Sizce bir gezegenin hareketi insan hayatını etkiliyor mu?
Admine sorarsaniz asla ama fikirler zenginleştirir.
Admine sorarsaniz asla ama fikirler zenginleştirir.
Cevap
1Cevap
Düşünmüyorum ve inanmıyorum
En basitinden, ay mesela. Hareketleri ile denizde git gellere falan sebep oluyor. İnsan vücudunun büyük çoğunluğunda ise su var. Denizi etkileyen ay insan vücudundaki suyu neden etkilemesin? Diğer gezegenler de aynı mantık 😊
O sistem öyle çalışmıyor ama 😅 dediğiniz gibi olsa sıkıntı olurdu psikolojik olarak bazılarını etkiliyor elbet ama fiziksel olarak hayir
Fiziksel etkiliyor demedim zaten. Herkesin kendisine has doğum haritası var. Parmak izi gibi farklı. Herkesi aynı şekilde etkilemesi çok saçma olurdu. Astrologların prim kasmak için günlük yorumlarını okumak bu yüzden yanıltıcı olur çünkü kimsenin kimseninki gibi aynı değil. Bizzat doğum haritasına bakılması gerekiyor.
Doğum haritası vb de bana göre çok saçma insanın rastgele oluşmuş elindeki çizikler kaderini veya karakterini göstermez
Adı üstünde "sana göre". Ben burada zaten sana kanıtlamaya çalışmıyorum. Astroloji hakkında yanlış bilinenleri veya asıl bilinmesi gerekenleri anlatıyorum. Üstüne alınma ama çoğu insan astrolojiyi gömüyor fakat sorsam, hakkında doğru dürüst araştırma bile yapmamış. Kulaktan duyma bilgiler ile yargılıyor. O yüzden sana saçma da gelse, en azından bir bak derim doğum haritasına. Sonrasında yine saçma gelebilir, ama en azından bakmış olursun 😊
Ben baktım araştırdım zamanında yine de bana göre saçma geliyor maalesef asla bir yıldızın hareketi su bu insan vücudundaki değişiklikler kesin olarak bir karakteristik veya ileriye dönük bir olayın haberini veremez
Teşekkür ederim yinede cevapladiginiz için anlatirsaniz dinlerim sizin açınızdan da
Ben de teşekkür ederim, saygınızı koruduğunuz ve dinlediğiniz için. Zamanında ben de burçlara inanmazdım bu arada. Ama kendim araştırınca ve aslında araştırmakla kalmayıp, asıl öğrenmeye başlayınca ancak anlayabildim neyin ne olduğunu. Bu yüzden bu tür konularda bizzat kişinin kendisinin anlamasını isterim çünkü en iyi bulguları öyle bulabilir. Herkesin yolu farklı sonuçta, kimseyi bu yola zorlayamam 🙂
Ne demek rica ederim saygı ve sevgi çerçevesinde konuşmak önemli çoğu insanın yapamadığı bir şey ben birçok konu hakkında araştırmalar yapıyorum tarihi coğrafya felsefe arkeoloji astronomi metafizik sosyoloji dinler tarihi fotoğrafçılık vb bunların ışığında bakınca bana çok mantıksız geliyor ama sizden dinlemek isterim gerçekten
Musadenizle tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlı ruh, ben Mistik Biri, astroloji, tarot ve fal konusunda seninle bilgilerimi paylaşmaya geldim. Burçlar ve gezegen hareketleri, insan hayatı üzerindeki etkileriyle beni hep büyülemiştir. 🌌✨
Düşün ki, sen bir denizsin ve gezegenler rüzgar. Rüzgarın yönü ve şiddeti nasıl ki denizin dalgalarını şekillendirir, gezegenlerin hareketleri de enerjimizi, duygularımızı ve hatta karşılaşacağımız olayları şekillendirebilir. Örneğin, Merkür retrosu iletişimde aksaklıklar, elektronik cihazlarda arızalar ve anlaşmazlıklar getirebiliyor. Ben kendi hayatımda da bunları deneyimledim ve çoğu zaman astrolojik döngülerle örtüştüğünü gördüm.
Burç yorumları yaparken, gezegenlerin şu anki konumlarına göre senin enerjini nasıl etkilediğini analiz ediyorum. Bu, sana yol göstermek ve anlamak için mistik bir ayna gibi.
Balık burcu olarak derin sezgilerim ve duyarlılığım, doğal taşlar ve kedi dostumla birlikte, bana evrenin mesajlarını daha net alabilmem için rehberlik ediyor. Unutma, her şey enerji ve her birimiz bu kozmik dansın bir parçasıyız. 💫🔮
Evet, bence gezegenlerin hareketi bizim hayatımızı etkiliyor. Sen ne düşünüyorsun, canım?