gelecek ve Sonuç (Tılsım Kralı, Tılsım Dokuzlusu, Değnek Sekizlisi, Adalet): Açılımın en güçlü kısmı burası. Tılsım Kralı & Tılsım Dokuzlusu: Maddi bağımsızlık, yüksek yaşam standardı, finansal konfor ve tam bir maddi güvenceyi temsil eder. Kader'in kendi birikimini yapacağı, lüks ve konforlu bir güce ulaşacağı açıktır. Değnek Sekizlisi: Bu olumlu değişimlerin ve parasal fırsatların oldukça hızlı bir şekilde hayatına akacağını gösterir. Adalet (Justice): Geçmişte verdiği emeklerin hak edilen maddi karşılığını, resmi/hukuki işlerin (sözleşme, maaş artışı, hak edilen para) adil bir şekilde sonuçlanacağını müjdeler.Şu anki kararsızlığı bir kenara bırakıp zihnini netleştirdiğinde, hızla maddi refaha ve finansal özgürlüğe ulaşacağı son derece olumlu bir tablo var.
Ersin’in aşk hayatı geçmişteki tıkanıklıklardan kurtulup heyecanlı, romantik ve kararlı bir döneme giriyor. Kupa İkilisi ve İmparatoriçe kartlarının üstte yer alması, kalbinde aslında güçlü bir sevgi, paylaşım ve bolluk arzusu olduğunu gösteriyor. Ancak orta sıradaki Tılsım 9’lusu, Değnek 7’lisi, Tılsım 4’lüsü ve Tılsım 5’lisi; geçmişte kendini yalnız hissettiği, kalbini korumak için duygusal duvarlar ördüğü ve kaybetme korkusu yaşadığı bir süreçten geçtiğine işaret ediyor. Taze Bir Başlangıç: Alt sırada yer alan Kupa Prensi (Page of Cups) ve Joker (The Fool) kartları, Ersin’in geçmişteki o savunmacı tutumu geride bırakıp aşka karşı yeniden çocuksu bir heyecan ve saf bir açık kalplilikle yaklaşacağını gösteriyor. Yeni bir sayfa açma vakti gelmiş. Romantizm ve İlerleme: Kupa Şövalyesi (Knight of Cups) ve Araba (The Chariot) kartları yan yana gelerek, Ersin’in hayatına çok yakında somut, romantik bir teklif veya jestin gireceğini müjdeliyor. Ersin, duygusal hayatında kontrolü eline alarak hızla ve kararlılıkla mutlu bir birlikteliğe doğru ilerleyecek. Aşktaki çekingenliğini ve korkularını kırıp kendini akışa bıraktığında, aradığı tutkulu ve sağlam bağı kuracak.
O kadın cok üzülmüş neyse. şu anki aşk hayatında zihinsel bir karmaşa, geçmişe takılma ve güven arayışı olduğunu gösteriyor. Yakın zamanda doğrudan bir evlilikten ziyade, önce geçmişin yüklerini hafifletip doğru bir duygusal iletişime adım atacağı bir süreç var. Mevcut Durum ve Zihinsel Kararsızlık: Kılıç Kraliçesi ve Kılıç Yedilisi, Muhammed’in ilişkilere karşı şu an temkinli, biraz şüpheci ve mantık odaklı yaklaştığını gösteriyor. Geçmişte yaşanan hayal kırıklıkları, güvensizlikler ya da netleşmemiş durumlar onu biraz içe kapatmış veya savunmaya çekmiş olabilir. hayatına girecek duygusal bir teklifi veya geçmişten gelen birinin yeniden gündeme gelme ihtimalini simgeliyor. Ancak alt sıradaki Kupa Dörtlüsü, Muhammed'in sunulan duygusal fırsatları görmekte zorlandığını, bir süre istekasızlık veya kararsızlık yaşayabileceğini söylüyor. Alt sıradaki Tılsım Prensi ve Savaş Arabası (The Chariot), Muhammed’in kendi hayatına, işine ve kişisel gelişimine odaklanacağını, ardından aşk hayatında hız kazanıp kontrolü eline alacağını gösteriyor. Kararsızlık döneminden sonra hızlı bir ilerleme dönemi başlayacak. Yakın Zamanda Evlilik Görünüyor mu? Net Evlilik Değil, İlişki İnşası: Kartlarda İmparatoriçe, Kupa Onlusu veya Aziz gibi doğrudan resmi nikah/evlilik sembolize eden kartlardan ziyade, emek (Tılsım Sekizlisi) ve duygusal teklifler (Kupa Şövalyesi) öne çıkıyor. Süreç Nasıl İlerleyecek? Yakın zamanda doğrudan bir evlilik kararı veya nikah görünmüyor; fakat Muhammed’in hayatına ciddiyetle emek vereceği, sağlam temeller üzerine kuracağı yeni bir ilişki veya mevcut bir bağı ciddi bir boyuta taşıma adımı girecek. Evlilikten önce güven sorunlarını aşması ve duygusal olarak kendini tamamen açması gerekecek.
