Çünkü Adı üzerinde yakışıklı bu aynı şekilde kadınlar için de öyle aşırı güzel uzun boylu Kadınlarda da aynı evde oluyor maalesef bu işte peşimde bir sürü kadın ve erkeği koştururum Herkes bana bakar egosu işte onun için insanoğlu çok güzel ve çok yakışıklılar dan uzak durmalı Çünkü acımasızdır hayata karşı
Yakışıklılığın getirdiği bir özgüven sonucu ortaya çıkan kavram kargaşası. Aslında bu tip insanların geneli fiziki görüntüsünü kullanarak "ben seçilmem seçerim" imajı vermeyi kendilerine motto olarak kullanıyorlar. Kızlar sırf yakışıklı diye peşlerinde sürüklenince de bu hipotezlerini güçlendirip daha da kararlı moda girebiliyorlar. Her şeyi salt yakışıklılığını kullanarak elde edebileceğini düşündüğünden de ukala diye tabir ediliyorlar. Çünkü estetik takıntıları olan, fiziğe göre insanları seçen varlıklarız. Avantajlı olan havaya giriyor üst skaladan değerlendiriliyor. Bence böyle olmaları gayet normal algı hep bu yönde ilerliyor. Ayrıca belirtmeliyim ki her yakışıklı insan ukala değil karakterinde kendini vazgeçilmez olarak görenler sadece bu şekilde davranıyor. Karşı cinslerim sağ olsun ne diyeyim ki.
Elini sallasa ellisi felsefesini benimsemiştir ve niye bi kişiyle yetineyim düşüncesi bunlarda bolca mevcuttur efenim. Aynısı tabi hemcinslerimiz için de geçerlidir, ego zirve yapıyor. Ama en havalısı dahi, her iki tarafta, gün geliyor, endamının yetmediğini anlıyor 😁
Same 👏 Dışı güzel olunca içi de güzel sanıyorlar ama cıks, çoğu zaman ters orantıdadır. Yüzüne de 4 günde doyunca acı gerçekler çıkıyor ortaya 🤷♀️. Ve kasarlar çünki cahil alıcıları gırla.
Hist pamuk prens senin annen arı mı? Baal gibi çocuk yapmış. 😂Öyleler şekerim öyle kalsınlar boş ver. Yerlerinde sevimli hepsi. İç çekip geçeceğiz artık mecbur 😅
Dikkat cektiklerinin ve etkileyici olduklarinin farkinda olduklari icin. Onlarin ukala ve egolu olmalarina bir sey demem. Bide tipi olmayip ukala ve egolu olanlar var hah iste onlar gulduruyor 😂
Yakışıklı erkeklerin içine karakter tozu koymuyorlar bence yaratılıştan. :D Şaka bir yana, çok kişi tanıdım. Hem yakışıklı olup hem karakteri düzgün hiçbirini görmedim sevgilim dışında ki onu da altı yıllık bir aramadan sonra buldum. :)
Kişilik özelliklerinin fiziksel özellikle alakası yoktur yani birisi yakışıklı diye egoist de olmuyor veya çirkin diye tabir edilen birisiyse alçak gönüllü olduğu anlamına da gelmiyor keza aynı durum kadınlar içinde geçerli. Hatta hiçbir vasfı olmayanların veya genele göre yakışıklı, güzel olmayanların daha egoist olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Bir insanın karakteri yetişme tarzı, sosyal çevresi ve genetik yapısıyla alakalıdır yani fiziksel özelliklerinden bağımsızdır.
her insan farklıdır, yakışıklı erkekler bulabilirsin ama kibirli olmadan yakışıklı erkekler gibi kibirli bulabilirsin, özellikle de kibirli erkekleri kibirli veya kibirli olmayan çirkin erkekleri bulabilirsin
Öhöööm dedığı zaman, gizli mesaj olabilir, mesela, bakışı, hareketleri, davranışleri, ve her gizli mesaj lari çoğu cevap verebilir
eğer bir erkek yakışıklıysa ismi berk berke can'dır genellikle tek gecelik tiplerdir kızı kullanıp atarlar bir gün disko club gidecekseniz ismi berk berke can ise sanki koronaya yakalanmış virüs kapmış gibi anında uzak durun sosyal mesafeye kurallarına uyun haydi iyi günler selamete
Çünkü Türkiye deki kızlar kezban. Kimseyi beğenmezler. Yakışıklı bir erkek gördüklerinde de o egoları kaybolur ve yakışıklıya deli gibi yavşarlar. Bu erkeklerinde ister istemez totosu kalkar ve ego tavan yapar. Yani sorun yakışıklı erkeklerde değil kezban kızlarda
Yakışıklı değil yakışan erkek tercih etmediğiniz için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Allah daha fazlasını verseydi insanoğluna demek ki yanına yaklaşılamayacaktı ego dan Gereksiz g.. öt kalkıklığı Güzellik yakışıklılık geçicidir İnsan kişiliğini bozmamalı karakterli olmalı