balık erkeğinden nefret edenler az ötede oynasınlar yorum atmasınlar. size bayılan yok ilgi alanım siz değilsiniz zaten.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Balık erkegi kimseye bulasmadan etliye sütlüye dokunmadan kendi halinde yaşasın lütfen
sana kemik atmadım beğenmiyosan cevap yazma. başaklar kadar da kıl bi burç yok. mümkünse kimseye bulaşıp o soguk katı ruh halinizle insanları germeyin.
Sus be Allahın balıgı
tabi balıgın zekasıyla baş edemiyon dimi. balık seni suya götürüp susuz getirir. tek bildiğiniz papağan gibi " balık çok manipülasyoncu" . yav he
Oglak varken balık ne manipüle edecek yav balık suya götüremez zaten suda
seni ayakta şey yapar balık. ruhun duymaz. ama bi dip not geçeyim hak edeni ayakta şey yapar. sen onu saf sanırsın ama kendin safsındır. bizi aptal sanan ahmakları saf rolü yaparak izlemeye bayılırız
Bu kadar burçlara kaptırma kendini hic saglıklı görünmüyon
ee burçlar gerçek. materyalist kafadaki başaklar boğalar oğlakalr ne anlar awk soyut şeylerden. hepsinin kafa somutluk/gerçekçilik üzerine kurulu. bir akıllı sizsiniz zaten. aşırı boşsunuz yemin ediyorum.
Of ne kafa ütüledin ya
seni engellemiştim önceden ben. iyi de etmişim
Tesekkürler 🌹
ne demek
Hiçbiri balık erkeği mümkünse kimseye bulaşmasın kendi hayatını kurtarmaya baksın
niye knk
Balık aslanla iyi anlaşır. aslan yönetmeyi sever balık yönetilmeyi.
yok ben yönetmeyi seviyom, üstümde baskınlık kurulmasından nefret ederim. aslanla kafa olarak sohbet muhabbet olarak çok iyi uyum sağlayabiliyorum ve arada güçlü çekim olabiliyor fakat aslanla uzun vadede yapamam çok gereksiz özgüvenleri oluyor ve geçimsiz zor bir burç.
Ndjfjfjfj ayyynen aşırı kibirli. tamam çok zekisin çok akıllısın da çok da iticisin aslan burcu. hiç istemem
biraz mütevazi olsalar iyiler ama gördüklerim öyle değillerdi bi de çok yalan konuşuyorlar. sen aslan mısın
Yok değilim yengeç. aslan bi kız arkadaşım var elinden gelse tüm kurumu o yönetecek Allah tan bebeği oldu ondan vakit bulup bizle uğraşamaz artık bfnfbfbfb.
anladım Allah kolaylık versin sana
Balık erkeğinin yıldızı düşük olur dolayısıyla anlaştığı herhangi bir burç kadını olamaz dostum
Bence oğlak olabilir
Allah korusun de. topraklar ilgi alanım değil.
Su burcuyla anlaşamazsın haberin olsun
su burcuyla anlaşamazsam ateş ve toprakla mı anlaşıcam? sen bencil ateş ve maddiyatçı toprakla evlenmiş olsaydın su burcuna kurban olurdun. diğerlerini tanımadıgın için anlaşamazsın sanıyorsun.
Bende su burcuyum. Terazi ve kova ile anlaşıyorum bi de başak. Kendimden çıkarım yapmaya çalıştım. Burçlarla o kadar ilgilenmiyorum
arkadaş olarak anlaşırsın ama aynı evin içinde yaşasan emin ol bi noktadan sonra anlaşmazlıklar kendini gösterir. kova neyse de teraziler kadar ağır dengesiz başka bi burç yok. bence sen onların gerçek halini görmemişsin. millete adalet sağlamaya çalışırlar oysa kendi dengelerini sağlayamamışlar. tanısan direkt sogurdun. o beğenilmeyen ikizler burcu bin kat iyidir terazi'den. ikizlerle her şekilde beyin jimnastiği yaparım iyi de anlaşırım ama terazilerle asla anlaşamam gerçekten aklı kıt bi burç kafaları almıyor derin şeyleri. akılları çok kıt bu terazilerin. başaklara gelince çok takıntılılar en ufak bişeyi kafalarında büyütüp bi anda silerler acımazlar, ciddi yola girilmez onlarla. bu olmasa iyiler ama maalesef takıntıları hiç benlik değil. ayrıca çok soğuk ve ciddiler. kovalar da narsist yapıda full. hep ben bilirimciler.
Kovalar narsist miymiş hiç kova erkeği tanımadım ya.
Neye dayanarak Oğlak olabilir dedin
@Karanlığın_kölesi karşıt burçlar dengeler birbirini
@ottimotargeret55 narsist evet. kadınları da öyle
Aw Balığın karşıtı Oğlak mı?
@Karanlığın_kölesi yengeçin karşıtı adamın balık olduğunu okumadım
Ayrıca karşıt burçlar anlaşamaz hele su grubuyla toprak grubu çok zor
@Karanlığın_kölesi hmm çokta takılmadım ben oğlak ile iyi anlaşıyorum bana öyle geldi söyledim çokta bilgim yok kendimden çıkarım yaptım
Yengeç misin
@Karanlığın_kölesi evet