Hangi burç olduğu önemli değil. Hangisi hakkında bilgi sahibiyseniz birkaç bilgi salın buraya.
Kova burcu insanı nedense hep farklı ve havalı gelmiştir bana.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi burç olduğu önemli değil. Hangisi hakkında bilgi sahibiyseniz birkaç bilgi salın buraya.
Kova burcu insanı nedense hep farklı ve havalı gelmiştir bana.
Balık burcu kadını hakkında bilgi verebilirim balık burcu kadını ikiye ayrılır Bir sosyal olanlar Bir de içine kapanıklar sosyal olanlar insanlarla iyi anlaşmaya çalışırlar ama duygusal oldukları için alınganlık dönemleri olabilir bazen sinirli ve öfkeli olabilirler çünkü çok duygusal oldukları için duygularını daha yoğun yaşarlar ve bazen insanları anlamakta zorluk çekerler aşk hayatı onlar için çok önemlidir çünkü romantik burçlar o yüzden önemsiyorlar erkekleri daha böyle romantik anlamda daha içe kapanıklardır çok böyle romantikliği önemsemezler bir kadın balık burcuna göre ama söyle bir şey var balık erkeklere Bence birazcık kadınsı hissettiriyor çünkü duygusal oldukları için iki borçluda yani bir erkeğin duygusal olma ihtimali çok düşük hissettiriyor insanlara karşı o yüzden genelde balık burcu erkeği tercih edilmez dedi aldatmaya meyilli oldukları söyleniyor orasını pek bilmiyorum o hani kişiden kişiye değişir Şimdi ben gelip işte balık burçları aldatır dersem saçma olur çünkü yani nereden biliyorsun dedim balık burçlarla çıktın mı hayır o yüzden orasını diyemiyoruz Bir de içine kapanık balıklar daha böyle içinde kendi halinde takılırlar tabii melankolik bir halleri vardır çünkü işte hayat bana müslüm'e üstüme geliyor işte hayatım çok zor havasında olurlar ama mesela yengeçler daha böyle melankolik olmaya yakınken balıklar daha böyle hayata tutunabilen bir burç yengeçler daha böyle depresyona yatkın bir borç olduklarını düşünüyorum çünkü onların duygusallığı daha böyle kötü kötü şeyleri aklına getirmekken balıklar her anlamda duygusallar mesela çok mutlu olduklarında da yani mutluluğunuz zirvede yaşarlar duygusal olduklarında da aynı şekilde yani duygusallık sadece üzgünlük mutsuzluk içinde her Duygu için bunu söylüyorum ama işte işine kapanık olan balık burçları çok belli etmez içinde yaşar ama bazen işte beni niye fark etmiyorsunuz diye böyle kavga edebilirler hani belli olmaz Burak işten kişiye değişir ama kesin bir şekilde şunu söyleyeceğim balık burcu genel olarak duygusal romantik olmayı çok sever hadi kendisi romantik olmasa bile romantik bir ilişkiyi çok severler insanlara anlamayı tanımayı sevmeyi değer vermeyi çok severler sevilmeyi de çok severler yani Sevgi onlar için çok önemli bir süredir bu kadar
Cevap
12Cevap
Ateş gruplarını sayabilirim. Baskın karakterlere sahip, inatçı, ateşli, kazanması zor, kaybetmesi kolay karakterlerw sahip (çabuk sıkılıyorlar)
Harikayim guzelim zekiyim yaraticilik estetik sanat desen ben de var var var var daha otesi var mi kii hdhhs
Akrep🤭🙈
Tutkulu ve heyecanli diyelim😊
Senin burcun ne 😇
Aslan burcuyum herkes egolu sanıyo ama değilim
Kova olan ben😝😂
İkizler manipületif, dengesiz, flörtçü ve aldatma ihtimali çok yüksek, erkeği de kızı da denk hemen hemen yalancı
Balık kadını çok iyidir. Ben yengeçim. Oğlakların Allah belasını versin 😅 yay kadını da iyidir. Bu kadar burç bilgim. Birde Başak kadını harika eş, anne olur
En guzel burc senin bürcün. çünki Sen bu bürcde doğuldun
Yengeçler çok duygusal ya
Koç burcu en uyumlu
Duygusal burç:balık
@KızlarSoruyor Cevabımı kaldırın bu ne biçim şey dil çıkaran emoji ve alık yazmadım ben
Duygusal burç eşittir balık 🐟 yazdım ne diye değiştiriyorsunuz
Teraziyim ben ikizleri çok severim
Boğa hakkında ne bşlşyosun
Senin burcun ne
Burçtan anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?