Burada ben yayım xvxcs bıtek balık burcu beni anlıyor hdvdc
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada ben yayım xvxcs bıtek balık burcu beni anlıyor hdvdc
Bence senin yükselen farklı ya da ilerletilmiş burç programından farklı burca geçmişsin
Burcum yay asırı agredıfım heran patlama ya hazır bomba hazır çevap ya da çok sakınım yukselenım Oğlak
Evet😄 bende dobrayım ama bıyızden başıma çok iş geliyor susuyorum artık 😁😆😅😂
Aynen öyle akrep ve başaklar ile anlaşamıyorum ama en çok hayatıma onlar gırıp karışıyor neden acaba
Evet bırde koçla kadını erkegı iş yerinde bıkız var onu hıc sevmiyorum. Ya enerjım tutmadı. Allah tan vardoyam degıdyı kurtuldum 😅😂😆
Evet yengemle koç hıc sevmiyorum yaa ıslerıne geldıgı gıbı yapmacıklar çok sevemedim gitti.
Iyyyy ama neysekı muhatap olmuyorum mesela şu an evdeler ıcerı gırsem üstümü basımı süxzecek oyüzden odama kapandım wc ye gırıp dhfvv
Evet yengemin ıkı daıresı var bıkere bızı davet etmiyor gelıp bıze yıyıp ıcıp godıyorşar hoşlanmıyorum ben ya böyle şeylerden. Bırde arabası var evet bıra cımrı aslan'la ıyı anlasıyorum.
Cevap
5Cevap
yay kadınları ikiye ayrılır çok suskun-çok gezmeyi seven hangi taraftasın
Ikısıde ya ben hatta bugün iş yerinde arkadaş. Dedıkı sesın soluğun çikmiyor hıc dedı.
Balık da anlamaz yayı. ben şahsen öldüresim geliyor tüm yayları. tek iyi yanınız iyimser oluşunuz. Şu hayatta çekilmeyecek 2 burç var: 1 akrep, 2 yay
Bu ıkısıde bırbırnı mı buluyor yanı akrep tren kaçsam yanıma geliyor manyak.
bilmiyom, akrepler ruh hastası, sizin de pek farkınız yok
Hahaha😂😂😂 aynen hep kavga ediyorum onla
Sen şu geçenlerde soru soran, işyerinde balık burcu bi karıyla kavga eden karı değil miydin
Evet😄😄 😅😂nerden bıldın 😃😄
Bilirim ben, boşuna mı balığız.
sen hani gıcık oluyodun o balığa, şimdi kanki mi oldun bir tek balık beni anlıyor yazmışsın
Yok o degıl de onu şikayet edicem diyen babama soyledım korkuttun. Konuşuyo sımdı benle yardım ediyor iş yerinde 😄😁😆😅😂
Ben kendı yaptıgım bölüme gectım zorla kendını ele verdı malll karı sefer anlattı gıttı elımde kalacaktı dedı benim ıcın vnm yerımı değiştirdi. Iyı davranıyor 😆😅
dediklerinden bieşy anlamadım türkçen bozuk. aranızdaki mesele çözüldüyse iyi
Cozuldı yoksa öldürüyo du manyak karı benıııgg sımdıbır soru bu akrep niye hep benı bırakmıyor ebgelımı açıyo tehdıt edıp gerı çekiliyo
senin yaş kaç
Otuz birrr
uğurlu rakam
Heeee 😆😅😂
Hayatta herkesin başına bir defa gelir, tadını çıkar
Neyy
boş ver saçmaladım
Bencede
aynen
Hjgvvv
konuşalım mı
Be gibi