Tipsiz olduğum için mi hiç sevilmedim? Merak ediyorum.25 yaşına dayandım daha bir kızın eline bile dokunamadım. Ne güzel işte temiz kalmışsın demeyin boşuna çünkü eğer tip olsaydı yapanlardan 10 kat fazlasını yapardım yani temiz falan değilim. Ben tipsiz olduğum için 9 kere reddedildim. Hiç tipsiz olduğunuz için reddedildiniz mi?
Cevabın nedir?
Tipsizlik ne alaka ya. Sevgilisi olan herkes çok mu yakışıklı? Sen olayı yanlış anlamışsın. Olay teklif etmekle felan olmuyor. Ben daha kimseye teklif etmedim ama iki sevgilim oldu. Giyinmek Erkeklere +1 katar, konuşmak +1 zenginsen hepsini boşver bulursun yani parayı seven birisini. Eğer zengin değilsen bir kızla nasıl konuşacağını bileceksin. Sen maço seven bir kıza entellektüel ve iyi nazik birisi gibi davranırsan kaybedersin. Kozlari doğru oynsmamissin. Tipine de baktım Bence bir problem yok. Sorun konuya nasıl girdiğinde Bence.
03 Yorumla- +1 yıl
İlk olarak otelim ve çeviri bürom var. İkincisi konuştum her yolu denedim ama olmuyor. Demek ki tipte bir sıkıntı var.
- +1 yıl
Okulum yeni bitti. Kredi kartı borcum ve soruşturma aşamasında olan bir memuriyet hayatım var. Anlayacağın gelir sıfır gider cok :) Yani herşey para da değil biraz cesaret ve özgüven istiyor. Şu konuya gelecek olursak kardeşim. Ben en son sevgilim ile böyle konuşurken arkadaşlarımız sevgili gibi davranıyordu bize Kız iyice killandi bana yürüyor musun dedi? Hayır dedim. Iyi zaten bu iş olmaz haberin olsun dedi. Ben de olmayacak dua ya amin demem deyip ironi yaptım :) dünyada tek erkek ben ve tek kadın o kalsa olmazmış Kız çok güzeldi ben se normal bir tipteyim. Bu sözünü sana zamanı gelince hatırlaticam demiştim sevgili olduk ve hatırlattım. Bana hani yürümüyordun dedi? Soruyu yanlış sordun ben sana koşuyordum Oysa dedim güldük geçtik yani. Sen her konuştuğun kızla sevgili olmak için konuştuğunu belli edersen bu iş olmaz. Ağırdan alacaksın işi. Teklif etmeye dahi gerek yok. Sohbet ı istediğin yere çekmesini bileceksin.
- +1 yıl
Valla hacı benim hikayelerim seninki kadar uzun değil.4 yıl sevdim peşinden koştum olmaz da olmaz olmaz da olmaz dedi. Sonuç : Şuanda 1 tane çocuğu var allah bağışlasın.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır elin yuzun duzgun ben de tipsizim diyodum kendime ama oyle degilmisim herkes yakisikli der ben kendimi ne kadar oyle gormesemde... sende de benim gibi baht yok bende 22 yasindayim 1 tane sevgilim oldu oda terketti. kimse cozum soylemez sana sans kader oluruna birak salla gitsin olmasa daha iyi gibi kliseler kullanirlar. olmayinca Yok işte her gun Allaha yalvariyorum kendi kendime aglyorum dua ediyorum ama yok yok yok o yuzden sana verecegim cevap bu
02 Yorumla- +1 yıl
Demek ki harbiden tipsizsin hacı ne diyim yani.
Cevap sahibi+1 yılsende ayrı bir malsın he
+1 yılbutun paylasimlarinda tipsizliginden dem vuruyorsun. herhalde bazi sazanlar hayir tipsiz degilsin desin de sen de onlara yurumek icin firsat kolluyorsun. cidden uzuldum senin adina keske bu kadar dusmeseydin. temiz kalmissin diye bir sey de diyemem senin icin. gercek temizlik kalpte oldugundan, kusura bakma da tipsizligini goremiyorum bile kalbinden yuzune yansiyan kirden dolayi
47 Yorumla- +1 yıl
Beni çok iyi tanıyorsun
- +1 yıl
seni tanimiyorum ama senin gibileri iyi bilirim
- +1 yıl
Tipsizsin diyenlere genelde küfür ediyorum o konuda yanılmışsın da karaktersiz ve adi olmam konusunda haklısın kabul ediyorum.
