Aşırı mükemmeliyetçiyim, su grubu kadınlarıyla uyum yakalayamıyorum, çok fazla evham yapıp duygusal reaksiyon veriyorlar her boka. Gereksiz fazla şüphecilikleri var özellikle akrepler çok zıt bana.
Sadece koç kadınıyla iyi anlaşıyorum, bazen de başak kadını ama her başak değil. Koç'un maymun iştahlı olmayan türleri bir tek çok iyi geliyor bana. En iyi uyumu kimle yakalarım bilmiyorum
12 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ateşlerle anlaşırsın bir balık olarak ben ateş grubuyla iyiyim.
Koç hariç anlaşamıyorum diğerleriyle, koçla çekim ve anlaşma çok iyi. Yay ve aslan burçları boş beleş tipler tamamen, yıldızım barışık değil bunlarla, özellikle yaylar çok sorunlu.
Ben özellikle aslanları seviyorum yönetip yönetilmek onlarla bambaşka
Zevk renk meselesi anlaşabiliyorsan sorun yok senin tercihin. aslanın megalomanlıgı , eleştiriye gelememesi benlik değil, çatışıyorum onlarla. hep benim dediğim doğru kafasındalar. Eril enerjileri çok yüksek, koç da öyle ama koçla yine anlaşılıyor orta yol bulunuyor mantıklı konuşursan sohbet sarıyor ama aslanla bulunmuyor. Yayların ise zaten naptıgı belirsiz onları saymıyorum bile her konuda full fanatik tipler.
Doğum haritanda kova, uranüs konumları var mı? Merak ettim
Bir tek jüpiter kova'da. uranüs yay ve 1. evde
Anladım teşekkür ederim yanıtın için. Kova ve uranüs yerleşimleri marjinal, aykırı insanlar olabiliyor. Veya gelenekten uzak vs. Bu yüzden merak etmiştim var mı diye. Mesela senin 1. evin yani yükseleninde uranüs olduğu için bu yazdığın özellikleri diğer insanların görmesi de muhtemel. Kova her ne kadar toplumla ilgili burç olsa da aslında topluma aykırı da bir burçtur ve yöneticisi de uranüs zaten
Doğum haritama az çok hakimim ama bu ev türetme meselelerinden hiç anlamıyorum yav, karışık geliyor bana. Şimdi benim merak ettiğim bir nokta var. O halde bu yükselen burcun ne olduğunun bir önemi kalmıyor mu dogum haritasında uranüs yay burcunda ve 1. evdeyse? yani yükselenim kova olmasa da yükselen bir kova gibi mi davranıyorum anlamına geliyor bu? başka da 1. evde olan bir gezegenim yok zaten.
Uranüs özelliklerini yay burcu gibi gösterirsin demek oluyor bu. Mesela kendi kültürünle, inanç kalıplarınla, hayat felsefenle vs. uranüsyen davranabilirsin gibi. Bu yerleşim 1. evde olduğu için senin karakterinin böyle olduğunu, diğer insanların da seni dışarıdan böyle görebileceğini anlatabilir. Ben sadece uranüsü baz alarak değerlendirdim, o yüzden yanlış anlaşılma olabilir. Yay burcunun da etkisi var yani
Senin kadar bilmiyorum ama ben yay sevmem, keşke kova falan olsaymış :D yaylar çok fanatik tipler. açık fikirlilik yok onlarda.
Tüm yaylar aynı olmuyor, açıları da önemli. Mesela merkür ile güzel açılar olduğunda, birde satürn ile desteklendiğinde bu fanatiklik olmuyor. Aksine aydınlanmış, farkındalığı yüksek pozitif bir insan olabiliyor. Tabii harita bir bütündür, diğer yerleşkeler de önemli
Anladım haklı olabilirsin tabi, bu işten anlayan sensin, bi tane yay tanıyorum ruh hastasıydı otomatik benim kafa tüm yaylar aynıya gidiyo istemsizce.
