Şunu fark ettim bu burçların kadınları aşırı kurnaz uyanık oluyor. Hiç bir şeyi kolay yemiyorlar. Toprak ve su grubu kadınları gibi değil. Ben balık burcuyum ama kandıramıyorum ateş ve hava kadınlarını. Özellikle ikizler ve yay kadını facia resmen ne yapmaya çalıştığını hemen anlıyorlar. Kolay kolay yem yemiyorlar. Aslan kadını biraz istisna, saf biraz ama koç için aynısını diyemeyeceğim. Terazi kadını da feci uyanık, zihninde gizli bir şey tasarla niyetini belli etme hemen çözüyor terazi kadını ama çoğu zaman belli etmiyor zor durumda kalmazsa. Kova'yı pek çözemedim. Kandırılması en kolay olan kadınlar bana göre başak, akrep bazen de boğa.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tam alakası yok ben çok saf salağım hemen kanıyorum diyecektim ki Aslan istisna diye ayırmışsın
Ee işte doğruluyorsun beni, boş konuşmam. aslan çok saf kanar hemen. ama aslan erkekleri çok kurnaz sinsi
Hmmm onu bilmiyorum
Hmm olabilirr
Basak bilemem de. boğa ve akrepden emin misin? Shshs
Eminim. bazı boğalar uyanık oluyor ama çok kendini geliştirmiş yetiştirmiş olanları öyle. Bir çogu kolay kandırılabilir. akrepler de çok abartılıyor bence ya da benim gözlemlediklerim öyleydi bilmiyorum
Assada da oğlak kadını cin gibi demişsin ahahah senin burçtan anladığın yok. toprak burcun en haşin en güvenmeyen burcu bogadir.
sen boğasın galiba. bence kıskanıyorsun gibi : ) boğa güvenmez evet ama kolay manipüle edilebilir ama oğlak yemiyor pek. o oğlak sembolizmindeki arka bacaklar yerine balık kuyrugu var ya? hah işte onlara feci şekilde öngörü veriyor, yön tayin etmelerini sağlatıyor.
Su toprak burcları en garibanı
Evet, senin ki ne?
Fazla uyanık kadın çekilmez zaten. iyi değil.
işi çözmussun
Evet sen ne burcusun peki?
oglak yukselenim terazi
Oğlak kadını da zor kandırılır, cin gibisiniz.
hahaha aynen öyle
Post'daki anlattıklarıma katılıyor musun