Bugün biraz karakter analiz üzerine sörf yaparken denk geldiğim ilginç bir kareden bahsetmek istiyorum...
Lo Shu karesi!
Lo Shu karesi, antik Çin'de ortaya çıkan 1'den 9'a kadar olan sayıların yer aldığı 3x3 boyutunda ünlü bir sihirli karedir.
Bu karede yatay, dikey ve çapraz her satırdaki sayıların toplamı her zaman 15 eder. Yapısı ve sayı dizilimi
Üst sıra 4, 9, 2
Orta sıra: 3, 5, 7
Alt sıra: 8, 1, 6
Bir efsaneye göre Lo nehrindeki bir kaplumbağanın sırtındaki desenlerden esinlendiğinden söz edilmekte
Matematikte sihirli kareler olarak bilinen karenin karakter analizinde de kullanıldığını görünce ilgimi çekti ve bir analizimi çıkarmadan bırakır mıyım:)
Analizim en dikkat çeken tarafı karede eksik sayıların anlamını okuduğumda çok şaşırtıcı derecede beni anlatmasıydı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tutup tutmadığını öğrenmek için ne yapmamız gerekiyor…
Doğum tarihini bu özel karaye yerleştirmen ve dengeli bir dağılım var mı bakman lazım
13.05.89 Bakarsın sevabına ben anlamadım…
Dur sana öğreteyim:) 1.3.5.8.9
Sürücü sayın yani gün tarafı 13 ,3+1 4
Kader sayın, 1+3+5+8+9= 26=2+6 sekiz oldu
Bunları yerleştiriyoruz
Üst sır da senin 4 9 var 2 boş
Orta da. 3,5 7 yok
Altta da (8,8) 1 ve 6 yok
Sağ sütun bom boş kaldı
Yani… Ben mi fazla cahilim bişe anlamadım…
Çok ilginç bir Karen var çok fazla 9 var sen de dur bir merak ettim neden sen de boş o taraf.
Sol taraftaki planlama gücün çok baskınAncak iş harekete geçmeye, teoriyi pratiğe dökmeye geldiğinde aşırı detaycılık veya mükemmeliyetçilik yüzünden erteleme eğilimi varmış
lişkilerde Sınırlar ve Şüphe (2 ve 7 Eksikliği) İkili ilişkilerde aşırı bağımsız bir tavır sergileyebilir, insanlara tamamen güvenmekte ve teslim olmakta zorlanıyor musun
(6 Eksikliği) Sevdiklerin için her şeyi üstlenirken kendi sınırlarını çizmekte zorlanabilir, hayır diyemediğin için yük altında kalabilirsin.
Sorumluk altında ezilme ihtimaline işaretmiş o eksik taraf..
9 çok olduğu için aşırıya kaçan beklentiler ve idealizm yüzünden hayal kırıklığı yaşanan yüksek ihtimal.. standartlarını kontrol etmelisin çıtayı düşürmelisin sadece diğer insanlar için değil kendin için bunu yapmalısın çünkü bu kadarı seni bile mutsuz eder':)
Söz konusu sevdiğim (oğlum) olunca aklımı kaybedecek kadar aşırıya kaçabilirim… Sınır çizgi falan gözüm görmez… ikili ilişkilerde fazla bencilim kimseye tamamen güvenmem kendimi bırakmam… Ama şu erteleme eğilimi tutmadı ben tez canlıyım mecburiyet dışında bişe ertelemem hemen herşeyi bitirip kafamı boşaltırım…
Karenin tam merkezinde 5 bulunuyor bu seni sanırım o noktadan alıyor. Soğukkanlılıkla zor durumlardan anından çıkabilirsin ve iletişim becerin yüksek olmalı
İletişim becerilerim iyidir fakat kullanmayı tercih etmiyorum… 😅
Ben de öyle insanoğlu uzaktan daha hoş yanında gelince hepsi cips etkisi yapıyor bildiğin patates diyosun
Keşke sadece patates desem en azından bi madde yapısı falan var… İçi hava hava dolu %80 i boş cips paketi gibi…
Yine de o kadar acımasız olmayalım cips diyelim boş ver:)
Çok iyi insan oldum ama bişeye yaramadığını gördüm… Acımasız ya da kötü olmak ben buna varım öyleyim yani… 🙄
Acımasız ya da kötü olmak.. o tarafında yoksa yani fıtratta sadece sözde acımasız ya da kötü olabilir.
