ben ikizlerim beni seviyorlar ama öyle dediler biz seni çok seviyoruz dediler hatta dünyayı dolaşsan bizim kadar seven olmaz dediler mesela ben kağıt oynarım kaybetsemde hesabı ödemem kimse bir şey demez sana bulaşılmaz derler en fazla sevgiden değilmi bunlar :)
ön yargılardan dolayı bir ortamda konu burçlardan açıldı burcumun başak olduğunu söyler söylemez beni tanımayan hakkımda hiç bir şey bilmeyen bir kız duygusuzsun demeye başladı bana
ikizler burcu bir kız arkadaşım olsun isterdim hep merak etmişimdir o burçta bir insan gerçekten tuhaf olabiliyor mu (aslında burçların karakteri şekillendirdiğine inanmam ama merak)
Açıkcası ikili ilişkilerimde burca çok önem vermiyorum. Karakterin; kültürün, saygının ve sevginin insanın özüne, içlerinde derinlerde yatan eğitimine, benliğine bağlı olduğunu düşünüyorum.
Keske herkes basak burcu olsa sevdigi zaman sadakatli olan gozu sevdiginden baskasini gormeyen fedakarligin dibine vuran temizlik hastasi iyi niyetli harika bir burc bence iyi ki basak burcuyumm 😄😄
Benim babam başak burcu ben koç ayrı eve çıktım hesap et yani okadar rahatımki meraba meraba bayram kandil okadar hayatımı zindana çeviriyor. Detay detay detay memnuniyetsizlik hem bi ben bilrim ben ederim.
Basak gicik afilli gicik hemde. Egosu ust tavan seviyede. Kendini bisey zannediyor. KS nin kizlari ne cektiyse basaktan cekmisti simdide ikizlerle adlari aniliyor. Kisilik basligina bisey diyemem ama burc olayini kesin buluyorum. Ikizleri cok bilmem ama onlarda da var birsey anlamlandiramadigim...
Bir Başak neden sevilmez hakikaten. Böyle minnoş bir burç var ve sevmiyorlar. Bir gün pişman olacaklar ama gün Başak burcu olmayacak yazıyorum bunu buraya.
Başak neyse de ikizleri seven hiç kimse yok her yerde gömmekten usanmıyor kimse. Bir de sürekli aynı kelime; ikiyüzlü. Çok üzülüyorum birtanecik yetim burcuma :(
en kırık dengesiz mal burçtur bayanlarda özelikle sabah aşkım der misal öğlen ayrılalım der akşam neden aramadın der ipinle kuyuya inilmez başakta boş konuşur kafadan kırıktır hep kendi doğru milletin yanlış olduğunu düşünür yani hep karşıdakinin eşşeğinin cıkcık olduğunu düşünür kendi eşşeği namusludur
Saçma genellemeleri. Her burcun insanı aynı değil sonuçta. Ayrıca ikizlerin geneli çift karakterli olduğundan dolayı ama başağın sevilmediğini ilk defa duydum.