Yeni Biri Girecek mi? Değnek Sekizlisi ve Değnek Şövalyesi, hayatına aniden, çok hızlı bir iletişim ve heyecanla girecek yeni birinin habercisi. Bu kişiyle tanışması veya ilk diyalogları oldukça tempolu başlayacak. Nasıl Biri Olacak? Masadaki güçlü Tılsım Kraliçesi ve Tılsım Dokuzlusu kartları, hayatına girecek kadının ayakları yere basan, olgun, kendi kendine yeten ve maddi/manevi bağımsızlığına düşkün biri olduğunu gösteriyor. Klasik flörtlerden ziyade daha oturaklı bir profil var. Süreç Nasıl İlerleyecek? Alt sıradaki Değnek Beşlisi ve Değnek İkilisi, Muhammed’in başlangıçta kendi iç dünyasında kararsızlıklar ve ufak anlaşmazlıklar/çekinceler yaşayacağını işaret ediyor. Ancak Tılsım Kralı ile Tılsım Şövalyesi, bu ilişkinin kısa süreli geçici bir heves olarak kalmayıp sabırla, sağlam ve ciddi bir zemine oturacağını gösteriyor.
Tılsım Kraliçesi ve Tılsım Dokuzlusu, kadının son derece özgüvenli, kendi hayatını kurmuş ve ayakları yere sağlam basan biri olduğunu gösteriyor. Maddi veya manevi olarak kimseye bağımlı olmayan, kendi huzuruna ve konforuna önem veren olgun bir yapıya sahip. bu kadının geçici maceralar veya belirsiz flörtlerle vakit kaybetmek istemediğini gösteriyor. İlişkide dürüstlüğe, sadakate, güvene ve netliğe büyük önem veriyor. Sabırlı ve yapıcı bir karakter. dışarıdan bakıldığında ilk anlarda çok enerjik, çekici, tutkulu ve iletişimi hızlı biri olarak algılanacağını söylüyor. Ancak bu hareketli dış kabuğunun altında, Tılsım elementinin getirdiği sakin, planlı ve ağırbaşlı bir mizaç yatıyor. Kadın net, ne istediğini bilen ve sınırları çizili biri olduğu için Muhammed ilk zamanlarda onun bu güçlü duruşu karşısında kendi iç dünyasında bir bocalama veya "uyum sağlayabilir miyiz?" kararsızlığı yaşayabilir. Muhammed'in hayatına girecek kişi; eğlenceli ve tutkulu bir başlangıç yaptıracak ama zamanla ona güven, huzur ve ciddiyet sunacak olgun bir kadın profilinde. Özetle, en baskın ihtimal Toprak grubu (Boğa, Başak, Oğlak) veya Ateş vurgusu yüksek bir Koç/Aslan burcudu olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizlenme seçeneği olsaydı daha rahat sorumu sorardım 😂 neyse ekonomik durumum daha iyiye gidecek mi? Kader yaş 25
Bazıları geliyor bos yapmaya kufur falan engellemek icin kapattım 😄
Ben de kapatmak istiyorum yorumları zavallılar bazen kendi kendilerine kurulup sorumda bana hakaret etmeye geliyor haklısın yani böyle yapmakla
finansal durumu belirgin şekilde güçlenecek ve çok daha sağlam bir zemine oturacak. Mevcut kararsızlık veya tatminsizlik evresi geride kalıyor; emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağı bir döneme giriyor. Kader şu an finansal kararlar konusunda bir kararsızlık (İki Kılıç) veya mevcut imkanlarından tatmin olmama (Kupa Dörtlüsü) hissi yaşıyor olabilir. Ancak Kılıç Ası ve Tılsım Üçlüsü, alacağı net ve mantıklı kararlarla iş birliğine, yeteneklerini sergilemeye ve yeni bir ustalaşma sürecine adım atacağını gösteriyor. Gelecek ve Sonuç (Tılsım Kralı, Tılsım Dokuzlusu, Değnek Sekizlisi, Adalet): Açılımın en güçlü kısmı burası.