Yani insan ister istemez ön yargılı olabiliyor yine de. Ben mesela merkür yay insanlarını genelde severim çünkü enerjileri güzel, keyifli oluyor. Mesela yay burcu olsa dahi senin merkürün ile uyumlu ise iletişiminiz çok güzel olur
Merkür uyması için sanırım oğlakta olması lazım. Sen baya hakimsin olaylara, burcun ne
O kadar profesyonel düzeyde değilim ben. Güneş balık benim
Yükselenin kova mı? ben balık kadınıyla anlaşamadım hiç
Yok yükselen kova değilim ama kova etkiliyim
Yükselenini söylemende sakınca var mı merak ettim
Harita bilgilerimi paylaşmıyorum herkes ile 😊
Evet gizli tutmak lazım, haklısın. o yüzden zaten temkinli davrandım sorarken: )
Teşekkür ederim anlayışın için. İnsanlar iyice tehlikeli oldu. Artık harita konumuna göre taktik geliştireni bile var ki düşman başına yani. Ay, merkür gibi konumlara göre davranıp karşı tarafın ilgisini çekmeye çalışan pek çok insan var. Artık daha çok dikkatli olunmalı 😅
Yuh bunu ilk defa duydum, erkeklerin bunlarla uğraşcagını sanmıyorum ama yavv
Saplantılı, psikoloji bozuk erkekler de var maalesef. Bir ara sözde astroloğun birisi bunun için taktik bile veriyordu. Gerçekten çok çirkin ve ne bilim, kelimelerim bile yetmedi olayın iğrençliğine 😅. Aman ha, sen sen ol ve özellikle hiçbir kadına ay burcundan bahsetme. Manipülasyon kurbanı olmanı istemem
Hadi ya, neden peki ay burcunun ne özelliği var ki. ve evet doğrudur bahsedince şimdi daha net anladım neden vermediğini.
Burçlara hiç inanmayanlar hakkında ne düşünüyorsun? Ne yaşıyor olabilirler sence?
Ay burcu bizi besleyen, hatta bilinçaltımızı etkileyen bir burçtur. Bu yüzden senin ay burcuna göre hareket edip seni manipüle edebilme, etkileyebilme ihtimali daha yüksektir. Bu konum erkeklerde daha çok çalışıyor üstelik
Burçlara inanmayan insanlarda ortak şunu gördüm: daha doğum haritasını dahi bilmiyorlar. Sadece güneş burçlarını baz alıp yargılıyor. Bilmedikleri konunun ahkamını kesmek yani onlarınkisi. Hiç de bulaşmam böylelerine, çekilmezler 😅. Benim yakın arkadaşım da böyleydi ama ona küçük küçük anlattığımda o bile inanmış ve kendi haritasına bakınca baya şaşırmıştı. Bana yıllık öngörü falan baktırırdı baya hoşuna gitmişti. İnanmayan insanlara zamanında araştırmalarını vs. söylerdim ama yok, hiç uğraşılacak gibi değiller
Evet ay burcu çok enteresan bir şey onu ben de fark ettim zihnim sadece ay burcundaki konulara göre yaşayınca mutlu ediyor beni. Ama erkek ne kaybeder ki bundan kadın ay burcuna göre manipüle etse erkeği :D yalancının mumu yatsıya kadar yanar zaten. erkeğe o yönden yaklaşırsa erkeğin de çok bişey kaybedeceğini düşünmüyorum, seçici olan sizlersiniz genelde, erkeklerin canına minnet bir kadının ona ilgisi olması işine gelir zaten TR gibi kadına aç bir toplumda :D
Bu burçlara inanmayanlarda benim gözlemlediğim 2 şey var, ya çok önyargılılar baştan kabul etmiyorlar araştırmadan, ya da gerçekten duygusal zekaları çok zayıf oluyor. Bir aslan burcunun megalomanlığını ve eleştirye gelememesini, ikizlerin manyakça yorucu gelgitlerini, koçun hızlı ve patavatsız tavırlarını, yengecin şevkatli davranış biçimini, boğanın sabit fikirliliği ve inadını, terazinin romantik ve incelik içeren tavırlarını göremeyen adama hiç bir şey anlatamazsın. Aynı burçlar hep benzer tutum içerisindeler sadece tonları değişiyor harita farkından kaynaklı. Hayatı yaşayış biçimleri ve olaylara tepkileri hemen hemen benziyor sen daha iyi bilirsin zaten.
