Yayları gözde çok büyütüyorlar yok vahşidir yok şudur budur bilmem ne diye ama ben şahsen balık burcu olarak yayları çok basit görüyorum. Uğraşmak istesem her türlü kolay indirebileceğim bir burç aslında yay. Balık çok sabırlı bir burçtur ama sabrı taştığında yayın oklarını kıçına sıkmayı da iyi bilir. Mesela koç burçları istese de yapamaz bunu yayın hakkından gelemez ama balık istese yapar ve hakkından gelir. Yayların sadece duygusal zekaları çok düşük seviyede nerede nasıl davranmaları gerektiğini gerçekten bilmedikleri için herkese ok fırlatmaya çalışıyorlar, önüne gelene çatabiliyorlar, kafaları geç dank ediyor.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Balıklar çok aglak yay kadınıyım herkesle yüz göz olmam kavga sevmem 😂ama net biri kavgayı baslatırsa * atarımmmö
Yaylar sorunlu ama balıgın öfkesi de büyük balık da kolay kavga etmez kavgadan yana deidldir uzlaşmacıdır ama üstüne çok gidilirse herşeyi göze aldı mı durduramaz kimse
balıklar yapışkan kene gibiler yanında arkadaşlarını falanda getiriyolardı hep 😂bende kavga sevmem ama cinnet geçiricek hale geldiysem kendimi kontrol edemem dışardayken çok sakinim hiç sinirli yanımı göstermem ,🙃
o tip balıkları biliyom da ben yapışkan deilim bee. aman salla neyse
ben ikna oldum şahsen
Aferin
Oğlak ikisini de tutar kafalarını birbirine vurur kdkdfj
Oğlaktan hiç bir bok olmaz. erkeği çöp. cesur havaları var ama tamamen showmen. Gereksiz hava atmaya bayılırlar. çok dayak yiyen oğlak erkeği gördüm hepsi de küfürbaz maço tipliydiler ama dayagı yediler hep.
Erkeginden banane ya ben oglagim ben kafanızı birbirine zank ettiririm valla beni sinir etmeyin
Bi bok yapamazsın. :D Oğlakların erkeği ayrıca karı kılıklıdır. Kadınlarını bilmem
Zeyna gibiyizdir balık erkekleri de incel oluyo bekar 31ci bekarliktan kafayi yemis gizliden kendine aciyan
İncellik konusunda haklı olabilirsin ama o durum toplumun yapısına ayak uyduramamaktan kaynaklı biraz da.
Oglak erkekleri yine sizden daha fazla karı götürüyor o odun haliyle utanın bi de balıklara romantik derler
Yav balıgın iç dünyası karmaşık olmasa tüm karıları götürür de iç dünyasındaki karmaşıklıktan kaybediyor balık. O yüzden de herşeyi boşveriyor, topluma karışmaktan kaçıyor.
Bu arada oğlakların 3 farklı versiyonu var. Biri aşırı küfürbaz herkesle kavga etmeye eğilimli aynı ibrahim tatlıses gibi çekilmez türü. 2. versiyonu kadın gibi hisseden tamamen gay olan türü ve bunlar azımsanmıycak derecede fazla, 3. versiyonu da uysal sakin kendi halinde ama romantiklik olmayan full odun türü.
Banane ya ikisi de çöp erkek dediğin aslan koç burcu olur
Hmm anlaşamazsın ama sen onlarla. Seni anlayabilecek erkek türleri değil onlar. Çekim olabilir ilk başta ama frekans tutmaz uzun vade. Ama koç erkeği egoist olsa da daha iyidir aslandan. en azından mantıklılar, aslanlar gibi full boş yapmıyorlar.
Neee
Ne nee
ben gelirim mk
Nah gelirsin
Net yay♐️
Niye ateş grubu olmak güçlü ve cesaretli olmak anlamına mı geliyor her zaman? Balık gerçek potansiyelini kolay göstermez ama gösterirse çok kötü yapabilecek potansiyele sahip bir burç. Mesela siz aslanlar fossunuz, çerezsiniz. Yay'ın yanında hiçbirşeysiniz.
Bencede yayın yanında hiçbirşeyler💅🏻
Balık anca ağlamayı bilir
Yo ben ağlamam, beni karıştırma gördüklerinle. Sen aslan mısın.
🤷🏻♀️👍🏻
Anladım fizikten belli.
Hayır yayım
Hmm ben aslansın sandım
Hayır
Taamdır