Herkese merhaba🌸 astrolojide tutulma, gezegen etkilerini takip ederim ama açıkçası pek anlamam. 😅 Son zamanlarda her yerde gördüğüm karma olayı nedir? Yengeç burcu olarak ben nasıl etkileneceğim acaba🥲 Doğum haritamı araştırabildiğim kadarıyla ekte bırakıyorum. Anlayan birileri yorumlayabilir mi, memnun olurum 🫠
Astrolojide karma nedir, doğum haritasına ve Yengeç burcuna göre beni nasıl etkiler?
Uzmanı değilim ama anladığım kadarıyla yapacağım. Hem güneşin hem ayın yengeçte bu da senin kararlarını duygusal yaklaşımla almana sebep olur. Mars başak şiron yine başak zorluklarla mücadele etmede ayrıntıcısın bazen bu ayrıntılarda boğulursun. Yükselen akrep dışardan bakan duygusal olduğunu anlamakta zorlanabilir. kuzey ay düğüm akrepte hayat bazen bırakman gerektiğini sana öğretir. son olarak venüs ikizler partnerinle eğlenmek isteğin seçimlerini etkiler.
Burada sana şunu diyor aslında karma iki türlü olacak diyor bir senin yaptıklarından ötürü karşılaşacağın durumlar ve sana yapılanlardan dolayı karşılaşacağın durumundan Ama senin daha çok içsel duygundan ve kendi kapanışından kaynaklı önündeki birkaç fırsatı kaçıracağını gösteriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzmanı değilim ama anladığım kadarıyla yapacağım. Hem güneşin hem ayın yengeçte bu da senin kararlarını duygusal yaklaşımla almana sebep olur. Mars başak şiron yine başak zorluklarla mücadele etmede ayrıntıcısın bazen bu ayrıntılarda boğulursun. Yükselen akrep dışardan bakan duygusal olduğunu anlamakta zorlanabilir. kuzey ay düğüm akrepte hayat bazen bırakman gerektiğini sana öğretir. son olarak venüs ikizler partnerinle eğlenmek isteğin seçimlerini etkiler.
Çok iyi teşekkür ederim
Ricalar efenim
Burada sana şunu diyor aslında karma iki türlü olacak diyor bir senin yaptıklarından ötürü karşılaşacağın durumlar ve sana yapılanlardan dolayı karşılaşacağın durumundan Ama senin daha çok içsel duygundan ve kendi kapanışından kaynaklı önündeki birkaç fırsatı kaçıracağını gösteriyor
Öyle mi acaba neyi kaçıracam, teşekkür ederim
Bu daha çok ilişkisel bir fırsat gibi ya da yanlış zamanda alınan doğru karar
Bir yengeç Burcu olarak kendino etkileyecebilecek gene kendinsin.. kozmik şeyler sana birsey yapamaz.. eylemi gerçekleştiren insan oğludur :))
Ben de yay burucuyum. Yapay zekalara atsan yorumluyolar aslında doğru bir şekilde
İstersen ben yorumlarım o ayrı
Seni rüyanda bile aldatamazlar. d
Umarım iyi etkilenirsin
Bende bilmiyorum nedir ne işe yarar
Bende yengecim ama yükselen kova
sedna burcun yok evde kaldın