Öyle ya da böyle iyiyi tercihlerden çıkardım diyelim…
Yapabileceği pek sanmıyorum ama kendini böyle mutlu hissediyorsan böyle olduğunu düşünmeye devam edebilirsin...
Denemekte başarmanın yarısıdır sanki… Noktalarımı çalmasakmı… 🤔
Mı ayrı yazarsan hiçbir noktanı çalmayacağım:)
Ben matematikçiyim rakamları severim harflerle aram iyi değildir…
Bir rakam tutuyorum o halde aklımdan, öyle bir rakam ki kendisiyle en büyük böleninin toplamı (kendisi hariç) doğum tarihindeki asal sayının rakamları toplamının 4 katından 2 fazla 😄
12… Rakam değil sayıdır o… 😉
Rakamlarla aram iyi dediğin için ondan bir rakam tutuyorum demek istedim Yoksa tabii ki sayı olduğunu ben de biliyorum gözünü oynatma boşuna
Tamam tamam sen akıllısın biliyorum… Ayrıca gözlerim oynar benim yeni bi kelime öğrendim kullanmam lazım.. 😂😂 Gözlerim velfecri okur benim…
Cebim göz dolu bilirim:))
Senin cebinin bana faydası yok ki…
İnan olsun benim cebimin bana bile faydası yok 😄
Olsun be bi kahve yaparız geçer gider…
Ben çay adamıyım ama senin hatırına hadi kahve içelim
Çay yeşil var bende… Kahvenin her türlüsü mevcut…
Seninle anlaşamayacağız biz ben öyle yeşil çaymış latteymiş caponçinoluymiş çok anlamıyorum haz da etmem bildiğimiz klasik çay yoksa da düz soda
Soda bol bol mevcut onsuz olmuyor… Ayrıca hepsi olsada filtre sert sade kahveden ötesi girmez bu mideye…
Bazen ben de tercih ederim sert sade kahve özellikle sinirliysem
Ayy ben hep sinirliyim… 😅
Bilmiyorum yeni haberim oldu tutuyor muymuş?
Senin üzerinde deneyeceğiz kararı sen ver tutuyor mu
Demek tahtasıyim ben zaten kendinde denemişsin işte
Hayır tabi ki denek olarak düşünmek yerine bence keyfini çıkarmalısınız küçük hanım size özel fırsatlardan yararlanma imkanı da sunuyoruz:)
Günaydın :))) pesin fiyatına 12 taksit der gini oldu😅😂🤣
Dökül bakalim elinde ne var anlat
Günaydın elimde şu an bir bardak çay ve yılların verdiği yorgunluk var. Arzu edersen çayımı etmezsen yorgunluğumu paylaşacağım senle :)) konumuzla ilgisi yok ama olur olmadık yerlere bu çayı sokasım geliyor 😄
Afiyet olsun foryou
Bende çay içiyorum sorun yok
Gün ay yıl doğum tarihin lazım
Sildim sildim korkma kimse senin gerçekten de 100 yaşında olduğunu bilmeyecek:))
tamam hani nerede?
