Ben kaplan yılında doğmuşum ve özelliklerim tutuyor, özellikle de; "doğayı ve yalnızlığı çok seven, bağımsızlığına düşkün biri." Öyleyim, doğadan uzun süre ayrı durursam ve yalnız kalamazsam hırçınlaşabiliyorum. 😅🤷
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kaplan yılında doğmuşum ve özelliklerim tutuyor, özellikle de; "doğayı ve yalnızlığı çok seven, bağımsızlığına düşkün biri." Öyleyim, doğadan uzun süre ayrı durursam ve yalnız kalamazsam hırçınlaşabiliyorum. 😅🤷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yılan sanırım öyle hatırlıyorum
Güzel bir yılda doğmuşsunuz, soru ve yoeumlarınıza bakılırsa da o özellikleri taşıyorsunuz. Sakin, gizemli, oturaklı ve karizmatik gibi bir enerji yayıyorsunuz.
Nereden öğreniyoruz bunu gadası
Google'dan öğrenebilirsiniz, doğum tarihinizin hangi hayvan yılı olduğunu sorabilirsiniz ve özelliklerini😅
Hmm peki
Ejderya
Taşıyor musun bakalım özelliklerini
Bilmiyorum salladım ejderha seviyorum ben
Barış_LonelyForever: Karizmatik ve Çekici: Girdikleri her ortamda hemen dikkat çekerler, yüksek bir enerjileri ve auraları vardır. Öylesin o zaman sende😃
Tam beni özetlemiş :D
😂😂😂 bak bak hiçte mütevazi olmuyoruz. Şaka şaka bence öylesin en azından uzaktan görünen enerjim bu
Oooo diriliş Ertuğrulu da çok severdim bak şimdi gönlümüzde de karizmatik oldun😄
Köpek
😂tutuyor mu özellikleri
maalesef tutuyor sadık ve güvelinir ilişkilerde seçici bu arada moralim bozuldu ,😑
Niye bozuldu ne güzel özellikler işte
Ula köpke ne ya ben baykuş falan istiyordum
😂😂yapacak bir şey yok ve baykuşu listeye eklememişler 12 ayı temsil eden bu on iki hayvan için de niyeyse baykuş yok oysa ki çok severim kendisini
Hiç bakmadım
Doğum yılınızı yazınca belli oluyor.
Bakayım buna bi
Müsait olduğunda bir ara sohbet edelim. Özledim samimi sohbetini
Tanısıyor muyuz ki, ayrıca niye gizlidesiniz yiyecek değilim sizi😂
Yani kısmen tanışma diyebiliriz. Bir süre önce sohbet etmiştik sonra sen gittin. Köyde suya girdiğini falan söylemiştin. Başkasına demediysen hatırlarsın zaten
Heee hatırladım sizi 😂 su evli kişisiniz
Hafızaya bak maşallah 😊
Galiba istenmedim
Evlisiniz kardeş siz, gidin hanımefendi eşinizle sıcak keyifli esprili sohbetler yapın. Özel kapalı benim 🤷
Öyle olabilseydi burada olmazdım galiba. Senin sohbetinin üstüne tanımadım henüz
Eşinizle deneyin. ben evli biriyle konuşmam. İleri de eşim konuşsun da istemezdim herhangi bir kızla sohbeti güzel diye. Eşinizle en son hobilerinizden, veya onun sevdiği şeylerden ne zaman konuştunuz bunları düşünerek muhabbet kurun.
Bazen farklı biriyle sohbet etme ihtiyacı hissediyorum. Hepsi bu
Hissetmeniz normal değil ama. O sadakat sınırını aşmak oluyor benim kitabım da.
Daha önce sohbet ettik. Kötü bir sey de yapmadık
Biliyorum ama doğru bulmadığımı söyledim size o zaman da
Doğru bulmamak konusunda hem fikiriz. Sanki her şeyiniz doğru mu? Sadece sohbet ediyoruz
Seni bekliyorum gel artik
Olmaz 🤷
Olur olur neden olmasın. Zaten uzun süreli sohbet etmiyorsun. Keyifli ve samimi sohbetin olduğu için ısrar ediyorum.
Bakmam lazım hangi hayvanım😄
Sıçan 😉🙃
Hımm bakalım nasıl biriymişsiniz. Çok sevimli, cana yakın ve sosyal görünseler de arkalarında her zaman çalışan analitik bir zihin vardır. Ve biraz fazla tutumluymuşsunuz😂🤑
Yaaani