Tılsım Kralı & Tılsım Dokuzlusu: Maddi bağımsızlık, yüksek yaşam standardı, finansal konfor ve tam bir maddi güvenceyi temsil eder. Kader'in kendi birikimini yapacağı, lüks ve konforlu bir güce ulaşacağı açıktır. Değnek Sekizlisi: Bu olumlu değişimlerin ve parasal fırsatların oldukça hızlı bir şekilde hayatına akacağını gösterir.
Adalet (Justice): Geçmişte verdiği emeklerin hak edilen maddi karşılığını, resmi/hukuki işlerin (sözleşme, maaş artışı, hak edilen para) adil bir şekilde sonuçlanacağını müjdeler.Şu anki kararsızlığı bir kenara bırakıp zihnini netleştirdiğinde, hızla maddi refaha ve finansal özgürlüğe ulaşacağı son derece olumlu bir tablo var.
Aslında başka bir şey soracaktım duygusal ilişkiler hakkında ama önemi yok onun şimdilik 😂 çok teşekkür ederim 🙂
Dm gel
Gerek yok tek soru dedin bundan fazlasını istemem yüzsüzlük olur ayrıca önemli bir konu değil şimdilik, sağol ama
Tamam canım iyi aksamlar
İyi geceler
kırmızı örtünün üzerindeki beyaz mumlar ve altın sarısı şamdanlar bayağı hoş duruyor ama bu tarz işlerle pek işim olmaz, o yüzden gerek yok
Ersin aşk hayatım nasıl olacak 46
Ersin’in aşk hayatı geçmişteki tıkanıklıklardan kurtulup heyecanlı, romantik ve kararlı bir döneme giriyor. Kupa İkilisi ve İmparatoriçe kartlarının üstte yer alması, kalbinde aslında güçlü bir sevgi, paylaşım ve bolluk arzusu olduğunu gösteriyor. Ancak orta sıradaki Tılsım 9’lusu, Değnek 7’lisi, Tılsım 4’lüsü ve Tılsım 5’lisi; geçmişte kendini yalnız hissettiği, kalbini korumak için duygusal duvarlar ördüğü ve kaybetme korkusu yaşadığı bir süreçten geçtiğine işaret ediyor. Taze Bir Başlangıç: Alt sırada yer alan Kupa Prensi (Page of Cups) ve Joker (The Fool) kartları, Ersin’in geçmişteki o savunmacı tutumu geride bırakıp aşka karşı yeniden çocuksu bir heyecan ve saf bir açık kalplilikle yaklaşacağını gösteriyor. Yeni bir sayfa açma vakti gelmiş. Romantizm ve İlerleme: Kupa Şövalyesi (Knight of Cups) ve Araba (The Chariot) kartları yan yana gelerek, Ersin’in hayatına çok yakında somut, romantik bir teklif veya jestin gireceğini müjdeliyor. Ersin, duygusal hayatında kontrolü eline alarak hızla ve kararlılıkla mutlu bir birlikteliğe doğru ilerleyecek.
Aşktaki çekingenliğini ve korkularını kırıp kendini akışa bıraktığında, aradığı tutkulu ve sağlam bağı kuracak.
Umarım öyle olur teşekkür ediyorum
Bilemedim mi yoksa 🥲
Geçmiş olarak doğru ama gelecekte dediğin gibi olur umarım
İnşallah bol kısmetler
Allah a şirk koşmayın ve insankarı şirke çağırmayın gaybı yalnızca Allah bilir.
Bana bak bakim
Benim yakışıklı gelmiş sorunu sor bakim
Genel olsun
Genel yok volkancım
Aşk a bak bakalım.
Tamam
Ay volkann sen bi kadına cok agır kelimeler söyleyip kalbini mi kırdın
Hak etmiştir sen hele detaylı anlat yaz.
Lan soyledinmi desenee?
