Güncellemeler
2 gü
Nerde bir sorunlu zitlastigim kişi varsa onlarlayim daha bugün akrep burcu flortumden ayrildim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aslanın hakkından aslan gelir. Diğerleri sözünü geçiremez ki djfjdk
Geçiremedi zaten aşkım geçirmediği gibi yok erkek gibisin yok çok egolusun yok osun busun demeye başladı beni egemedigi için bunların hepsi
Kız yemin ederim bende bunu arzuluyorum. Beni evcilleştirsin istiyorum ama yok hepsi pısırık djhfdhj
Ohaaaa
Vahşiyim ben napayım dkfdkj
İtaat etmeyi köle olmayı falan mı seviyorsun burcun ne
Ben de aslanım. Benden köle mi olur aşko? Yanlış anladın. Benim gibi bir kadını dize getirebilecek bi erkek çok çekici geliyor sadece. Baya dik başlı, kavgacı, küfürbaz bi tipim 😂😂
Yani anladığım kadarıyla yola gelmem sadece benimle zıtlaşacak bir erkek istiyorum diyorsun doğru mu anladim
Evet evet çok hoşuma kaçar 😂😂
Aynı benim gibisin ben bugün tamda böyle bir ilişkinin içinden çıktım sana bişe diyim mi bı noktaya kadar çok iyi ama bı zamandan sonra ister istemez yoruluyorsun çünkü habire kavga ederek hiçbir yere varamiyorsun. bir aydır flört ediyordum beni eşekten düşmüse çevirdi. Asiri zıtlasiyoruz beni kontrol edemedikce deliriyor erkek gibisin egonu yen kibrini yen çok sertsin ses çıkarma ben senin erkeğinim felan diyor mk maymun suratli akrep burcu🤣🤣yani bana toksik diyor oda benim gibi tam senin aradığın ilişkiyi yaşadım nssjjsj ama beni bitirdi enerjimi emdi
Akrep iki kere denedim sözünü geçiremedi. Hatta birisi aynısı dedi. Erkek gibiymişim. Sana cilve yapasım gelmemiştir dedim. İstediğimde yapıyorum gayet 🤭
Ah ah iyi ki aslaniz mk tüm dünya bir biz tek sjsuisisissu oda tam aynısını bana dedi ne tesadüf bana cilve yapamıyorsun sertsin falan diyor deliriyorum
Anlamıyorlar bizi kimse yönetemez
Toprak grubu fena onları dene. Ben aslandan devam edeceğim 😂😂
Bu arada hala birbirimizi seviyoruz severek sevdigimizi söyleyerek ayrıldık bizimki mecburiyetten oldu çünkü hiçbir durumda anlaşamıyoruz o ne yaparsa hata kabul etmiyor tekme tokat dövesim geliyordu. Adam her sinirlendiğinde popona vururum falan diyor dkddjdjsj böyle çok heyecanlı oluyor bazen ama işte onun toksik bir yanı var bir yere varamiyorsunuz bana sey diyor sen ilgi alıyorsun alıyorsun karşılığında hiçbir şey vermiyorsun
Akrepler pek bi kibar naif olur, şaplak deyince ben şok 😂😂
Harbi mi djdjdjjsjsu cinsellik denince akrep halbuki 🤣🤣🤣kızınca şaplak atarım diyor ben beyaz tenli olduğum için daha iyi kızarırmis felan biseyler biseyler 🤣🤣🤣
Bak içten içe sende yatakta domine edilmek istiyorsun jjahah
Beni nasıl sakinlestirecegini bilmiyor aslında tüm kontrol bendeymis gibi davranipp çok kolay kedi gibi yapabilir 🤣🤦 iltifattan beslenirim ben bana iltifat edildice gevşerim dhdhdh ona dedim ama inat inat iste
İltifat ediyordur ya 🥹
Ediyor zaten daha fazla etsin 🤣
O zaman üzerine çok gitme. Akrep kinini tahmin bile edemezsin kzjz
Hele bizi bı görsen djejejej ortalık savas yeri bunlar nasıl birbirini öldürmedi dersin
Hahahha annem aslandı babam akrep. Hiç anlasamazlardi hep küfür vardı... Boşandılar zaten
@Gizemogz bu boşanma iyi mi oldu sence kötü mü 🤔
Zoru seviyorsunuz siz
Terazi seç benim gibi her dediğini yapar
Akreplere laf yok iyiyizdir
Bı git hastalar
Tövbe tövbe yoo gayet de sağlıklıyız
Sadece boyun egene sagliklisiniz
Her ilişki dinamiği farklıdır burçlara indirgeyemem