- +1 yıl
yanildigimi dusunmuyorum. sana tipsiz diyenler hakkinda bir yargida bulunmadim dikkat ettiysen
- +1 yıl
Hayır herkes yanılabilir. Asla yanılmayacağını düşünen de cahildir. Ben bütün kızlara yazabilecek potansiyelde şerefsiz kanı bozuk biri olduğumu kabul ediyorum. Ama asla ve asla bana yakışıklı diyenlere yazmadım yazmam da.
- +1 yıl
haha bak buna cok guldum iste
- +1 yıl
İstediğin kadar gül. Bedri sadece doğruları söyleyen bir yalan makinesidir.
+1 yılbisey soyleyeyimmi tipsizlik pekte onemli degil. etkilersen kabul edilirsin. sadece kizin karakterini ve ne sevdigini bileceksin maco ve zor erkek seviyorsa ondan nefret etmis gibi yapacaksin arada iyi davranacaksin vs... cunku bunlar aci cekmeyi ve buyuk asklar nefretle baslar sozunu cok sever. ama diger türlü ise farkli davrancan iste. ama gururluda ol
01 Yorumla- +1 yıl
Dünya üzerinde benden etkilenebilecek bir tane kız yok.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSureki yorumlarda seni görüyorum ve her yaptığın yorumda tipsizim yaziyosun cevap vermek boynumun borcu oldu artık :D bak kardeşim senin problemin tipsizlik değil ben ne tipsizler gördüm senin sikintin özgüven eksikliği he reddedilmende çıtayı yüksek tutuyosundur kızlara karşı onun dışında konuşma tarzın falan yanlışdır dış faktörler yani
11 Yorumla- +1 yıl
Beni boşver. Ceyhun dünyanın en tatlı insanı o niye reddediliyor sürekli? Cihan niye hergün farklı kızla gezebiliyor? Demek ki karakter falan önemli değil.6 kızı aynı anda idare eden adam gibi adam oluyor bir kızın eline dokunamamış olan değersiz oluyor konuşmayı bilmiyor oluyor. Alakası yok arkadaşım. Tip olmayınca bakmıyorlar işte. Bunu kabul etmek niye bu kadar zor?
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. tipsizler sadece aşkta değil normal hayatlarında da pek sevilmeyen kimselerdir Allah bizi tipimizle ezen insanlardan korusun amin
110 Yorumla- +1 yıl
Allah çirkinin belasını versin. Çirkine eşşek bile hak değil bilader.
- +1 yıl
Semih xper puanın kaç?
- +1 yıl
Hacı ben guru olup bırakmayı düşünüyorum 12k'da benim xper. Kaç k olunca guru olunuyor?
- +1 yıl
Ohooo daha çok var o zaman. Günde 100 görüş yapsam 1 ayda 3bin xper.15bin falan olur.2-3 aya kadar guru olup gulu gulu derim :D
- +1 yıl
Benim her sorduğum soru süper soru oluyor. Bikaç xper fazladan geliyor da gene de baya var benim guru olmama.
Çok kez reddedildim. Ama en kötüsü de ne biliyo musun? Teklif ettiğinde arkadaş kalalım cevabını almak :D Sanki ben istemişim tipsiz olmayı ayrıca ben tipsiz değilim. Sizin düşünceniz çirkin demek geliyor içimden ama söylediğimin çoğu boşa gidecek yazık :D
00 Yorumla
+1 yılHiç sanmıyorum tipsizlikten olduğunu. Çevremde birçok yakışıklı ve güzelin de sevgilisi yok. Hem herkesin bir dengi vardır mutlaka. Ama sen de gidip çook güzel kızlara yürürsen reddedilmen doğal.
014 Yorumla- +1 yıl
Benim bakış açıma göre çoook güzel kızlara yürümem için victoria's secret mankenlerine teklif etmem lazım. Ama teklif ettiğim kızlar güzellerdi yani öyle mankenler gibi de değil.
- +1 yıl
Ve ayrıca. Mont alırken güzel görünür mü diye mi alırsın? Yoksa sıcak tutar mı diye mi?