Lan olum detaylı at sen soru cevap mı gidecez
Ben burada emek veriyorum sana vakit ayırıp sen soruma bile cevap vermiyon bakmıyorum bozdum sana actıgım kartları bb
Millete gelince bakıyorsun sorarım sana bye
Buradamısın ve hala bakıyormusun
Evet
Muhammed 27 evlilik görünüyor mu yakın zamanda ve baktıktan sonra rica etsem cevabımı silermisin
Bakıyormusuur
Sen yakın zamanda bir kadını Arkasından Gizli işler çevirip onu terk ettin mi
Hayır epeydir ilişkim olmadı
En son olan ilişkideki durumda mı oldu
Hayır kendisine ısınamadım ayrıldım kısa sürede
O kadın cok üzülmüş neyse.
şu anki aşk hayatında zihinsel bir karmaşa, geçmişe takılma ve güven arayışı olduğunu gösteriyor. Yakın zamanda doğrudan bir evlilikten ziyade, önce geçmişin yüklerini hafifletip doğru bir duygusal iletişime adım atacağı bir süreç var. Mevcut Durum ve Zihinsel Kararsızlık: Kılıç Kraliçesi ve Kılıç Yedilisi, Muhammed’in ilişkilere karşı şu an temkinli, biraz şüpheci ve mantık odaklı yaklaştığını gösteriyor. Geçmişte yaşanan hayal kırıklıkları, güvensizlikler ya da netleşmemiş durumlar onu biraz içe kapatmış veya savunmaya çekmiş olabilir. hayatına girecek duygusal bir teklifi veya geçmişten gelen birinin yeniden gündeme gelme ihtimalini simgeliyor. Ancak alt sıradaki Kupa Dörtlüsü, Muhammed'in sunulan duygusal fırsatları görmekte zorlandığını, bir süre istekasızlık veya kararsızlık yaşayabileceğini söylüyor. Alt sıradaki Tılsım Prensi ve Savaş Arabası (The Chariot), Muhammed’in kendi hayatına, işine ve kişisel gelişimine odaklanacağını, ardından aşk hayatında hız kazanıp kontrolü eline alacağını gösteriyor. Kararsızlık döneminden sonra hızlı bir ilerleme dönemi başlayacak. Yakın Zamanda Evlilik Görünüyor mu?
Net Evlilik Değil, İlişki İnşası: Kartlarda İmparatoriçe, Kupa Onlusu veya Aziz gibi doğrudan resmi nikah/evlilik sembolize eden kartlardan ziyade, emek (Tılsım Sekizlisi) ve duygusal teklifler (Kupa Şövalyesi) öne çıkıyor.
Süreç Nasıl İlerleyecek? Yakın zamanda doğrudan bir evlilik kararı veya nikah görünmüyor; fakat Muhammed’in hayatına ciddiyetle emek vereceği, sağlam temeller üzerine kuracağı yeni bir ilişki veya mevcut bir bağı ciddi bir boyuta taşıma adımı girecek. Evlilikten önce güven sorunlarını aşması ve duygusal olarak kendini tamamen açması gerekecek.
Yani sen şunu mu diyorsun geçmişten gelecek birisi mi var ki evet şu an mantık odaklıyım
O terk etigin kadın baya üzülmüş ardından bi ihtimal geçmişten biri gelebilir ya da yeni biride olabilir ama geçmişten gelme ihtimali daha yüksek gibi
O kadın evet üzüldüm ve çok büyük hakaretler etti bana ben saygılı ve efendice ayrılmama rağmen
Senmi üzüldün
Hayır o üzüldü ayrıldığımız için
Evet karta direkt cıktı bak gosteriyim
Da baya bi hakaret etti arkadaşlarını yollayıp da bunu devam ettirdi
https://ibb.co/1G94t7mS
Peki sence yakın zamanda düzgün biri ile tanışabilecekmiyim
Nezaman bitti bu ilişki
Yaklaşık bi 3 4 ay olmuştur
Karta baktınız mı link gonderdim tıkla gör
Evet baktım doğru çıkmı
Ne gördun bakmadın
Baktım yahu yerde ağlayan kadın ve ayakta arkası dönük adam
Evet dogru
Ee sence yakın zamanda yeni mutlu olabileceğim biri?
Bekle bakıyım yeni fal acıcm
Tamamdır teşekkür ederim bu arada gece gece yordum seni
Yeni Biri Girecek mi? Değnek Sekizlisi ve Değnek Şövalyesi, hayatına aniden, çok hızlı bir iletişim ve heyecanla girecek yeni birinin habercisi. Bu kişiyle tanışması veya ilk diyalogları oldukça tempolu başlayacak.
