Bilgisi olan lütfen söylesin?

Selam arkadaşlar, küçüklüğümden beri çok tuhaf bir şey keşfettim kendimde. Aklıma sürekli tuhaf şeyler geliyo ve onlardan tiksiniyorum, düşündükçe tüylerim diken diken oluyor o yüzden hiçbir şeye odaklanamiyorum. Sürekli elimle başımı sıkmaya çalışiyorum o düşünceyi kafamdan atmak için. Ve bu en az bir iki ay aralıksız sürer daha sonra o şeyi kafamdan silinir ama bir kaç hafta sonra tekrar başlar. Günlük hayatımı çok etkiliyor bu, dışarıdaki sosyal hayatıma bunu yansıtmamakta çok zorlanıyorum bazen. Çok tuhaf hisler yaşıyorum. Bunu ailemde farketmeye başladı. Bazen çok mutlu ve sakin olduğumu söylüyorlar bazen de onlara durduk yere bağırdığımí ve sinirli göründüğümú söylüyorlar. Ama bazen bunları yaptığımin farkında değilim. Sürekli uyumak ve hayal kurmak istiyorum. Ama bunu sürekli yapmak istiyorum. Sanki o kurduğum hayal gerçekmiş gibi. Ve sürekli aynı hayali kuruyorum. İlk başlarda sürekli uyuyup hayal kurma meselesi o kadar güzel geliyordu ki, ama sonradan bunun bana zarar verdiğini anladim. Gerçek anlamda hayatımı çok etkilemeye başladı bu. O yüzden sürekli kitap okumaya başladım, ve bu beni hayal kurmaktan uzaklaştırdı kendimi daha iyi hissettim ama çok kısa sürdü yine aynı şey devam ediyor. Yine bu sürekli aklıma gelip beni tiksindiren tarif edemediğim o düşünceler, kurduğum o hayal ve belirsiz duygularım bana yine zarar veriyor. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum. Aileme söylemeyi düşünüyorum ama bilmiyorum gerçekten. Beni psikolojisi bozuk bir manyak gibi görmelerini istemiyorum. Bunu nasıl aşabilirim, benimle aynı şeyleri yaşayıp bunu atlatan birileri varsa ne yapabilirim bu konuda lütfen söylesinler..
Bilgisi olan lütfen söylesin?