- +1 yıl
O zaman doğru zamanı değil demek ki. Aşk beklemediğin bir anda kapını çalar genellikle. Mont konusuna da gelince asıl görevi ısıtmak da olsa kendime yakıştırmadığım montu almam.
- +1 yıl
Senin hiç sevgilin olmamış belli.
- +1 yıl
Yazdığım şeyden bunu mu çıkardın :)
- +1 yıl
Evet sevgilisi olan bir kızın konuşması değil bunlar. Muhtemelen çirkin olduğun için hiçbir erkek teklif etmemiş bu yüzden de umudunu yitirmek istemediğin için gerçekleri görmek istemiyorsun. Üzülme herkesin başına gelir. Ben de zamanında özgüven özgüven falan diyordum da gerçekleri sonradan anladım.
- +1 yıl
Sevgilimden bir hafta önce kadar ayrıldım. Zaten sevgilim olmamış olsaydı böyle bir soruya yanıt vermezdim. Bunlar benim şahsi görüşüm. Umursayıp umursamamak sana kalmış. Sağlıcakla, iyi geceler.
- +1 yıl
(O zaman doğru zamanı değil demek ki) demiştin ya ben de ona ithafen dedim. Sevgilin olmuş demek ki daha 18 yaşındasın ama olmuş. Senin için doğru zaman benim için değil. Peki bu aradaki 6 senelik zaman farkı neden kaynaklanıyor? Tİpten değil mi?
- +1 yıl
Bir şeyi ne kadar çok istersen elde edememe durumun o kadar artar. Ondan diyorum önemseme diye. Beklemediğin bir anda oluverir.
- +1 yıl
İlk olarak ben hiçbir kızın beni sevmeyeceğini ve asla bir sevgilim olamayacağını 6 yaşımdan beri düşünüyorum zaten beklediğim bişey yok.2 yıldır kimseye de teklif etmiyorum hiçbir kıza selam bile vermiyorum. Yine olmuyor. Öte yandan 10 yıldır tanıdığım arkadaşım 10 yıldır sürekli reddediliyor. Demek ki tip olmayınca olmuyor bu kadar basit.
- +1 yıl
Sen bu duruma kendini inandırmışsın. Kim ne dese boş...
- +1 yıl
Sadece doğrulara inanırım. Gördüklerime inanırım.
- +1 yıl
Yahu ne dememizi bekliyosun. Tamam öyleyse tipsizsin git öl :) rahatladın mı :)
- +1 yıl
Ölmek için acele etmiyorum ama tipsiz olduğumu düşündüğünü en başından beri biliyorum zaten. Yine de itiraf ettiğin için teşekkür ederim.
+1 yılYalnızca bana sorarsan benim görüşüm bu işlerin tamamen tiple alakalı olduğu ama çevremde tipsiz erkek güzel kız ikilileri de gördüğümden demek ki birtek tip yeterli değilmiş tipsiz olanlar da sevgili bulabiliyormuş.
04 Yorumla- +1 yıl
Hadi len ordan. Ben hayatımda bir kere gördüm tipsiz erkek güzel kız modeli. Sordum siz kaç aydır birliktesiniz? Dedim. Doğduğumuzdan beri dediler. Kardeşlermiş. Ben hiç çirkin erkek - güzel kız çifti görmedim hayatım boyunca.
- +1 yıl
Ben gördüm iste belki de bana gore tipsizmistir normaldir belki de ama bana gore tipsizdi ben de sasirdim
- +1 yıl
Bak benim 8 -9 yıl önce tipsiz dediğim arkadaşımın hala sevgilisi olmadı. Görür görmez yakışıklıymış dediğim arkadaşlarımın da hiç boş kaldığını görmedim. Demek ki benim terazi doğru işte.
- +1 yıl
Olabilir
+1 yılfoto seninse gayette yakisikli cocuksun valla red edenlerin a. yav. sana bisey olmasin elbet bulursun nasibini kendini tipsiz görme kendine güven kimse icinde üzülme
012 Yorumla- +1 yıl
Tamam sen ol sevgilim?
