Tütsü enerji çalışması ile yıldız yükselmesi olur mu? Kodlama falan yapıyorlarmış, inansam mı bilemedim
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tütsü enerji çalışması ile yıldız yükselmesi olur mu? Kodlama falan yapıyorlarmış, inansam mı bilemedim
Mutlu, huzurlu, dengeli hissettiğin, yani kısacası enerjinin pozitif olarak yüksek olduğu taktirde yıldızın da yüksek olur. O yüzden bu tarz ritüeller vs. yapmasan ve sadece duygularına yönelik yaşasan dahi yükselir enerjin (duygularına yönelik derken, iyi şeyleri hissetmekten bahsediyorum). Tabii düşünceler de önemli, negatif düşünmek yerine olumlu şeylere odaklanmalıyız. Bunları yaptığın sürece karmaşık tekniklere, ritüellere hiç gerek kalmıyor. Her şey senin ne kadar dengede kalabildiğinle ilgili
tütsü önerdiler kodlama yapıyormuş sana özel 10 tane konu belirliyorsun ney istiyorsan rahmani dualar vs. her gün o tütsüyü yakıyorsun dedi
Bunların hepsi inancınla ilgili durum. İnandığın taktirde dileklerini dileyip parmağını dahi şıklatsan o dileğin gerçekleşir. Eğer gerçekten inanarak yapacaksan tütsüyü deneyebilirsin ama içinde şüphe vs. varsa başka şeyler denemeni öneririm. Ne yaptığından ziyade ne kadar inandığın ve o duyguları gerçekmiş gibi hissettiğin önemli
ya ben falcıya gittim her şeyide bildi tecrübeli bi falcı kendisi ve kartlarda bile çiktı duman çıkıyordu bi tabaktan yıldızın düşmüş bunu yükseltmek için tütsü merkezleri var dedi araştır dedi bulamazsan bende yaparım dedi ve 3 bin tl para istedi 10 tane konu belirliyorsun bu 10 tane tütsüye kodluyormuş rahmani dualar vs. örneğin eski sevgilim geri gelsin ailesi aramızdan çekilsin vs. gibi şeyler bunlari senin adına kodluyorum dedi ben şeyden korkuyorum bu büyü mü? yani eski sevgilim tütsüyle ritüelle gelecekse gelmesin benim amacım sadece yıldızımı yükseltmek ben bunu istiyorum bir işleme bağlı gelsin istemem
Başkası adına yapılan, yani onun kararını etkileyecek her şey büyüdür. Lütfen uzak dur o falcıdan. Büyü yapıldığında bedelleri çok ağır ödeniyor çünkü karşı tarafın iradesine müdahale etmiş oluyorsun. Üstelik tütsü falan da para tuzağı. Dileklerini suya anlat ve iç daha iyi. Ne olursa olsun, başkasını geri döndürecek aşık ettirecek vs. hiçbir şey yapmamalısın çünkü tekniği ne olursa olsun hepsi büyü olur. Seni çok ciddi şekilde uyarıyorum, gerçekten uzak dur. Hem parandan olursun hemde bedelini ağır ödersin
ben sadece yıldız yükseltmek istiyorum bu yüzden tütsületme yaptırcaktım nasıl büyü oluyor bu? anlamadım. büyü yapacak olsan 3 bine mi yapar sence?
Eski sevgiliyi geri döndürmek için dememiş miydin? Eğer amacın enerjini yükseltmek ise büyü olmaz tabii. Fakat ne gerek var derim çünkü onun yapabileceği şeyi sen ücretsiz imkanlar ile de yapabilirsin. Ücret ödediğinde daha etkili olduğunu düşünüyorsan tütsü satın almak yerine niyetine yönelik sadaka verebilirsin vb. Çözüm gerçekten çok, derman sende. Ama yine de sen bilirsin tabii, ben sadece önünde başka seçeneklerinin de olduğunu söylemek istedim. Ve bu tarz enerji çalışmaları için dikkatli de olmalısın çünkü negatif enerjiler, varlıklardan etkilenme gibi durumlar da olabiliyor. Karşındaki insan enerji vampiri bile olabilir, iyice araştırmanı öneririm
bilmiyorum sadece iyi bir falcı diyebilirim direkt isim verir mesela isim bilen falcı olarak biliniyor kendisi benim tarotta bi şeker kartı mı ne çıktı o ne demek oluyor? şeker... bişiler daha yazıyordu ama aklımda değil.. yıldızımın yükselmesini istiyorum gerçekten aksilikler çok yaşıyorum ama 10 tane niyet belirlemem lazım sevgilimin ailesi beni istemiyor uzak dursunlar diye kodlama yapacakmış bu büyü olur mu?
