Venüs koç, burç balık, her çiçekten bal almak, yenisine geçmek istiyorum maymun iştahlı davranıyorum, hepsi benim olsun kafası var. Doğum haritasından anlayan yazsın sadece. Venüs'ü koçta olanlar hep böyle mi yoksa balık olmamdan mı kaynaklı bu durum?
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Burçlara çok fazla anlam yüklüyoruz bi yerde sjssjsj
Libidom yüksek demiyor da burçlardandır diyor 🤣
Emin olmak istiyorum sadece. ben de şüphedeyim tam inandıgım söylenmez
Karaktersizlikle alakalı
Sen de haklısın ablam
Balıksin ondam
Her balık böyle doyumsuz mu? birine sadık kalamıyorum
Gördüklerim aynıydı
Ve bekar kaliyolar mış 😂
Herkes aynı şeyi diyor aşka aşık burç kadınları sever romantik duygusal ama çok kolay hevesi kaçabilir çünkü hayal dünyasında yaşayan bir burç hayal ettiği gibi olmazsa çabuk soguyolarmış
Ve ilişkinin başlangıç kısmını severler heyecan his ederler zamanla soğuyan tipler vardır konfor ve güvenle kalıcı ilişkiye geçer yani aşkla değil.
Doğru mudur? Sence?
Evet aynen öyleyim hayalimdeki gibi çıkmazsa hevesim çabuk sönüyor o kişiyi kafamda çok büyüttüğümü sonra anlıyorum her ne kadar aşık olsam bile. Seversem ama gerçekten hiç bir erkeğin yapmıcagını yaparım. Kadınlar konusunda çok kararsızım. Ve evet dediğin doğru, konfor ve güven hissedersem istikrarlı sağlam bir ilişkiye geçerim. Benim için en önemli şey karşı tarafın bana anlayışlı olması, bunu hissettirmesi.
Sanki yaylar da farklı açıdan balıklara benziyor. Onlar da kolay bağlanamıyor.
Benzer ama yayların ki özgürlük bağımsızlık düşkünlüğünden kaynaklanır
Balıkların ki bağlan güven odaklı olması ve mükemmelliyectci ilişkide idealize etmekten kaynaklanir burçlara ilgiliyim biliyorum biraz
Bu yzuden balık icin sağlamci istikrarlı olan boğa oğlak başak burçları ile ciddi ilisiki güven istikrar sağlar
Senin burç ne peki? Evet anlattıkların doğru da toprak grubu bana sıkıcı ve soğuk geliyor. evet yaylarınki özgürlüğünün kısıtlanma korkusundan kaynaklı. ama balıklarda da var ki bu. özel alana karışılma korkusu yaşıyoruz
Bu doğum haritası gerçekten gerçek mi? yani etkiliyor mu kişiyi. ve iyi yorumlayabiliyor musun
Bilmiyorum karakter özellikleri tutarlı benzer çıkıyor
Senin burcun nedir
Kova
Peki balık erkeklerine nötrmüsün yoksa sever misin, bi deneyimin oldu mu
Yok arkadaşlarım oldu çevremde oldu o şekilde benzer özellikler
Anladımmm. Kovaların bazıları çok iyi, bazıları da çok ukalaa yavv. Milleti ezmeye çalışıyorsunuz koçlar gibii. Nefret etmiyorum ama nötrüm kovaya.
Şimdi bana şunu der misin kovacım. Bana en uygun en iyi anlaşabileceğim kadın burcu hangisi olur. venüsü koç, ayı ikizlerde olan bir erkekim
7. evim de boğa'da
Yukselenin ne?
Bak 7. evim boğa dedim oradan çıkartabiliyor olmalıydın yükselenimi. : ) dalgın mısın yoksa bilmiyor musun gerçekten
Yükselen ve burcuna bakacaz ve 7 . Evin evlilik yani boğa burcu özelliklerinde biri sana olur evliklik bekelntin istikrar sağlam bir aile kalıcı uzun ilişki seni sabitleyecek birini bulursam evlenirsin
Ya ne alaka be öff
Sadık olamıyorum birine.
Burcla ilgisi ne hayatim
Bilmiyorum sordum işte, senin burç ne
Var mi tahminin
Boğa mı
Evet
Boğa kadını nasıl, hiç denk gelmedi : )
Bole iste
Seni tanımıyorum : )
Bende beni tanımıyorum
O zaman beni tanı sen boş ver kendini tanıma bu vakitten sonra