Sevgiliyiz ama çok gururlu ve egoist davranıyor. Tartışınca hep kendini haklı görüyor ve sinirleniyor. Kıskançlıktan hoşlanmıyor.
Sevdiği kişiye nasıl olur? Sevdiğini nasil anlayabiliriz?
Sevdiği kişiye nasıl olur? Sevdiğini nasil anlayabiliriz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslan burcu kadını olarak, aslan burçlarının egosu gerçek değildir. Kendi içlerinde hep özgüvensizdirler. Bu yüzden aslında sevildiğini hissettikleri zaman yavaş yavaş size karşı açılmaya başlarlar. Ne kadar rahat insanlar olduklarını fark eder ve şok olursunuz. Kıskançlık konusunu da şöyle anlatayım, aslan burçları kıskanılmaktan hoşlanmaz çünkü bu onları kısıtlamak demektir. Genel olarak rahat insanlar oldukları için onunla konuşma, şunu giyme, şuraya gitme, şu kızla çok samimisin gibi sözlere gelemezler. Üstüne bir de suçluluk duyarlar. Dobra oldukları için de genelde onları alttan alabilen biriyle daha iyi ilişki kurarlar. Eğer sen de dobra biriysen kötü kavgalar edilebilir.
Çok teşekkur ederim🙏 Onu sevdigimi hissediyor ve biliyor. Ama bir tartısmamizda bir anda sinirleniyor ve kırıcı oluyor. Pek karısan biri degilim ama ufak bir kiskancliga bile gelemiyor bana guvenmiyorsun diyip kiziyor. Bir de umursamıyormuş gibi gostermeye calisiyor. Ben kimsenin peşinde koşmam vs. gibi duruşu var. Ayrılalım desem tamam diyip takmiyacak gibi. Neden boyle?
Kolay biriymiş gibi görünmemeye çalışıyor ama aslında çok kolay. Emin ol seni umursuyor. Çok sevdiğim bir yakın arkadaşım var sürekli beni alttan alır bir kere bile kavga etmedik. Ben de sevgimi belli etmem daima haklı taraf olduğumu düşünürüm hemen sinirlenirim ama seviyorum işte. Ayrılırsanız kafasına çok takar. tabii bu kişiliği ile alakalı da olabilir fakat gördüğüm tüm aslanlar ağırbaşlı soğuk insanlar genelde. Annem de aslan ve bana bir kere sarılmamıştır bir kere öpmemiştir.
Cevap
4Cevap
Burçlara çok takmam ama bir aslan burçlu olarak söyleyim. Kıskancımdır ve onun için her şeyi yaparım.
Kıskanmami istemiyor ve bu yuzden kavga ediyor benimle. Neden acaba
Güvenilmek istiyor.
Guveniyorum ama mesela bu kiz kim diye sorsam bile neredeyse ayrılıyor. Bu kadar sinirlenmesi normal mi?
Nasıl sorduğuna bağlı.
Sakince soruyorum ama güvenmiyorsun diyip tartışıyor
Sıkıntı var o zaman.
Kendini basitleştirme senden ayrılmak bu kadar kolay olmasın. Ayrılalım derse hayır diye yalvarma. Tamam ya senin nazını mı çekicem de sonra da ayrılırsa hadi ordan et ya bu ne naz sjsjjs
Tamam sağol cok haklisin. Peki oyle yaptigimda geri döner mi?
Dönerse senindir. Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır sjsjsjsk Dönmesi gerek
Aslan burcu olarak bu soruya cevap veremem😄 körkütük aşık olmadıktan sonra belli etmez burnundan kıl aldırmaz
Ben edemem ondan hiç sevgilim olmadı
Niye boyle soguksunuz
Aslında sıcak kanlıyım ama çok utangaç biriyim özellikle kızlara karşı terliyorum şırıl sıklam alnım terliyor boynum olmuyor be olmuyor
Sevgilim ozguvenli biri ama ben duygularimi belli etmem diyor. Ketum ve soguk biri
Bilmem ben ederşm aslında birde çök fena duygusalım tv de filmlerde bile ağlarım ben yaşım 23/24 ama film izlerken ağlıyorum
Aslan burçları sevmez
Neden
Burçlarınıza s..
Kaybol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?