- +1 yıl
üzgünüm nisanliyim
- +1 yıl
Nerden bileyim? Kanıtla
- +1 yıl
sana birsey kanitlama zorunlulugum oldugunu düsünmüyorum
- +1 yıl
"elbet bulursun nasibini kendini tipsiz görme kendine güven kimse icinde üzülme" demişsin de. Herkes topu başka birine atıyor. Amacım burdan birini bulmak falan değil zaten. Herkes ama herkes diyor ki bulursun birini bu ne demek? "Ben olmam o kişi ama elbet bulursun" e herkes bunu diyorken nasıl bulucaz? Yani "Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" diyorsunuz :D
- +1 yıl
nisanlimla tanismis olmasam seninle tanismis olsam kesinlikle cikardim seninle. nasip kismet iyi birisine benziyosun zaten hep iyi olanlar kaybeder umursama kimseyi soguk ol bak nasil pesinde olurlar
- +1 yıl
Nişanlın kötü biri yani tamam anladım
- +1 yıl
ben asla öyle birsey demedim canim nisanlim iyiki var 😊 masallah de
- +1 yıl
" iyi birisine benziyosun zaten hep iyi olanlar kaybeder" dedin demek ki nişanlın "İyi" biri değil ki kazanmış.
- +1 yıl
hayir nisanlim cok iyi birisi insan yeteri kadar kaybetikten sonra kazaniyo demekki sanki sen okadar kaybettin diye ömrünün sonuna kadar kaybedecek misin? tabikide hayir
- +1 yıl
Tip olmayınca kaybediyoruz tabi ki. Ben mesela 9 kere reddedilince dedim bir dur. Bir daha da hiçbir kıza selam dahi vermeyeceğime yemin ettim 2 yıldır da yeminimi tutuyorum.
- +1 yıl
hayirlisi olsun
+1 yılSen ne kadar boş bir insansın ya. Tipsiz ve beyinsizsin.
31 Yorumla- +1 yıl
Tipsiz ve beyinsiz olduğumu kabul ediyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılseviliyormuş gibi bir inaanın sana rol kesmesi çok daha kötü, en azından tipsizim diyip kenara çekiliyorsun bence sen bile şanslısın
02 Yorumla- +1 yıl
Valla hiç sevilmemek ve bunun farkında olmak hiç de şans falan değil. Bildiğin TİP-SİZ-LİK
- +1 yıl
birinin seni seviyormuş gibi yapması bence daha büyük bir talihsizlik, en azından sevmiyorum istemiyorum diyorlar insanlar sana
+1 yılasiri tipsiz degilsinki bence sansin yinede var resmine bakana kdar daha korkunc bisey bekliyodum
05 Yorumla- +1 yıl
Peki sevilmememin nedeni tipsizlik mi?
- +1 yıl
karakterindir cunku tipin normal
- +1 yıl
Tipimin neresi normal la. Beni yolda gören ayaklarıma bakıyor düz olduğunu görünce yazık laa insanmış diyor.
- +1 yıl
hahahah lan birak trollemeyi be herkesi nasilda saf yerine koyuyosun basarilisin ama 😂😂😂
- +1 yıl
Sence doğru söylemiyorsam benle ilgili düşündüğün doğruları söyler misin? Ben sürekli kız arkadaşı olan biri miyim sence?
+1 yıl1. tipsiz değilsin
2. si çok şanslısın
3. sacma sapan şeyler düşünme :D03 Yorumla- +1 yıl
Çok mu şanslıyım?
- +1 yıl
Evet kızlarla sürekli çıkınca insana bı artı sağladığını düşünmüyorum sadece gönlümüz egleniyo ama tabi böyle şeylerin çoğu hüsranla bitiyo
- +1 yıl
Şimdi sürekli kızlarla dolaşan erkekleri kıskanan biriyle konuşuyorsun. Bunun neresi şans? Benim hayatım boyunca sürekli biriyle birlikte olmayı istediğim halde yalnız kalmam şans mı şimdi?
Sen cok havalisin bir kız seni reddediyorsa kesin kendine güvenemiyordur. ayrica seni seven var ama sen gül peşinde koşarken papatyaları eziyor olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKardeş sen burda ego mu kasıyorsun iyisin iste daha ne olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Ne egosu abicim ben derdime çare arıyorum.
