Çok duygusallar, bu hayatlarındaki kadını mutlu edecekleri anlamına gelir mi
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seversem çokzel severim tamamen karşıdaki kişinin anlayışına bağlı. Ama ince düşünceli uyumlu anlayışlı mütevazı, derin düşünebilen kadına denk gelmek çok zor. Özel alanıma müdahale etmemeli saygı duymalı, çok sık inziva haline çekiliriz, eğer karşı cins akrep aslan gibi kendini bişey sanan toksik ruh hastası geçimsiz bir burçsa sykime takmam hatta evden atar sürüklerim acımasız yanım da çok var hem de öyle böyle değil kafam atarsa sülalesini tanımam içimden canavar çıkabiliyor.
Ama merhametliyim de şiddete götürecek kadar davranmam çok ruh hastası olup damarıma basmadığı sürece. Bazı kadınlar gerçekten çekilmiyor inanılmaz şizofren olanları var en çok akreplerde var bu
Balıklar akrepler çok iyi anlaşır aslında
Ben anlaşamam. Sen akrep misin?
Duygusal insanlar sıkıntılı tiplerdir inanılmaz alıngan ve ilgi manyagidir sana gösterdiği ilginin daha fazlasını isterler ve bu uğurda gerekirse manipülasyon yapmaktan da geri durmazlar
Evet öyle yapıyor bazen allahım ufacık bişeyi kafaya takar en ufak ilgisizlikte başlar kurmaya
Evet yorucu bir durum... hayatın merkezi hep o olacak bir de ve ne zaman bir sorunu konuşmaya çalışsan konusamayacaksin çünkü alınacak kızacak
Evet yaa hahaha o da var sorunları konuşamıyoruz tamam tamam diyor gecistiriyor birde alınmıyor konuşmama ama konuyu da anlatip rahatlayamiyorum kendisi bir dünya konuşuyor bana izin vermiyor ben hakli olduğum konuda da haksız olduğum konuda da hep o konuşuyor ben biraz konuşunca moralim bozuldu yok üzüldüm bilmem ne
Manipülasyonu da öyle güzel yaparlar ki asla anlamazsın böyle işte... bence duygusal insanlar güvenilir değiller
Senin burcun ne mi
Anlamadim
Burcun ne
İkizler hiç duygusal degilim
Cevap
6Cevap
Erkeğini, kadınını bilmiyorum ama benim gözlemlediğim balık burcu insanlar kendilerine duygusal
Nasil kendilerine
He hep ajiatasyon mu
Kendi hallerine, kendi durumlarına karşı duygusallar. İçinde kendiler olduğu zaman duygusallar gibi, evet
Evet ya cidden ayrı merhametli oluyorlar
@şimdiisimmibulacaz selam
Senin burcun ne
napcanki
Benim akrep
size hangi burç lazım
Sadece güneş burcu değil haritası önemli ama yinede balık burcu erkekleri sıkıntılıdır ya
Neden yaa yukselen başak ve haritada ateş baskın su baskın
Sonra toprak baskin
Bir balıgım ama duygu ve hislerim köreleli cok oluyor
balik erkeğiyim saf salagiz aya
Evet birde cok güzel seviyorsunuz ama evlenice değişir mi bilmem
sanirim evet yani neyse burdna soramam ama bişiler isterim konuşmak
Hayır çoğu içten pazarlıklı
Burçlar palavra ya
Çok melankolik.
etmes gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?