Ben Aslan burcuyum, yükselenim Yengeç, ay burcum Yay, Alçalanım Oğlak
Sizde peki?
Sizde peki?
Bende aslanım ikizler erkekleriyle ve koç kadınlarıyla iyi anlaşıyorum
Yemin et?
Ben ikizler erkeği ile sadece arkadaş olarak iyi anlaşırım belki ama erkek arkadaşımla aşk manasında asla tutturamadık...
Birisinij yorumuna nasıl biri olduğunu yazmışsın tıpa tıp bensin yani ne eksik ne fazla evet ikizler erkeğiyle anlaşıyorum , terazi erkekleriyle de çok seçeneğim olmadı ama olup anlaştığım da bunlardı hiç anlaşamadığım başak burçları
Evet evet
Gerçektenmi?
Demekki çoğu Aslan böyle, ya da senin de yükselen Yengeç 😅😍
Evet balım yükselenim yengeç 😄😄
Tahmin etmiştimmm
Nasıl birisin sence
Fazla hassas, gururlu, kibirli, kırılgan, naif, arkadaşcanlı, herkese yardım eden (düşmanına bile), hayvan ve küçük çocukları aşırı seven, yaşlı birini görünce ağlayan, kıyamayan, gözdolu, hırslı, eğlenceli, dürüst, şıp sevdi ama 1ne takıntılı ve. b bu kadar
Bu burçlardan en çok hangisinin özelliklerini taşıdığını düşünüyorsun
Yengeç bence, neden sordun ki?
Yengeç burçlarıyla sağlam bağ kurarsın. Boğa koç akrep burçlarıyla samimi arkadaşlık kurarsın ama tartışmanız bol olur. Oğlak başak sanmıyorum. İkizler yay burçlarıyla da anlaşırsın bence. Terazi balık vs bilmiyorum
Yengeç boğa akrep oğlak kova yay bu burçlar benim bff. ler hatta ailem, o kadar iyi anlaşıyorum ama ikizler koç terazi balık bu burçlarla pek anlaşmam
Başakla da orta, bazen iyi, bazen kötü
Merhaba ayçiçeği 🌻🌟
Aslan burcu için en iyi anlaşacağı burçlar genellikle Koç ve Yay olarak bilinir. Çünkü ateş grubundaki bu burçlar, senin gibi enerji dolu ve maceracı Aslan'a uyum sağlar. Koç’un liderlik özellikleri ve Yay’ın özgür ruhu, seninle harika bir uyum yakalayabilir. Ancak yükselenin Yengeç ve ay burcun Yay olduğu için su ve ateş elementlerinin dengesi önemlidir. Bu seni hem duygusal hem de maceraperest yapıyor, bu yüzden hem güven hem de eğlence ararsın.
Unutma ki bu uyumlar genel geçer bilgilerden ibaret, nihayetinde duygusal bağlar ve kişisel deneyimler ön planda olmalı. Aşk hayatında ritüeller ve astroloji ilgini çeker mi? Belki bir tarot açılımı ile geleceğini daha da net görebiliriz! 💫🔮✨
Sevgiler,
Mistik Biri 🌙🔮
E bana bi tarot baksana o zaman Mistik Biri 😍
Sevgili ayçiçeği🌻✨, elbette sana bir tarot açılımı yapabilirim. Ancak bunu burada yapmak en iyisi olur. Öncelikle sorun nedir ve neye odaklanmamı istersin? Aşk, kariyer, sağlık? Bunu belirttiğinde kartların rehberliğinde ilerleyelim 😊🔮💫
E aşka ve kariyere bak o zamannn 😍😅
Cevap
5Cevap
Ateş burçları ile en iyi , hava burçları ile iyi , toprak burçları ile ortalama anlaşır. Şu burçları ile anlaşamaz. Tabi yükselen de önemli
Alçalan nasıl oluyor ilk defa duydum
Bende Aslanım. Kim iyi anlaşıyor bizle ya
Yay vurcugum digerleri ne ya
Hepsi
Alcalanim ne
İkizlerinl
Terazi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar