Abi ömür törpüsü. Hep bana hep bana. Ben ne dersem o, her şeye mızmızlanır, değer görmek, her saniye değerli olduğunu hissetmek ister. Bütün sevgi sözcüklerini duysa bile "başka yok mu?" der. Nedir bu Koç kadını Allah aşkına. Ömür geçmez bunlarla.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşte buu hele şükür koç kadınını anlayan tanıyan sitede akıllı erkeklerden biri 😀 Reis koç kadını doyumsuz kadındır asla doymaz naparsan yap önüne cenneti de sersen bu kadar mı der öyle kalırsın. Hayatında görebileceğin en nankör kadındır koç yükselen koç ay koç kadını. Bak ben astroloji uzmanıyım bütün burçlardan kadın erkek herkesi biliyorum. Sende belli ki koçun ekmeğini yemişsin boğazına kadar gelmiş 😄 Koça çok fazla ilgi göstermeyeceksin umursamayacaksın onunla polemiğe tartışmaya asla girmeyeceksin. O sürekli kriz çıkacak sürekli ben gidiyorum Allah'a emanet diyip terk edecek sen sessiz kalacaksın sporuna maçına hayatına bakacaksın. Onun yaptığı sürekli bir şey var oda kaybetme korkusu vererek peşinden koşturmak. Koç kadınları bunu bilerek yapıyor çünkü Allah bunların beynine entegre etmiş. Sen umursama ve sınır çek de ki mesela benim bir hayatım var özgürlük alanım var arkadaşlarım var, sen sadece benim ilgi alanım değilsin benim başka alanlarım da var diyeceksin. Oda sana alanında mutluluklar diyip yine terk edecek sen sessiz kalacaksın. Koç kadınıyla polemiğe girmeyeceksin susacaksın. O kıçını da yırtacak kriz de çıkaracak çünkü kıçında kurt var onların rahat duramıyorlar sen sessiz kalıp maçını futbolunu izleyeceksin ve telefondan da saatlerce cevap yazmayacaksın kriz çıkarttığında. Ya adam olacak ya da kriz çıkarıyorsa sana ulaşamayacak sen onun beynine bu şekilde empoze edeceksin.
yani durup dururken yine kotulendik, koc nefretine hayir #kamuspotu
Koç burcuyum😂 yanş böyle olunduğu kadar da karşı tarafs çok değer veren bir burç olduğunu düşünüyorum
Oğlak burcu kaldırabilir ama onun da bi sabrı var