Aslanlar neden bu kadar çok egolu ve lükse düşkünlüğü var ben etrafında döndüm peşinden koştum ettim olalım seni mutlu edeceğim benim duygularımla oynadı lükse düşkün kızları takip ediyor
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aslan erkeklerinin kendisi de gösterişli heybetli olur bacım. Genelde sporda yaparlar, uzun boylu olurlar. Adam kendisi gibi avrat istiyor normal değil mi? Yanında gururla taşıyabileceğini ister. Huy olarak da kolay teslim olmayan, uğruna çabalayacabileceği birini ister. Sen adamın etrafında dört dönmüşsün dkfdj
Heya sorma ne kadar malmışım ben de gösterişliydim heybetliydim istiyomuş gibi davranıp neden istemedi Ozaman sporcuyum bu arada aurom yüksek enerji düşkünüydüm
Tam istediği gibiymişsin kız. Senin hatan dötünü kaldırmak djdjh
Yanı mesela onun bitane arkadşaı vardı nişanlıydı oğlanın bir bakışları vardı bana karşı onun çoğu arkadaşları falan böyle görünce brğeniyolardı insanlar sıcak kanlı insanım neşeli bi insanım acaba Benmi çok sövdüm ettim gitmiş hem sevıyor hem sövuyor demiş Oyuzden istemiyom falan yapmış
Yanı sen görsen dılardkai açık kızlar bile yanıma gelip iltifat edıyolar görünüş olarak bile tatlım yüksek olan bi kızım hani nebilimya aynı iş yerindeydik bölümlerimiz farklıydı ben işten çıktım oda işten çıkmış
Daha sonrasında ne haber aldım ne haber geldi
Ahashadfhdj aslan saygısızlığa gelemez
Napim etrafımda fır dönüp mesaj atıncada istemiyorum demesi beni çıldırtıyodu bende sövüyodum
😁😁😁😁
Şimdi diyom ne kadar mal bi insanmışım Hyr Benı istemeyene ben niye sürekli mesaj atmışımki etmişimki dıyorum böyle dönüp dönüp dursaydı etrafımda canım gibi
Bide engellerini falan açmış bende engelledim hiç yazmıyor etmiyom
Bak benim iki kere aslan flörtüm oldu, bir tane aslan sevgilim oldu. Hiçbirine huzur vermedim, burunlarından getirdim. Utanmadan bi de ben ayrıldım. Yani ne bileyim böyle olunca değerli oluyorsun sanki dkfdjfk Bu arada bende aslanım jdfdhj
Bende koç burcuyum aşko bundan sonra napmam gerekiyor
Nasıl geri döner veya döndürülebilirim
Aslan koçla güzel anlaşır var ya offf. Aslanda bi inat var bebiş, çok fena. Eğer kendisini haklı görüyorsa aşkından yataklara düşse de yazmaz. Kendi içinde yok eder seni. Sen adım atmadıkça yazmayacak ama yazarsan da dötü kalkacak. Sen belli bir süre belli bir süre bekle. Koç kadınısın sen, kendine gel. Bu burcun kadınları çok güzel olur
Aslan kız arkadaşlarım var maşallahı var çok iyim anlaşırım mükemmel geçiyor bazen diyorum yazıyım boş ver yazmıyım yine senin dediğin gibi geri çekiliyorum yazmıyorum artık yazmak içimden hiçbişey yapmak gelmiyor inanki çünkü ben uğraştım uğraştığımla rezil oldum artık eşliğini gibide ona karşı zaafım azaldı ama böyle hesabına falan bakıyorum o neden öyle oluyor bende bakmak istemiyorum ama bakıyorum
Bilmiyorum ya aslanla oynan kumarı pek kimse kazanamaz elinde bomba gibi patlar. Gurur, kibir, inat bizde çok. Yani canını da yakar, iz bırakmadan gitmez. Sinirlenince de ağır konuşur. Sen onu yalnız bırak, siniri geçsin kendisini yazar. Sen kızdırmışsın belli
Yok valla bana hiç ağır konuşmadı okadar laflarıma rağmen bende şaşa kaldım bitane kız vardı onla konuştu benım bölümden kıza saydırmış bana bişey demedi
E ilgisi var ki, aslanın susması lafları yemesi büyük bir olaydır. Sen istenmediğine emin bacım?