+1 yıltipsizlerin sevilmediği doğru fakat senin sevilmemenin nedeni tipsizlik değildir
012 Yorumla- +1 yıl
Hayır gayet de tipsiz olduğum için reddedildim.
- +1 yıl
senin beklentin yüksek olduğu için reddediliyosundur çok güzel kızlara teklif etmek yerine sıradan güzellikteki kızlara teklif etsen reddedilmezdin
- +1 yıl
Hepsi beni reddederdi. Ayrıca illa ki sevgilim olsun diye teklif etmedim kimseye öyle olsaydı 1000den fazla kişiye teklif etmiştim. Ben sadece hoşlandığım muhabbetim olan kişilere teklif ettim.
- +1 yıl
kızlar için de erkekler için de geçerli bir durum bu çirkin olursan reddedilme ihtamilin çok fazla olur örneğin yakışıklı bir erkekten 10 kişi hoşlanıyorsa çirkin erkekten 1 kişi hoşlanır ama bu seni kimsenin sevmeyeceği anlamına gelmez sana çirkin değilsin demicem çünkü sen kararını vermişsin kim ne derse desin çirkin olmadığına inanmazsın
- +1 yıl
Hayır işte. Yakışıklı erkekten bütün kızlar hoşlanıyor. Çirkin erkek istemez hiçbir kız. Ben kendimden biliyorum ben çirkin kız istemem (bana zaten bakmazlar orası ayrı) ben istemiyorsam bir kız neden istesin?
- +1 yıl
bende bunu anlatmaya çalışıyorum bir erkeğin güzel bir kıza teklif etme ihtimali çirkin kıza etme ihtamilinden çok çok yüksek olduğu gibi çirkin bir erkeğin reddedilme ihtimali yakışıklı erkeğin reddedilme ihtimalinden yüksektir ama bazı ap. tal insanlar aşık olur aşk tiple alakası olmayan birşey yani çirkinlerinde şansı var
- +1 yıl
Ben etrafımda hiç görmedim çirkin erkeklerin sevgilisinin olduğunu.
- +1 yıl
ben gördüm fakat sevgilileride çirkindi istisna olsada güzel sevgilileri olanlarda var
- +1 yıl
Ben görmedim valla sen nerde görüyorsan fotoğrafını çek at bakalım. İnanırım o zaman.
- +1 yıl
gördüğümde çeker atarım
- +1 yıl
Hatta poz da versinler tamam mı :D
- +1 yıl
tamam söylerim :D
edison ampulu 999 kere yapamadı 1000 seferde yaptı aga
03 Yorumla- +1 yıl
Demek ki ampul edisondan yakışıklı bir erkek olmasını beklemiyormuş kardeşim.
- +1 yıl
Yani demek istediğim bir sandalye yaparsın yaparsın olmaz denersin istediğin kadar. Çünkü ne kadar yapmaya çalışırsan çalış kendini rencide olmuş veya yenik ezik gibi hissetmezsin. Ama bir kız öyle değil kanlı canlı söyledikleriyle insanın canını yakabiliyor. O yüzden yani bu işte azim o kadar da önemli değil tip kadar önemli değil yani. Ben 4 sene 1 kızın peşinden koştum lisede 1 kere dönüp suratıma bakmadı okulda birlikte olmadığı tek erkek ben kaldım o kadar diyim.
+1 yılAynen kardeş herkes Kıvanç o yüzden herkesin sevgili var şansıma küs
06 Yorumla- +1 yıl
Herkes kıvanç değil zaten. Ama yakışıklı olmayana da bakmıyorlar. Örnek gürkan , ceyhun ben , özgür
- +1 yıl
Ama yakışıklı olanlar hiç boş kalmıyor örnek : Abim cihan kartal
- +1 yıl
Metin Hara ya Adriana bakmış sana sıradan kız mı bakmayacak. Tiple alakası yok bu işlerin konuşma girşkenlik yoktur sende
- +1 yıl
Metin hara yakışıklı adam. Konuşma girişkenlik olmasa nasıl 9 kere reddedilecem?
- +1 yıl
Yav bir git işin de şükret azcık tipin sağlam. Az konuşma özgüven girşkenlik öğren sonra herkes senin peşinde
- +1 yıl
Özgüvenle bir alakası olduğunu düşünmüyorum ben.
