Astroloji & Burçlar Çin Astrolojisine göre burcun ne? sudealis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor ay ben köpek çıktım ucuz yırttım 🤓🐶 sizinki nee çıktı? 🌸 Çin Astrolojisine göre burcun ne? Cevapla En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% Koç +1 yıl Haahaaahah banaa Keçiiii çıktı 🤭🤭 bu kadar denk gelemezdii yaniii 😅 çok inatçıyımdırr 🤷♀️😅😅 1 0 Yorumla
kelamakarizma Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 88% Akrep +1 yıl Yılan çıktım. Bu ne yaaa sürüngenlerden kurtulamıcakmıyım😂 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% Kova +1 yıl Yıl olarak ejderya çıkıyor ama ay gün yıl olarak hesaplayincada davşan cikiyodu diye hatirliyorum 0 0 Yorumla
qqPSiCoPaTa Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 96% Yengeç +1 yıl keçi baya uyumlu olmuş xd sevgiliminde öküz çıkmış boşuna demiyorum öküz diye 🤣 0 0 Yorumla
Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% Oğlak +1 yıl Çin astrolojisine göre ben yokum , doğum tarihim nerde dşcşwşdllf 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. yılanmısım ksmklsdm ss 🐍 sokarım hepinize dikkatli olun klsdmlsd 0 0 Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% Kova +1 yıl 2001 yok yoksa ben mi görmedim 😂😂 1 3 Yorumla hesabımneredeee Yay +1 yıl Bakar körsün sen 😂🤦♀️ yılan oluyorsun Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Yılan Yorumla Melih_Simsek Kova +1 yıl 😂😂 doğru şimdi gördüm 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Yorumla
Kahvelioğlan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% Başak +1 yıl At mı hmm severiz. Sadık hayvandır. 0 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% İkizler +1 yıl Horoz çıktı ama ben maymun olmak istiyorum 0 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Başak +1 yıl Öküz çıktım 😂 öküz müyüm la ben 🐂 0 0 Yorumla
uknowuright Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% Balık +1 yıl Atmışım. Yarı yarıya doğru at gibi karıyım 😎😎 0 0 Yorumla
ENESKILERDENBIRI Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% Koç +1 yıl Ejdeha çıktım. Zsten bana da ejderha yakışırdı 0 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% İkizler +1 yıl Kaplan. Bu yılda benim yılım düşüyor 🐆 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% Balık +1 yıl Domuz çıktı ama bunu biliodum zaten 0 0 Yorumla
ronaldinho_0707 Takip Et Guru Yaş: 32 Balık +1 yıl ben çin burclarini sevdim EJDERHA 😮😮😌😌🤫🤫🤫 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Köpek çıktı tövbe tövbe 0 0 Yorumla
Zeklin9899 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% Akrep +1 yıl Tavşan 🐰 1 4 Yorumla frksarac123 Başak +1 yıl Minik tavsannn😁😁 Yorumla Zeklin9899 Akrep +1 yıl @frksarac123 🙄🙄😒 Yorumla frksarac123 Başak +1 yıl Caok severim tavsanlarii Yorumla Zeklin9899 Akrep +1 yıl @frksarac123 anladım Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 305 cevap paylaştı. Maymun ksjdks 1 0 Yorumla
hesabımneredeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Yay +1 yıl Keçi. 1 3 Yorumla Melih_Simsek Kova +1 yıl Kuzu meeehhh 🐑🐑. Şimdi de keçi mi eklendi listeye 😂😂🤦🏻♂️ Yorumla hesabımneredeee Yay +1 yıl İviitt 😂🤦♀️ Yorumla Melih_Simsek Kova +1 yıl 😂😂 artık yeni hitap şekli keçi 😂 tam da bulmuş aslında gıcık ve keçi 😂😂❣ Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. Öküz🙈🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Keçi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Haahaaahah banaa Keçiiii çıktı 🤭🤭
bu kadar denk gelemezdii yaniii 😅
çok inatçıyımdırr 🤷♀️😅😅
Yılan çıktım. Bu ne yaaa sürüngenlerden kurtulamıcakmıyım😂
Yıl olarak ejderya çıkıyor ama ay gün yıl olarak hesaplayincada davşan cikiyodu diye hatirliyorum
keçi baya uyumlu olmuş xd sevgiliminde öküz çıkmış boşuna demiyorum öküz diye 🤣
Çin astrolojisine göre ben yokum , doğum tarihim nerde dşcşwşdllf
yılanmısım ksmklsdm ss 🐍 sokarım hepinize dikkatli olun klsdmlsd
Hiçte yılan değilimdir ya bu nee 😂
2001 yok yoksa ben mi görmedim 😂😂
Bakar körsün sen 😂🤦♀️ yılan oluyorsun
Yılan
😂😂 doğru şimdi gördüm 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
At mı hmm severiz. Sadık hayvandır.
Horoz çıktı ama ben maymun olmak istiyorum
Öküz çıktım 😂 öküz müyüm la ben 🐂
Aslandım şimdi kaplan oldum.