Güncellemeler
6 gü
Bu site yöneticileri sorularımı çevirip çevirip duruyor sinir oluyorum inadına filan yazmadım ben aslında
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akrep erkeklerinin önüne geçemezler bu konuda. 😂
Sevgilin mi guru yapio
Hayır başka bir mevzu
Ne bilek be abla
Ablam bilmiyorsan boş yapma bilen cevaplasın
Ablan yesin mi seni
Kusan emoji 🤮🤮🤮🤢
🤢🤮
Hadi la knki olak
Sen nereden engelleniyorsun
Benden bahsediyor
Niye böylesiniz reis
Niye böyle red yemekten delicesine korkmak filan
Adı üstünde gurur kardeş, aşk ve gurur.
Arkadaşım bak seviyorsan gelir söylersin sevilmiyorsan red yersin bu kadar ama yarım yamalak kızı bakışlarınla rahatsız etmezsin erkek olan gelir söyler bence sinir oluyorum böyle korkak heriflere sinir
Sinyal vermesi lazım karşı tarafın. Emin olmadığım hatuna yaklaşıp red yiyemem.
Oldu kimseye açılsın diye gülücükler saçamam
Gülmeye gerek yok normal bakışla da ilgini belli edebilirsin
Ayrıca sinir oluyorum olacaksa bile bu canım hareketler sayesinde olmasın daha iyi bak mal ne yapıyor biliyor musun normal ortamda göz göze gelince sürekli telaşlanıp bakış kaçırıyor tavana bakıyor bir kere beni görünce bildiğin başını kaldırdı inanabiliyor musun panikliyor ben bir ortama girdiğimde oturuşunu dikleştiriyor birisi ile konuşurken deli gibi inceliyor anlattıklarımı dinlemeye çalışıyor beni özel numaralardan arıyor izinde memleketinden bir ev telefonundan aradı alo diyorum ses yok yüzüme kapatıyor canım mısın diyesim geliyor beni görünce o kadar çok geriliyor ki bende durduk yere geriliyorum ama ağzını açıp bana bir şey söylemiyor gözlerime bile bakmaya çekiniyor slk herif çok ayar oluyorum
Ayrıca sinir oluyorum olacaksa bile bu canım hareketler sayesinde olmasın daha iyi bak mal ne yapıyor biliyor musun normal ortamda göz göze gelince sürekli telaşlanıp bakış kaçırıyor tavana bakıyor bir kere beni görünce bildiğin başını kaldırdı inanabiliyor musun panikliyor ben bir ortama girdiğimde oturuşunu dikleştiriyor birisi ile konuşurken deli gibi inceliyor anlattıklarımı dinlemeye çalışıyor beni özel numaralardan arıyor izinde memleketinden bir ev telefonundan aradı alo diyorum ses yok yüzüme kapatıyor canım mısın diyesim geliyor beni görünce o kadar çok geriliyor ki bende durduk yere geriliyorum ama ağzını açıp bana bir şey söylemiyor gözlerime bile bakmaya çekiniyor
Hayır boyuna posuna baksan ağır abi takılıyor ama çok utangaç ve rezil olmaktan çok korkuyor
O zaman fazla aşık sana. Bizde aşık olmanın dereceleri var. Malum arkadaş en üst derecede şu an. İlgin varsa biraz cesaret vermen iyi olacaktır. İlgin yoksa da onu yok say ki umutlanıp fazla bağlanmasın. Zaten yok sayıldığını anladığında bırakacaktır peşini.
Cesaret veremem o cesaretlensin ya ben niye cesaret veriyorum benimle göz göze bile gelmeyen birisine cesaret filan veremem ayrıca benim yanımda sesi değişiyor kasılıyor ben bir kaç kere göz devirdim buna dayanamayıp canım hareketlerine sonra bu ego yaptı böyle beni ortamda tok sayarcasına davranmaya filan başladı ama mesela geçen geldi tam önümde durdu kaldırdım gözlerine baktım ne yapıyorsun dermiş gibi oda baktı bir altı yedi saniye göz kırpmadan kaldık öyle sonra ben bozdum ortamı millet yanlış anlamasın diye yürüdüm geçtim yanından veya bir ara gülüyordum bir arkadaşıma öyle ayakta takılı kaldı yüzüme beni de geriyor böyle hareketleri ama bana gelip tek kelime etmiyor
Beni yok saymaya çalışıyor gibi bakışları
Bence bu kendisini yetersiz görüyor benim daha iyi şartlarda birisini hak ettiğimi düşünüyor filan olabilr mi
Biz maalesef fazla aşık olunca böyle oluyoruz. Eğer ilgin farsa cesaret vermen lazım, aksi halde böyle yıllarca devam edebilir.
Sana uyarsa mesaj atar mısın tam olayı anlatacağım
Hayır yetersizlikle ilgisi yok, aynı şeyleri ben de yaşadım. Muhtemelen ilk kez gerçekten aşık oluyordur o yüzden kaybetme korkusu var. Aslında böyle de kazanamıyor ama o şu an bunu algılayacak durumd değil.
Atttımbakk