Bence bu işler şans işi. Nice tipsiz erkeklerin yanında erik gibi hatunlar görüyoruz sonuçta tamamıyla şans birazda karakter.
05 Yorumla- +1 yıl
Siz nerede yaşıyorsunuz? Ben antalya'da hiç görmedim ankara'da da hiç görmedim. Tipsiz erkek-güzel kız çiftlerini herkes söylüyor ama ben hiç görmedim.
- +1 yıl
Tipsizim ama sen erkeksin bence fakesin. Hiçkimseden iltifat duymak hoşuma gitmiyor. Gerçekleri yansıtmadığını düşünüyorum çünkü eğer doğru olsaydı bir kız arkadaşım olurdu. Olmadığına göre tipsizim bu kadar açık ve de net.
- +1 yıl
Hayır kişiliğim tipim yüzünden kötü gibi görünüyor
Kardeş valla yalan falan soyleyemiycem bence kusura bakma ama sen contayı sıyırmıssın yani
15 Yorumla- +1 yıl
Sen de erkeksin ben bişey diyom mu?
- +1 yıl
Tavırlarım gayet normal merak etme.
Profiline baktım da tipsiz falan değil umarım karşına çıkar bu işler böyle
08 Yorumla- +1 yıl
5 yıl önce de aynı yorumu yapanlar vardı. Ben senin yaşındaydım sen 13 yaşındaydın o zaman. Düşün artık.
- +1 yıl
Kaç yıl sonra? 2150 yılında bence olur gibi.
- +1 yıl
5 yıl önce üye oldum bu siteye. Sordum sevgilim olur mu diye. Ne dedilerse yaptım. Olmadı. Kendi kafama göre yaptım yine olmadı. Tarz değiştir bilmem ne derken yine olmadı olmadı olmadı. Demek ki neymiş? Tip olmayınca olmuyormuş.
- +1 yıl
Senin daha yaşın ufak biraz büyü anlarsın. Şimdilik bişey bilmeden polyannacılık oynayabilirsin buralarda.
tipsiz değilsin alakası yok ama ne bilim herkese de yazan bir tipe benziyorsun
011 Yorumla- +1 yıl
Herkese yazmam sadece güzel olanlara yazarım.
- +1 yıl
Sonuç olarak tipsizim ve kaybediyorum. Ben haklıyım.
- +1 yıl
Karaktersizim ben. Ama cevabını aradığım soru aslında ben niye sevilmedim değil de ceyhun niye sevilmedi. Daha düzgün birini bulamazsın. Ama yakışıklı olanlar benim ceyhunun ve gürkanın sevdiği kızların alayıyla birlikte oldular. Demek ki tiple alakalı.
- +1 yıl
Kıskanıyorum tabi ki bütün sevgilileri kıskanırım ben. Mesela dolmuşa biner binmez kızın gelip arkadaşıma çok yakışıklısın bir daha göremem diyerek teklif etmesi kıskandırıcı bişey.
- +1 yıl
Tipim iyi olsaydı bir kız gelip teklif ederdi demek ki değil. Tipim iyi olsaydı bu kadar çok reddedilmezdim reddedilsem bile en azından biri kabul ederdi.
+1 yılKızlar da mı sana dokunmadı :)
01 Yorumla- +1 yıl
Yok dokunmadı.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİsmail sen kocaman bir çılgınsın
01 Yorumla- +1 yıl
İsmail değil bedri benim adım.
+1 yılTipsiz değilim reddedilmedim
00 YorumlaSen bence çok iyisinde beynin yanık
011 Yorumla- +1 yıl
Beynim gayet iyi çalışır. Bu yaşımda (24) otel sahibiyim. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum sen merak etme.
- +1 yıl
Niye 9 kere reddedildim o zaman?
- +1 yıl
şu an 24 yaşındayım.2 sene önce bıraktım teklif etmeyi. Lise sonda 1 kıza teklif ettim üniversiteye geçerken yazın birine teklif etmiştim. Üniversite 1deyken 2 kıza teklif ettim. Üniversite 2deyken 4 kıza teklif ettim. Üniversite 4teyken 1 kıza daha teklif ettim sonra yemin ettim bir daha kimseye teklif etmicem diye.2 yıldır da Allahıma çok şükür hiç reddedilmiyorum. Çünkü hiç teklif etmiyorum.
