Endişeli, çekingen ve -kusura bakma bunun için- korkaksın. Başına her an bir şey gelebilir, hayatın tepetaklak olabilir diye endişe duyuyorsun. İçindeki huzursuzluğun sebebi de bu. İnsanların yanına gidip tanışmaya ya da bir sohbet başlatmaya çekiniyorsun. Çünkü reddetmelerinden, ters tepki vermelerinden korkuyorsun. Kendini bu dünyada yapayalnız hissediyorsun çünkü kimse seni anlamıyor, duymuyor.
-böyle olmayadabilir tabi bunlar sadece açıklamaya yazdıklarından anladıklarım-
Peki ama bu nasıl düzelir? Şöyle kendini açmalısın. Mesela kekelemenin temel sebebi asosyallik ve az kitap okuman. Kendini sadece kitaplara ver demiyorum. Ama kitap okumayı ihmal etme, farklı insanlarla tanışmaya çalış. Buradan da olabilir, gerçek hayattan da. Ama benim tercihim gerçek hayattan arkadaş edinmen.
Negatif insanlardan, olaylardan çok etkilenmemek içinde kendini geliştirmen lazım. Bunlara karşı dirençli olmalısın ki seni yeterince etkilemesinler. Mesela her olumsuz şeyde bir güzellik ara. Hep verdiğim basit bir örnek olacak ama, otobüsü kaçırdın. Bu evet kötü bir şey belki. Ama iyi tarafından bak, ya o otobüs çok kalabalıksa? Binseydin belki kaza yapacaktın? Ya da hayatını değiştirecek kişiyle tanışmana engel olacaktı belki?
Umarım yazdıklarımın yardımı olur. Ama her şeyden önce olumlu düşün, olumlu olsun.
Çekincen deilim sadece psikokojik olarak çok ezildiğim için o cesareti bulamıyorum hem bulmakta istemiyorum bana göre konuşacak insan bende aynı fikirde olmalı gerisi eğlenceye giriyor
Mesela trafik kazası ya da hayatını deiştirecek kişiye engel olması felan bikere öyle şeyler olsa 22 seneden beri olurdu yani kaza yapardım ya da biriyle karşılaşırdım dicemde ben suskun biriyim bu imkansız
Ama neyin ne zaman olacağını, başına geleceğini bilemezsin. Her an her şey olabilir. Geçmişte yaşadığın şeyler, hissettiğin duygular bugünkü sende epey etki bırakmıştır -ki bu çok doğal- bu etkiler yüzünden de kendini genelde geri plana atıyorsun sanırım. Ayrıca sessizlik tek bir karakter özelliği olamaz mutlaka başka yönlerinde vardır
Merhaba.🐣 Öncelikle modunu ve enerjini düşüren her ne varsa uzak kalmalısın. Vücuda tuzlu su yapmaya ne dersin? Tuzlu su negatif enerjiye iyi gelir. Peki tuzlu su nasıl yapılmalı? Öncelikle gerçekten bunu deneyip sonuçları benle paylaşın. Negatif düşünceye sokan şeyleri bir kenara koyup sizi depresif hale sokmasını istemediğiniz şeylerden uzaklaşın. Kendinizi iyi hissetip bir şekilde umut ederek yapmalısınız. Gece yatmadan önce 1 litre suya 2 tatlı kaşığı tuzlu suyu karıştırın. Su mümkünse soğuk olsun.☺️ Sonra sağ omzunuzdan o suyu dökün. Ve mümkünse o gece o tuzlu su ile uyuyup sabah öyle uyanın. Devamında çevrenizdeki insanlarla ilgilide farklılık ve değişim hissedeceksiniz. Eğer ki sorunuz varsa özelden mutlaka yazın. Kadınlar için farklı tabi bu durum. Umarım daha iyi hisseder ve depresiflikten uzak olursunuz.
Bunun hissiyatınla alası yok ki. Sadece garip diye adlandırılır. Ben ise sana kendi hissiyatımı söyledim senin hissiyatın kuvvetli değil, enerjisel yansımadan hissederdim yoksa