Nasıl Biri Olacak? Masadaki güçlü Tılsım Kraliçesi ve Tılsım Dokuzlusu kartları, hayatına girecek kadının ayakları yere basan, olgun, kendi kendine yeten ve maddi/manevi bağımsızlığına düşkün biri olduğunu gösteriyor. Klasik flörtlerden ziyade daha oturaklı bir profil var.
Süreç Nasıl İlerleyecek? Alt sıradaki Değnek Beşlisi ve Değnek İkilisi, Muhammed’in başlangıçta kendi iç dünyasında kararsızlıklar ve ufak anlaşmazlıklar/çekinceler yaşayacağını işaret ediyor. Ancak Tılsım Kralı ile Tılsım Şövalyesi, bu ilişkinin kısa süreli geçici bir heves olarak kalmayıp sabırla, sağlam ve ciddi bir zemine oturacağını gösteriyor.
Yeni kadın bu
https://ibb.co/HmgC7jL
Tam olarak sabırla beklediğim de bu biliyormusun hayatımın hiç bir döneminde cıvık ve geçici ilişki insanı olmadım
Ama dikkat ett kadın yılan tahtında oturuyor benden soylemesi yalnış yapma😄
Ha onu sorcam o yılan tahtı sıkıntı değilmi
Tam anlamı ne onun
Sen o kadına yalnış yapmadıkca sıkıntısı olmaz karakter olarak güçlü birisi eger ona yanlıs yaparsan acımaz yani ters düşme
He iyi bende öyle biriyim görünüyor mu bilmiyorum peki başka ayrıntı var mı seni de yordum kusura bakma ama
Tılsım Kraliçesi ve Tılsım Dokuzlusu, kadının son derece özgüvenli, kendi hayatını kurmuş ve ayakları yere sağlam basan biri olduğunu gösteriyor. Maddi veya manevi olarak kimseye bağımlı olmayan, kendi huzuruna ve konforuna önem veren olgun bir yapıya sahip. bu kadının geçici maceralar veya belirsiz flörtlerle vakit kaybetmek istemediğini gösteriyor. İlişkide dürüstlüğe, sadakate, güvene ve netliğe büyük önem veriyor. Sabırlı ve yapıcı bir karakter. dışarıdan bakıldığında ilk anlarda çok enerjik, çekici, tutkulu ve iletişimi hızlı biri olarak algılanacağını söylüyor. Ancak bu hareketli dış kabuğunun altında, Tılsım elementinin getirdiği sakin, planlı ve ağırbaşlı bir mizaç yatıyor. Kadın net, ne istediğini bilen ve sınırları çizili biri olduğu için Muhammed ilk zamanlarda onun bu güçlü duruşu karşısında kendi iç dünyasında bir bocalama veya "uyum sağlayabilir miyiz?" kararsızlığı yaşayabilir. Muhammed'in hayatına girecek kişi; eğlenceli ve tutkulu bir başlangıç yaptıracak ama zamanla ona güven, huzur ve ciddiyet sunacak olgun bir kadın profilinde. Özetle, en baskın ihtimal Toprak grubu (Boğa, Başak, Oğlak) veya Ateş vurgusu yüksek bir Koç/Aslan burcudu olabilir
Sana bir şey deyimmi böyle birini istermiyim evet ama şöyle ki aceba uyum sağlayabilrmiyiz diye de düşünürüm gerçekten
Evet cunku güçlü bir karakter ve urke bilirsin ondan ilk basta ama ruhen derin birisi dısardan sert durabilir fazla özgür olabilir
Umarım seküler biri olmaz
Daha fazla bilemicem
Daha ne diycen son bir ricam olsa
İş konusuna da bakabilirmsin maddi olarak olumlu mu olumsuz mu
Buramardamısıın
Detay şart mı üstünkörü anlatsam olmuyor mu
Tamam yaz
Sizi bir yerden gözüm ısırıyor hanımefendi
Beni kimse ısıramaz
Peki
Niye 25 yaş üzeri
25 altı sacma sorular soruyor ve ben soru sorunca falda yanıtlamayıp kacıyorlar artık bakmıyorum ergenlere
Hmm haklısın ama ben öyle değilim tabi sana kalmış
Baksana bana
Adını ve soruyu alayım
Mesaj at
Burdan sadece
Yok sağ ol
Bakar mısın.