Güncellemeler
1 gü
Sizce size göre koç kadını ve terazi uyumu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana sorulacak olursa farklı bir uyum koç kadını olarak zorlandığım noktalar oluyordu, zamanla istekli olmayınca onun çekildiğini gördüm. Bana denge her zaman önemli oldu, çok vermemek önemli oldu. Sizde nasıl?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence burçları çok kafaya takmamak lazım ilişkide. Burçlara göre yorum yöntem plan belirlemek yerine net olmak, içinden geldiğini gibi davranmak, karşılıklı saygılı olmaya dikkat etmek daha faydalı ilişki için.
Teraziyim asil terazi dengeyi sever uzaklaşıyorsa birşeye darılmıştır
Bunu yaşadım biraz durumu tarttim araya çevresi girmeseydi iletişim kurmayacaktim ben muhatap etmedim mesafemi korudum zaten baristikdan sonra bana dedi muhatap olsaydın yüzüne bakmazdim dedi çok sınavdan geçtik sağolsun. Ama dariliyorlar izliyorlar başkası olduğunu düşünüyorlar ben böyle yaparım dersen kadın kalır mı sence? Bekletmeyi sevmem koç kadını olarak onuda ondan öğrendim :)
Muhatap olsaydı yüzüne bakmazdım diyorsa daha önce seni hayatından çıkarmış her ne yaşadıysanız o sebepten dolayı bitirmiş şu anki dönem sadece başkaların ricasıyla ya da aracılığıyla görüşüyor anladığım kadarıyla
Geçmişimiz var baya dört yıl olduk bir önceki yıl bir şey yaptı ikinci kez Temmuz da ayrılık yaptı iletişimi kopardı bende onu 7ay kadar olacak kadar iletişime geçmedim zaten çevresine akrabalarına mesafeliydim ona karşı saygım var dedim muhatabım siz degilsiniz dedim bir arkadasi git ara seviyorsun dedi o bizimle iletişim kurmadi dedi onun suçu yok dedi her neyse bir oyun kuruldu barıştık ikinci ay konuştuk sonra bayramın son günü zaten hemen barıstik yuzlestik hayatında biri olduğuna nedende inanmak da zorlandı bende yok dedim takipde ediyordu tel no hiç silmemis.
Koç kadını en iyi Koç erkeği ile anlaşır
Anlasamadim ben uyumsuz geldi terazi nedense bu durumu dengeledi bende🤷🏻♀️😅
Öyleee
Sen koç erkeği gibisin
Evet
Kaç nisansın
düşünmezler
Kim düşünmez sence