Şöyle düşün, karşındaki insanın seninle uyumlu olduğunu düşünürsün ama o rol yapmayı bıraktığı anda hayal kırıklıkları, tartışmalar, kopmalar başlar. Yani böyle başlayan ilişkilerin aynı şekilde ilerleyeceğini düşünmemelisin. Her şey rolü bıraktığı zamana kadardır. Sonra da giden emeklerin ve zamanın için üzülen taraf sen olursun. Üstüne bu konuda seni bile suçlu bulabilir çünkü seni yönden kandırabileceğini de bilir
Burçların arketip özellikleri negatif de pozitif de çalışabilir, aynı konu olsa dahi. Mesela boğa burcu sabit fikirli diyelim. Ama boğa özdeğer, irade gibi konuları da kapsar arketip olarak. Mesela iradeli olmak konusunda da sabit fikirli olabilir ve yaptığı işin devamını getirebilir. Yani negatif gibi görünen özellikler de pozitif çalışabiliyor veya tam tersi. Esktradan, ben genel olarak merkür ikizler ile anlaşamam ama 8. ev merkür ikizleri severim. Bu insanlar daha derinlemesine bakabiliyorlar mesela. Bu yüzden bulunduğu evler de önemli
Evet çok iyi anladım. Sana bir şey dicem :D benim 8. evimde ikizler var. onu mu kastediyorsun? yani ben derinlemesine mi bakabiliyorum sırf bu konum nedeniyle?
Merkürle ilgili demiştim. 8. ev ikizler konumu için değildi söylediğim
Hıı pardon sonradan anladım evet dediğin doğru olabilir.
Yaşıyor musun
Onun için en uygun yol yurt dışıdır
Boğa kadını net
Boğanın sabit fikri beni çıldırtıyor. o olmasa güzel burç, zaten boğaları kolay şaşırtan biriyim ama sabitlik bana göre dğeil
Yani boğa toprak sakinliği var sabırlıdır sadıktır inatcilar ama senin için ideal olabilir. Su toprak uyumu iyidir bence
Anladım topraklar iyi hoş fakat soguk ve robotik tarafları oluyor bir de su burçları gibi onlar da çok alınganlar. Senin burç ne?
Yani biraz da romantik, bağ kurulabilecek , sevdiğine düşkün biri olsun isterim ama topraklardaki soguk katı yapı anlaşabilsem bile bana pek uymuyor
Akrep benim alınganlar evet ama her burçta biraz sıkıntı var tam net bu burç diyemezsin sana en uygun olanına şans vermelisin
Boğa konusunda kararın son mu? Başak nasıl olurdu sence peki, biraz deli oluyorlar ama akıllısı da var.
Yay burcu neşeli ve sıcaktır ama çabuk sıkılır başka arayışta olabilir oğlak ona itaat ettikçe iyi olursun yoksa senden kötüsü olmaz koç o ne derse o aslan ezikler yengeç duygusal çarpışma barışamazsınız bile ikizler ağlatır aldatır ama neşelidir kova verdikçe alır aldıkça bıkar bıktıktan sonra da bogar başak ve boğa sen seç 😅
Başaklar deli değildir ya sabırlı sakin titiz düzenli iliskine bağlı dürüst asi ve hircin olanı var ama bu sinirlenince huyuna gideceksin 😇
Bu saydıklarınla zaten hiç anlaşamıyorum koç hariç ama her koçla da değil. ama çekim çok yüksek oluyor koçla. Yay'ın hiç bir türlüsünü sevmem aşırı sorunlular ve boş beleş tipler. İkizlerin gelgitleri yorucu. Yengeç güven vermiyor kolay bırakabilir veya aldatmaya her an eğilim gösterebilir en ufak tartışmada ama anlaşırsan ailesini iyi sahiplenir, kova benlik değil nötrüm tamamen. Dediğin gibi ya başak ya boğa kalıyor geriye.
Hayırlısı 😇
Bende karşı taraf sinirlenince huyuna gitme olayı yok daha da tahammülsüzleşiyorum haklıysam, haksızsam özür de dilerim. En nefret ettiğim şey karşının beni manipüle etmeye çalışması bile bile haksızca. Bunu akrepler çok yapıyor o yüzden anlaşamıyorum akreplerle. Başaklar asi dedin O sebeple başaklarla çatışabilirim haksız ve anlayışsız davranıyorsa ki çevremden tanıdıgım başaklar bunu çok yapıyor zorbalayabiliyorlar haksız olduklarını bile bile ve gereksiz küsme huyları da çok var başakların. Ah ulan şu boğanın sabit fikri olmasa en iyisi yine o gibi.
