Burçlara gram inanmam ama işte kız milleti soruyor... Ufak bir araştırma yaptım, sitedeki daha önceki sorulara filan baktım. Tek bir olumlu şey yazmamışlar. Olay nedir şimdi bizim sorunumuz ne?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burçlara gram inanmam ama işte kız milleti soruyor... Ufak bir araştırma yaptım, sitedeki daha önceki sorulara filan baktım. Tek bir olumlu şey yazmamışlar. Olay nedir şimdi bizim sorunumuz ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haha. Yengeç olmak ayrıcalıktır. Kıskansınlar bizi sallayın yahu.
Kardeşimmmm
Hahaha yaaaa. Mükemmeliz. 🤝
Duygusal gibi görünen usta manipulatorler.. oysa size bir sey olmaz.. Etrafınizi hasta edersiniz... gizli psikopatlar
Kısmen katılıyorum knk bu duygusal nerden çıktı hayır kendimden biliyorum biz duygusal değiliz
Evet. Aslinda değilsiniz duygusal. Anlaması uzun suruyor karşı tarafin.. Çoğu manyak ve katil psikopat bu burçtanmis öyle duymuştum
Yok be psikopat benden çıkmaz imkansız ben kanundan çok korkarım. Ama diğerleri olabilir tabi genelleme yapamam şimdi
Aman dikkat et. 😉
😄
Ben de yengecim manipülatif diyorlar doğru biraz
İsteyince tersimiz pistir 😀
Allah yengeçleri alsın, başka bir şey istemiyoruz.
Ne oldu ex enişte mı? Olayı biraz anlatsana belki özeleştiri yaparız
Vallahi Enişte değildi kendisi ne olduğumuz belli olmayan iki ucubeyiz.
Yaşlar 26 mı ne oldu usta bu kadar merak ettim şimdi.
Ahahaha 22-45 sen anla
😱 olamaazzz yaptın mı bunu. Abi koşarak uzaklaş koş kızım koşş.
Ah ah öyle olmuyor işte Allah kahretsin ki şu koca dünyada beni dinleyen, bana iyi gelen tek o var. Onun yanında her şey çok başka anlatamam.
Abi lütfen bu bir hastalık başka erkeklerde vardır illa ki o seni kullanıyor. Sen 22 yaşındasın üniversite vs bir şeyin yok mu?
Üni de tanıştık zaten aynı sınıftaydık sonra o bıraktı ama beni de aklının bir köşesine yazmış.
Bölümün ne knk ben o işi çözerim. Üniversitede başka erkeklerde vardır illa fiziksel görünüşün nasıl?
Aman moruk boş ver buda gelir buda geçer elbet.
burcum diye demiyorum yengeç burcu göründüğünden fazlasıdır onu eleştirenler yengeç burcunun getir götürünü yapar bunu en iyi yengeçler bilir kim ne derse desin
gömülmeyen burç var mı ki
Yok be var oğlaklar boğalar kovalar vs...
Balıgı da gömüyorlar, boş ver bu burçları sevmeyenler oldugu kadar seven ilgi duyan kadınlar da var onları hedeflemeye çalış