Güzel bir haritan var ama çok fazla 1 gördüm:) ve hiç 5 ve 2 yok yardım almaktan hoşlanmıyorsun sanırım. Özellik bir bölge tam dolu bu da senin mantıklı analitik bir iş ya da oluş karşıda her şeyi planlayan bütün riskleri gözden geçiren strateji uzmanı mı var karşımda:) 3 yaratıcılık ve hayal gücün oluyor bu da karede var olduğu için sanatsal becerilerin olabilir. Hayal kurma fikir üretme ya da yazma konusunda başarılı olabilirsin. 7 gördüm bi tane bir kedi gördüm sanki :)) 7 çok özel bir sayı yüzeyselikten hoşlanmayan derinlemesine araştıran bir ruha sahip olabilir misin! Olaylar arasında neden sonuç ilişkisini merak eden biri olabilirsin. Birden fazla 3 var sen de beynin çok mu yorar seni? Geceleri susmaz durmaz ve uyku sorunu yaratavak kadar ard arda sekme açabilir. Z kuşağı ne diyor everthink durmaları çok yaşanabilir. 2 ve 5 eksik bunun üzerine yoğunlaş bence
Haa teşekkür ederim doğru sonunda sonunda 😅🤣😂
Doğru gercekten herkese yapabilirsin denendi onayladı argeden gecti😂🤣😅
Saçmalama kimseye yapmam uğraştırıcı sana da nazik bir kaos olduğun için yapasım geldi:))
Senin ki nasıl cikti at bakayım
Bu arada tekrar teşekkür ederim cok beklettin ama sagol genede uğraştın 😅🤣😂
Benim ki çok etkileyici atıp etkime almak istemem :)) olan var olmayan var
Haa bana at ben etkinmem sonra silersin hadi lutfen merak ediyorum😬
Neden ben toplamda 0 çarpma da 1 miyim nasıl etkim olmaz 😄
Yaa etkilenen etkilensin benim için etkisiz elemansin o yuzden hadi bekliyorum 😝
Sıfırla çarpıp seni yok edecem az kaldı bak :))
tamam istemiyorum al sakla bir rahatça Merak da ettirmiyorsun😝😝😝
Bence biraz benden kibarlık öğrenmeniz Dün de kaybol dedin zaten😂🤣😅
Yok öyle merak falan ayrıca ben oldukça kibar ve centilmen bir beyim:))
Hiii belli belli yakında Döveceksin artık😒😒😒
Dövmem ama az önce bir çarpasım geldi mi geldi :))
Anladim zaten ders 1 kadınlara el kalkmaz ders iki ben senden büyüğüm yavaş yavaş öğreteceğim ben sana nasıl kibar ve nazik olunur😜🤪😝
Bakalım kim kime ne öğretecek sne konuş böyle yerim dar elbet geniş arazide kıstırırım seni:))
Ayrıca da benden küçüksün minik:)
(O sıkar biraz)
Ne diyorduk kaybol !!!
ben kaçar 😁😁😁
Yasin yanls mi?🙄🙄🙄
Beni hırslandırma bak kaybol şuradan:))
Bilgilerin bende olduğuna göre benden küçüksün işte😉
Piki😔😔😔
Birsey derdinde millet özelden konuştuğumuzu falan sanacak yanlsi anlaşılmak istemem ismi a ile baslayan sahis o yuzden kayboldum 🤪😝🤪
Tamam konuşmadığımıza herkesi ikna ettin;)) a ile yola devam et sen yanlış adres
Ha haaa sanmam neyseeeee:)))
Sen öyle bil yanıldığını anladığında malzeme çıkar bana
Yanlış hatırlıyorum demekki entresan🤔🤔 kusura bakma foryou😔
Genelde insanlar kusur işlediği için alıştım önemli değil beni tanıyorsun sandın de mi :)) boş ver takılmam ben böyle şeylere
Bunu bir kere yazmıştım kabul etmiştin senin sorunda isimle seslenmiştim Senin aklında yanlış kalmış Kendimi hayıfladım şu an
Önemsememiş olabilirim:)) bazen yaparım öyle Ahmet der efendim der devam ederim😄
Neyseeee foryou yanlışlık olmuş
Sana işindrle Kolay gelsin Hayırlı işler dilerim Ben kavurmadan kaçayım🤣😅😂
Kovulmadan
Kavurma yapacaksın sandım bilinç altın telafi peşinde:)) neyse kaç sen hadi
Matematiğim hep kötüydü sen yapıver
Yapalım sana
Yap diye dedim işte nasıl olacaksa
Anne kızlık soyadın lazım:))
cv'yi nereye bırakıyoruz?
Eğlenceli görünüyor
ilk kez görüyorum
Ben de tesadüfen denk geldim hoşuma gitti.
Belki tutuyordur