Güncellemeler
46 dk
Özelliklerimi hissediyorum da yani yapıyorlar ya ne biliyim işte enerji çağırma mı ne öyle şeyler ama kesinlikle din dışı şeylerden bahsetmiyorum nolur yardım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aslanım gayet burcumun özelliklerini taşıyorum biliyorum
Ya ben de biliyorum taşıyorum da ondan bahsetmiyorum ne biliyim kehribar sitrin taşı kullanmak bilmem ne yapmak falan onlardan bahsediyorum
Öyle bir durumdayım ki aslan burcu gördüğüm zaman direkt arkama bakmadan kaçıyorum
Off kesin öyledir adı çıkmış bir kere yok şöyle böyle gayet de iyi bir burç insanlar öne sürüyor şöyle havalı falan yok öyle bir şey
Hayatımda iki defa aslan burcu insanı oldu bir kere sürekli kendi dedikleri olsun istiyorlar sürekli lider sürekli dediğim dedik hiçbir zaman haksız çıkmıyorlar. İnan karşıma iki tane çıkar aslan burcu da bu şekildeydi o yüzden istemiyorum artık. Yanlış anlama genelleme yapmıyorum Ama benim görüşüm bu
Yanlış düşünüyorsun bence o kendi karakterleri aslan burcuyum ve öyle değilim bencil de değilim havalı olmaya da çalışmıyorum hiçbir zaman ve belki de onlar da onu kullanıyorlar ama aslan burçlarına çok haksızlık yapılıyor bence
Bilmem seninle görüşeyim bu saygı duyuyorum ama bazı insanlar gerçekten burçlarının özelliklerini göstermiyorlar belki de sen göstermiyorsundur. Mesela benim de burcumu inanç olduğunu söylerler Ben çok inatçı bir insan değilim. Hani arada farklı olabiliyor
Yoo gösteriyorum aslan burcuyum diye küstah olmam mı lazım yok öyle bir şey aslan burçları da kendini beğenmiş falan değil hala aslan burçlarının bencil kibirli olduğunu düşünüyorsun
Yok yine diyorum ben küstah ve kibirli olduğunu düşünmüyorum ama benim hayatıma iki kere iki kişi girdi ikisi aslan ikisi de narsistti hiçbir şekilde özür dilemezlerdi her zaman kendi istedikleri olurdu yani böyle bir şeydi dediğim gibi bak yanlış anlama ben genelleme yapmıyorum hayatıma iki tane aslan girdi ikisi de böyleydi
Neyse herkes öyle değil işte demek istediğim bu sadece burçla yorumlanamaz bence
Yani sırf aslan diye narsist olmuyor kimse bence o kendini yönetmesine bağlı bir şey ben öyle düşünüyorum
Tabii ki sadece burçla yorumlanamaz o işin şakası Her insanın kendinden farklı bir kişiliği vardır. Hani illa ki bu burç olduğun için çok iyisin ya da çok kötü olacaksın diye bir şey yoktur ki dediğim gibi O işin esprisi
Evet öyle
Dediğim gibi o işin şakası hani ben burclara da çok inanan biri değilim bazı şeyler insanın kişilik özellikleridir
Aslan burcu karıları beni görür görmez seviyolar ama ben onları sevemiyorum hiç
Kesin ölüyorlardır senin için
Evet ölüyorlar ilginç şekilde
Bunu yapmak zorunda değilsin hayatim