Yani bende balıkla anlaşamam ama karakter meselesi bence akrepler zit evet ama başka pencereleri yok nerden baktıkları be neye baktıklarına odaklılar ne yazık ki
Evet ya siyah ya beyaz kafasındasınız hep. Grileriniz yok, bu da sabit burç olmayla alakalı, boğa'dan zaten bu yüzden kaçmaktayım.. Ben bunu da geçtim manipülatif olmanız çok sinir bozucu, onun sebebi de mantık yerine akrepten gelen o duygusal yogunluk ile düşünmeniz, yani çogu akrep kendini yönetemiyor bu konuda. Mesela kafasız fanatik yayları çok kolay manipüle edersiniz ama beni edemezsiniz. Akrepin konuşurkenki herşeyini tüm amacını niyetini anlıyorum
Hmm Şu an benim niyetim ne mesela 🤭
Tartışma anındaki manipülatifliğinizi anlıyorum demek istedim. Yay burcu birini çok kolay kandırıyorsunuz ve kışkırtıyorsunuz sizin gerçekte neyin peşinde olduğunuzu anlayamıyorlar çünkü.
Bakış açısı 😇
Hmm
Hi hi
Sen uysal bir akrepe benziyor gibisin : )
Akreple alakam yok 😅ama doğmuşum kasımda akrep olmuşum işte
Evet öyle gibi hissettirdin, belki bazı açılar baskılıyordur. bazı istisnalar oluyor her burçta. Ama akrepi sen iyi biliyorsundur çevrenden, akrepleri sen olsan çeker miydin, dürüst ol
Ben çekerim durustler ve sadıklar seversem sineye çekerim
Bilemedim
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
ee balıkla da anlaşamıyormuşsun zaten, hem akrep gibi değilim diyosun hem bunu diyosun. demek ki akrep özelliklerin var :P
Ben başak dışında kimseyle anlaşamam akrep ve başak birde boğa oda nadir
2 cambaz aynı güzel kardeşim oynamaz akreple anlaşamazsın boş yere akrep deme. Bir de siz akrepler kendinizi ateş burcu gibi gösterip aslan erkeklerine koşuyorsunuz ya ona hiç anlam veremiyorum. Aslan sizin kontra-antiscia'nız, iletişim bile olmaz aranızda.
Ben akreple ile çok iyi anlaşırım diğer akrepler beni bağlamaz kendi burcum olabilir ama ne kadar ben o önemli ayrıca tanıdığım başlıklar yalanci düzensiz pis ve iki yuzluler şimdi sende öylesin mi diyelim ne alaka sen başka onlar başka burcunuz aynı diye bir olmak zorunda değilsiniz zaten burca göre Seçim yapilacaksa herkes yalnız kalmalı
Dürüst olmak yetmiyor akrep dürüst gibi görünse bile yalancı manipülatif bir burç. mesela bir akrep kadını bana demişti ki foto at ben de atıcam, attım sonra bu da attı ama yüzünü gizleyip attı :D ee hani atıcaktın dediğimde ben yüzümü atıcam demedim ki diyip manipüle etmeye kalkıştı ben kimseye yüzümü atmam dedi. Bunun adı dürüstlük değil, Kendisi de çok iyi biliyordu foto atmaktan kastının yüz göstermek oldugunu. Yani içinizde bir kötücül enerji var siz akreplerin ne yazık ki. niyetiniz temiz değil. Balık dağınık olsa bile o genelde kafa karmaşıklıgından ve değişken burç olmaktan kaynaklı aynı durum ikizlerde ve yaylarda da oluyor. Balıklar özünde saftır.
Peki
Tamam genellemiyorum kızma
Yengeç ve kova kadınıyla
Oğlak birde
Neden oğlak peki? ve Yengeç baymaz mı sence
Senin burcun mu yoksa
Ben akrep burcuyum
akreple olmaz mıyım. yükselenin ne senin
Balıkla akrep olmuyor akrep sert gaddar bi burç balık daha hayalperest hassas duygusal sana dediğim gibi kova yengeç terazi falan olur
Kova hariç katılıyorum ahaha. kova kadını sevmem. Balık hayalperest değil aslında, balık sembolündeki birbirine ters bakan balıkların biri mantık diğeri duyguyu temsil eder
ve asıl akrep duygusal, sadece saklıyorsunuz.