- +1 yıl
Reddedilme nedenim resmen göreceli oldu yani. Yakışıklı hergün başka kızlarla gezen erkekler diyor ki "Kanka yanlış yaklaşıyorsun ondan olmuyor". Çirkin erkekler de diyor ki "Kanka tipsiz olduğun için olmuyor".
- +1 yıl
Hayır hepsi birbirinden güzel birbirinden ahlaklı birbirinden zeki birbirinden iyi insanlardı. Ben hiçbiri hakkında kötü konuşamam sırf beni reddettiler diye.
- +1 yıl
Tip olmadığı için olmuyor.
+1 yılTipsiz değilsin
01 Yorumla- +1 yıl
Sen de kız değilsin erkeksin.
+1 yıltipsizde durmuyorsun ama
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır gayet de öyle duruyorum.
- +1 yıl
Sen bilirsin valla
+1 yılevet 😭
03 Yorumla- +1 yıl
Sen hergün sevişen insansın senin tipsiz olma imkanın yok.
- +1 yıl
hee canım
- +1 yıl
Senin aşk ilişkileri konusunda ne işin var seni cinsellik kategorisine alalım.
+1 yılYa hahahah trolsun bence
05 Yorumla- +1 yıl
Sen de erkeksin ben bişey diyom mu?
- +1 yıl
Erkek miyim vay be
- +1 yıl
Bana troll diyen herkes hep erkek çıktı. Bence erkek değilsen bile olmalısın. Bu tiple çok kız kaldırırsın bıyıklar falan baya yakışmış hani.
- +1 yıl
Tipimi nerden gordun cirkin
- +1 yıl
İşte baktım ve bir tip göremedim. Çirkin olduğumu da kabul ediyorum. Ağzından bal damlıyor.
ALLAHIM SABIR VER!
21 Yorumla- +1 yıl
Allahım ona sabır bana tip ver tip.
+1 yılHayir
017 Yorumla- +1 yıl
Hiç birini tipsiz diye reddettin mi peki?
- +1 yıl
Evet ne yazik ki
- +1 yıl
Cok iyi biriydi bana cok asikti ama kendi egomu kasmak istemedim onunla oynayarak. Umidini kessin istedim ve teklifini kabul etmemistim, cok kotu biliyorum ama oldu oyle..
- +1 yıl
Beni de o yüzden reddetmiştin de ondan sordum.
- +1 yıl
Ha ama bahsi olan kisi sen degilsin
- +1 yıl
Seni tipsizsin diye degil icguzellik yoktu sende pek o yuzden
- +1 yıl
İç güzelliği ne yapacan yakışıklı olduktan sonra yani. Neyse boşver.
- +1 yıl
Yo bana gore tipsiz degilsin eger duzgun bir karakterin olsaydi ilk iyi bir arkadaslik olabilirdi, ama dedigin gibi gorsel acidan begenilmek onemli
- +1 yıl
Tabi ki sen ben tipsiz olduğum için reddettin. Ben de sana güzel olduğun için yazdım.
- +1 yıl
Tipsiz degil karakter uyusmazligindan hem ne terketmesi oyle birsey mi oldu ya 😂 ben arkadasca konusuyoruz saniyordum o asamalara ne zaman gelindi 😂😂😂
- +1 yıl
Ne biliyim sen benden hoşlandın sanmıştım ama unutmuşum ki hiçbir kız benden hoşlanamaz.
- +1 yıl
Ben daha yeni ayrilik acisi cekiyorum ne hoslasmasi 😒
- +1 yıl
He sen başka kızsın o zaman doğru.
- +1 yıl
Ben aynı anda 10-15 kızla birden konuşuyorum da. Ayrıca aşk acısını bile kıskanıyorum. Sen bişeyler yaşamışsın ben hiçbişey yaşamadım ve yaşayamayacam da.
- +1 yıl
10-15 kizla konusuyorum diyorsun birde cirkinim kimse istemiyo diyorsun 😂😂
4 sene ask acisi cekmistim bundan once Allah sana yasatmasin kotu birsey ya, simdi yine ask acisi kurbaniyim biri beni dovsun - +1 yıl
10-15 kızla konuşuyorum da istemiyorlar ki.
- +1 yıl
Aman bedri sende
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026