Eminim aşko yani duygularımla oynadığını düşünüyorum biyandafa kendimide şucluyorum acaba Benmi çok üstüne gittim neden böyle şeyler yaptım niye saydırmışım sanki dedim sonra yapılanlar aklıma geliyor istemiyorum istemiyorum demesi sürekli kaçıyordu edıyodu ben temiz berrak bi kızım neden noldu bilmiyorum öyle yarım yamalak kaldı
İnsanlar çok üstüne gidiyomuş onun benle ilgili gidip ona bişeyler demişler bilmem ne falan derken bunaldımı noldu Benı çok bunaltıyorlar dı öyle yarım kaldı
Aslan en çok aşık olduğu kişiye dünyayı dar edermiş biliyor musun? Onun öfkesini de sevgisini de sevdiği kişi görebilir. Diğerleri diklemez bile. Bi de sana aşık olacağını düşünüp korkmuştur kız. Bende de öyle oldu çok direndim ama dayamadım 🥹👉🏻👈🏻
Naptın peki sonra Napıcam nedicem bilmiyorum hani barışmasak bile konuşmak isterdim aramızda neden böyle şeyler oldu diye ön kafam çok karışık kimseyide istemiyorum babam kaybı var bende
Bebişim net bir şekilde sana sınır koymamışsa yaz derim yoksa aslan o gururunu kırıp yazamaz. Gururur için bırak sevgiliyi aileyi bile sileriz.
Yok dicek beni unatamamış edememiş hala peşimde bilmem ne
Oyuzdne yazmak istemiyorum gürüm yıkılır sonra
Sana karşı boş değil ama bak buna eminim
Bilmıyom askm uğraşacak kadar şeyim kalmadı bikere yanlışlıkla istek attım geri çektim
Eskisi gibi hiçbişey paylaşmıyor eskiden hesapları hepsi açıldı hep sürekli paylaşırdı şimdi artık aktif değil
Bizde de biraz m*llık var bakma sen. O da çok pişman olacak
Üzülüyordur belki kız..
Özlediğine göre engeli açmış demektir çünkü bitane arkadaşı beni takibe almış geri çekmiş ama hiçbişey yazmadım
Göndermeli paylaşımlar yapıyor mu?
Fazlasıyla yapıyor böyle hüzünlü şeyler paylaşır bitane Karadeniz şarkısı atmış göz göze konuşmayı özledim kavuşmayı gece yarısı paylaşmıştı böyle özlemle ilgili falan paylaşım yapıyor
Yaaaa üzülmüş bu 🥹👉🏻👈🏻 Tğrkü paylaşıyorsa hele ki Karadeniz yöresinden sırılsıklam aşık demektir bana göre. Gurur yapıp açamadığı duygularını bu şekilde göstermeye çalışıyor...