anne adı istiyor bide tütsü isini yapmadan önce bide doğum tarihi bu normal mi
Bir başkasının uzak durması, senin yapacağın şey ile olacağı için iradeye müdahale oluyor. Ve bu da büyü maalesef. Ve anne adı isteyen insanlardan ben korkarım doğrusu çünkü senin enerjin ile her şeyi yapabilir bu insanlar. Evinin anahtarını yabancı birine vermek gibi düşün. Sen bilirsin tabii ama ben senin gerçekten zarar görmeni istemiyorum
yılızımın yükselmesi için ne yapıcam peki? kurşun mu döktürsem ne önerirsin? tarot kartında bile tütsü çıkmıştı kafam karıştı ben kendim nasıl yükselticem onuda bilmiyorum
Neyi kalpten, inanarak yapabilirsen onu yap derim. Ben mesela ne istersem isteyeyim, o şeyle ilgili illaki sadaka veririm (birini iyi hissettirebilmek bile sadakadır bu arada). Almam için önce vermem gerekir sonuçta, sadaka bu dengeyi çok güzel sağlıyor. Zaten yıldız düşüklüğünün temel sebebi ruh halinin negatif olması. İçi huzursuz olanın bedeninde ve enerji alanında da dengesizlikler olur. Bu yüzden seni iyi hissettirecek şeyler yapmalısın. Ve özdeğer de yıldızı, enerjiyi çok yükseltir. Kendine değer verme, sevme, şefkat gösterme gibi alanlara da yönelebilirsin. Gül yağı sürebilir, bir bardak suya kaya tuzu atıp içebilirsin. Kendin tütsü de yakabilirsin bu arada, yeter ki şu parfümlü olanları kullanma. Defne yaprağı yakmak da iyidir. Duş alırken biraz sirke vücuduna dökmek, hatta su ile karıştırarak içmek de faydalı. O kadar çok yöntem var ki, bu yüzden diyorum o kadar para vermeye değmez dşye. Üstelik riskli de bir durum, sana getirileri ne olacak belli değil
yanlış anlama beni ben sorguluyorum sadece ama merak ettiğim bir şey var bunları kendi başımıza yapacaksak enerji uzmanları neden var? rahman dualar ile kodluyorlar galiba ben bilmiyorum ki şimdi neyi okucam nasıl olacak? ve ben tek başıma yıldızımı yükseltebilecek miyim çünkü bende yıllardır var bu yıldız düşüklüğü tuzlu suyla da yıkansam fayda yok iyi bir enerji uzmanına mı gitsem ne yapsam onlarda anne adı istiyor ama
Bunu şey gibi düşün. Bazı öğrenciler kendi kendilerine de öğrenebilirlerken kimileri de öğretmen ihtiyacı duyar. Ben birine danışma vs. demiyorum tabii. Sadece içinde koca bir evrenin yattığı insanda her şeyin mevcut olduğunu söylemek istiyorum. Eğer içinden birine danışmak geliyorsa oraya da yönelebilirsin, belki iyi kötü deneyimler sayesinde pek çok şey öğrenirsin. Hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun ✨
Cevap
4Cevap
Seni yükseltecek daha farklı ritüellerim var da buraya yazamam
Yani açıkçası bu tarz minimal etkileri hayatına hiçbir değişiklik diye neden olmasın dürüst olmak gerekirse
Olmaz saçmalama onu yükseltmeye çalışıcağına beni yükselt sfsffg
İnanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?