Aslan burcu olan bir erkek için kadın partner olarak en iyi 3 burcu hangileridir?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslan burcu olan bir erkek için kadın partner olarak en iyi 3 burcu hangileridir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ASLAN
Aslan + Koç = İki ateş, tek sahne
Aslan + Boğa = İnat inada karşı
Aslan + İkizler = Sahne ikisine de yetmez
Aslan + Yengeç = İlgi dengesi bozuk
Aslan + Başak = Detaylar egoya takılır
Aslan + Terazi = 🟢🟢
Aslan + Akrep = Güç savaşı
Aslan + Yay = Birlikte parlarlar
Aslan + Oğlak = Saygı var, sıcaklık az
Aslan + Kova = 🚩🚩
Aslan + Balık = Biri sahnede, diğeri kuliste
Aslan + Aslan = Tek taht, iki kral
Aslan burçlarının ikizler burcunu dize getirdiğini çok gördüm ikizler burcu normalde uçarı kaçarı bir burç aslanlar bunları adam ediyo o yüzden birinci olarak ikizler diyorum. Hem aslan burcunun enerjisine gayet yetişebilecek enerjik bir burç
İkinci olarak yay diyebilirim. İki ateş elementi ayrıca yay aslan kadar baskın olup olmamayı umursamaz. Vurdumduymaz bir burç aslan bunu yönetse de sesini çıkarmaz aslan da özgüvenli olduğu için yayı fazla kısıtlamaz iyi geçinirler
Üçüncüden emin değilim
Eski sevgilim akrep burcuydu, aslan erkek akrep kadın hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
İkisi de tutkulu burçlar ilişkileri çok tutkulu olur ama tutku dışında iki burç farklı dünyaların insanları. Bir yerden sonra birbirlerini çok yaralar ve yıpratırlar
Tanıdık geldi maalesef…
Eğer ayak uydurabilirse oğlak kadını çok iyi yönlendirir, her anlamda destekler. Ya da koç kadını.
Valla ben kendime böyle baktığımda bana böyle destek veren, fikirlerini ve düşüncelerini söyleyen ve destek olan burç en iyisi. Yönlendirsin yani ama böyle iki fikir arasından ortak en iyi kararı verelim. Koç mesela çok daha lider gibi geldi bana
Yükselen ve ay burcu da çok etkiler, ay burcu özellikle su burcuysa aslanla çok zor. Aslan daha yüzeysel oluyor bence duygu konusunda
Ben duygu konusunda öyle değilim ya tam tersi galiba.
Sizin söylediğiniz burçtan hariç kimse akrep demedi mesela. Eski sevgilim akrepti burcuydu
Aslandır birbirinlerini gaza getirir gazın bittiği yerde kendilerini yer bitirirler
Skcem burçlarını haaa
Neden aaaa
kardeşim burcu
Koç akrep İkizler
Koç, yay, terazi.
Peki neden? Aslan ve Koç ikiside inatci ve lider değil mi?
Aslan ezebileceğini biri istemez ki onun gibi lider birini ister. Ezik, mıymıy tiplere katlanamaz. Ayrıca koçlar çok zeki olur, aşk konusunda da savaşçı olurlar.
Ezebileceğim birini istemem evet ama aşırı lider de olur mu emin değilim. Kendime baktığımda bazı konularda bunu yap denilmesini severim (ev için bir şey alma veya tatil) ama diğer konularda en son kararı yine ben vereyim tabii partner ile konuşarak, fikir alışverişinde bulunarak.
İkizler uyumlu
Koç Burcu
Koç burcu cevabı çok geldi ama neden ki. Bence aslan ve koç olmaz ama sizce neden olur?
Koç ve yay
Yay kadını özgürlük ister, aslan bu konud sıkıntı yaşar mi peki?