Aynen türküde dinliyor vallah aşko
Bikere kötü şeyler yaşadık bişey yazdı benımle ilgilimi bilmıom tabi
Aşık, acı çekiyor net. Sen yaz diye yapmıyorsa bir şey bilmiyorum 😂
Yazmayalı 1 9 ay oluyor edıyor asko senlede konuşmak iyi geldiya yeminle vallah
İyiki çıktın karşıma
Eşek olmasında yazsın, kız elden gidince ne yapacak? Bu erkeklere harbi sinir oluyorum. Şarkı paylaşmak nedir? Al karşı konuş, tut belinden kendine çek gözlerine bak. Karı gibi oldular iyice mk jdjsj
Demek ki ihtiyacın var bu sohbete balım 💕
İnanki bende bilmiyorum aşko diyorum niye yazmıyor etmiyor hiçmi düşünmüyor yazmıyor hiçmi merak etmez bi
İnsan diyorum he vallah kimse Benı anlamıyor o seni sevmedi o senle oynadı etti sinir stres geçiriyorum ağlıyorum
Sevdi de sahip çıkmaya totosu yemedi. Başka birisinin kollarında gördüğünde aynaya bakıp ben erkek miyim diye sorar kendisine. Ben erkek olsam asla bunu göze alamazdım
He bide fabrıkadayken bitane abilerle oturuyodum gülüyorduk edıyoduk önüm bitane arkadaşı vardı bizim masada oturuyodu ona seslendi sinirlenmişti yanımda erkek göremeye bile hazmedemiyordu
Ben ona dedim pişman olacağın şeyler yapma dedim beni istemiyorsan bende uzak dur deidm ne le aldı ne göze alabildi ben hissediyorumki çok mutsuz
Şimdi en büyük korkusunu yaşayacak o zaman. Aslında birine şans versen onu yıkarsın jshhs
Zaten öyle yim artık dua ederken bile hayırlısınız karşıma güzel birisini seni seven sonra Benı seven birisi çıksın diyorum yıkılsın bazende diyorum onsmı kaldım sanki diyorum bikere çarşıya çıkmıştım aşko böyle uzun boylu bicepsli olan erkekbana bakıyordu ama öyle guzeldiki oğlan normalde hiçbir erkeğe gözüm kaymaz ama nedense o oğlana gözüm kaydı baktım beğenmiştim ama oda içimde kaldı gitti öyle
Benim gözümde bir erkek beni canından çok sevse bile eğer gurur yapıp benden uzaklaşıyor, başka erkeklere fırsat veriyorsa hiçbir değeri kalmıyor.
Nasıl yani aşko
Aşkına sahip çıkacak yüreği yoksa sevgisinin önemi de yok diyore hshs
Ama Napim aşko nereye kadar yaşım gelmiş 28 bekle bekle bekle onun için okadar dua ettim gelsin yazsın etsin Allah’ta göndermiyor elimden geldiğince herşeyi yaptım daha nediyim tabi sadece bikere öyle olmuştu ama hani aman nebilim aşko
Sal gitsin, yenisini bul jsjs
Öyle yapcam artık hoşuma giden erkek olursa karşıma çıkarsa neden olmasın hem ben konuştum sen naptın peki aşko hayatında birisi var mı
Ben hayatıma erkek almıyorum 😂😂
En iyisini yapıyorsun aşko boş ver 😁😁😁
Kafam rahat valla jshs
boş ver aşko en iyisi yeminle aman boş ver
Asko Tiktokda ona laf sokayım ne gibi laflar sokayım sence
Gönderme yaparsan ilginin olduğunu anlar, cık cık çok yanlış
Ha bide sürekli içgi içiyor içgi storisi paylaşıyor Ozaman hiç içgi falan paylaşmıyordu
Şimdi paylaşıyor
Bunu bir şey çok üzüyor belli. O neden sensin gibi ama işte emin olamıyorum
Bende vallah aşko emin değilim 🥺🥺
O şarkılarda senin özelliklerinden bahsediyor mu? Ona dikkat et
Evet evet bahsediyor galiba denk gelmiştimde unuttum
Bidaha. Bundan sonra dikkat ederim şarkılarında ama takıp edıyor birisini kızın ismide melek benım ismimde melek
Ortalık karışacak iki Melek kdfjkd
He vallah 😁😁😁
Aslanlar bahsettiğin gibi değillerdir yani birileri kendisini aslan olarak tanıtıp bizlerin imajını kötülüyor maalesef. Kendisini aslan olarak tanıtan herkese inanmayın diyerek kamu spotumu buradan paylaşmak istiyorum.
Bilemicem artık
Aaaa ne kdr tanidik geldi dbhdhd
Onların doğası öyle
Ama neden doğsı öyle
İhtişamlı görünmek istiyorlar. Yukardaki kendi ihtişamını onlara aynalamış onlar da kendilerinden biliyor bunu
Bende ihtişamlıydım giyimimle enerjimle herşeyimle niye olmadı Ozaman havalı bi insanım aurosı yüksek bi insandım herkezi kendime çeken insanım
Bilemem orasını, demek ki karşı taraf öyle düşünmüyor senin için
Sen nesin
Koç
Anladım iyiymiş