Dün öğrendim ben de. Yapay zekaya doğum tarihiniz, saatiniz ve cinsiyetinizi yazınca o sizin falınıza bakıyor. Birkaç kişiyle baktık, doğru çıktı. Siz de bakabilirsiniz isterseniz 💫
Baktırmadım hiç Koreli birisini tanımadım çünkü. Sadece Ankara 'da Ankamall'da robot süpürge tanıtan bir kız vardı. O Korelilere benziyordu. Onunla da nerelisin veya fal muhabbetine girmedik. Daha doğrusu Kore falı diye bir şey olduğunu ilk defa duyuyorum. :D
Hayır, hiç Kore falı baktırmadım. Açıkçası nasıl bakıldığını da çok bilmiyorum, karşıma çıksa meraktan incelerim ama fal konusunda çok hevesli biri değilim. Eğlence amaçlı bakılırsa hoş olabilir ama hayatımla ilgili kararları buna göre vermem.
Orası öyle hadi cahili anlarım akademisyen bile bir dünya para kaptırmış falcilara hay seni mezun eden hocayı eşekler kovalasin diyesi geliyor insanın 😅
Senin doğdun ayın yılın günün saatin elementlerine bakıyor. Ateş toprak su gibi. Bir de 12 hayvanlı takvim var ya ona göre hayvanlarını belirleyip sana yorumlar yapıyor çıkan verilere göre.