Yay kadını evlerden ırak, çok gaddar empati özürlüsüler, karşıyı dinlemezler bile. Dengesiz ve fevriler. Hiçbiri çekilmez, evlenen boşanır bunlarla eğer hasta değilse. İkizler kadını öyle değil, gelgitli olsalar bile daha duygusal ve anlayışlılar ve neşeleri hiç eksik değil, hep güler yüzlüler.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaylara haksızlık etmeyelim şimdi. İkizler daha oyuncu ve sosyal göründüğü için sevimli geliyor olabilir ama Yay'ın da özgür ve dobra tarafı güzel. Sadece dobra olmakla patavatsız olmak arasındaki çizgiyi kaçıran Yay çekilmez olabilir.
Ben de ikizlerim. İkizler her ortama lazm. Cenaze hariç 🤣🤣🤣 beni gören tanıdıklarım daha yanıma gelmeden gülümsemeye başlıyor. 🤣🤣 Ama ikizler için de yay erkeklerini uyumlu olarak gösteriyorlar. Kadın olan yayları blmiyorum.
Frekanslarınız iletişiminiz tutar evet ama sakın ola bulaşma yay erkeğine. ruh hastasıdır bir çogu. iyimser gibi görünürler ama dengesizlerdir yay kadınları gibi. Gerçi ikizler de dengesizdir ama ben yayların daha sorunlu olduklarını düşünüyorum. Empati özürlülüğü oluyor ve sen yalnızca onların seni anladıgı kadarsın daha ötesi olmaz. Duygusal zekadan biraz yoksun tipler. yay erkeğine sakın bulaşma git aslan veya koç'a bulaş daha hayırlıdır senin için.
Aslan burcuyla birlikteyim zaten. Çok güzel tasiyor beni. Gayet eğlenceli vakit geçiriyoruz.
Evet aynen aslan megalomandır atıp tutar yalan abartı söylemler falan da olur onlarda fakat yay'ın dengesizliği yoktur onlarda. Yay seni kırar döker acımaz.
Tamamdır ben söz dinlerim😁
Yay olsa dinlemezdi
tamam sen ikizlerle evlen neden celallendin?
Gerçeği yazdım zoruna mı gitti :D
yok da sen fazla asabisin😂
yay mısın sen
yükselenim yay
Hee tamam oğlaksın sen başka soruda yorumunu görmüştüm. şu yükselenleri ciddiye almayın artık
hayir yukselen onemli bence
Sen güneşsin, güneşin neyse burcun odur. yükselen ilk karşıya gösterdiğin tepkilerindir daha ötesi olmaz. yükselen işi boş iş, çok abartılıyor, iç dünyanı ya da genel karakterini yükselen belirlemez
hmm sen bu islerde yetkili bi abiye benziyorsun
ne abisi yaşın 35 abi ne alaka
off oyle denir ya hani bu gibi durumlarda🤦🏼♀️her seyi cok ciddiye alıyorsun 😅
Alırım ben balıkım
Ohaa ilk kez biri bizi övmüş😂😂
Gelgitleriniz olmasa 10 numarasınız, yay sevmem ama ikizler severim
Zaten 10 numarayız 😂😂